Eestimaad on ikka mõõdetud küll, 2000km tiksub kohe-kohe täis. Kütusekulu on ka enamvähem, 20l sõitsin ära 300km ringis, seega 6,5l sajale, kiirust, kiskus vooluga kaasa ~90-100km/h. Väike naftaleke on ka etteandepumbas, kui see ära parandada, siis saab veel küttelt alla. Mootor õli ei võta, siiamaani on õlitase õige vähe vähemaks jäänud kui täitsa alul oli, aga sellest et vaakumpumba vahel oli väike leke. Parandasin selle ära ja nüüd on samal kohal püsinud. Radiaator on ainult murelaps, see lekib. Peaks võtma siin ühe kolmest radiaatorist ja korda tegema, kaua ma sõidan ja peale valan. Igatahes vahepeal ka häid uudiseid, nimelt ArdoH (suured tänud sulle) helistas üks päev, et olevat ühed uksepolstrid kuskilt üle. No egas midagi, haarasin härjal sarvist ja püsisin lõpuni sadulas. Nüüd on polstrid käes, korralikud, pole auke ega mingeid vigureid küljes, kuigi neil on üks aga, nimelt on nad vähe teistsuguse nahaga kui minu omad, toonivahet küll ei ole, aga naha profiil on teine, mul on ruuduline, uutel on lihtsalt läbivad triibud vms. Seega nad ei lähe ukseposti kattega, ega istmetega kokku. Nüüd pean plaani mis saab, õnneks olid ka käetoed ja muu kraam ilusti kotiga kaasa antud. Tagumised tuhatoosid oli ka keegi rõvedalt erksiniseks metallicuks tõmmanud, aga neid saab "laenata" enda omadelt.
Tallinna sõiduga on selline värk, et seda ei tea kuna minek on, aga Tallinnat tuleb sellel autol kunagi ikka näha küll. Kindlat plaani pole, isegi mitte suve kohta. Tartus on vähemalt vahetevahel näha ja eks näis mis mõtted pähe tulevad, alles olin paar minutit Põltsamaal ja tulin sealt ka kohe ära.
|