Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 612 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 41  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mercedes Benz W123 200 [77'-] canyondrift
PostitusPostitatud: 05.06.2011 22:38 

Siller kirjutas:
Mercedes isiklikult üle vaadatud Antslas ning tõsiselt korralik töö on tõepoolest ära tehtud, kuid alati leiab veel mida autokallal paremaks teha. :D

Canyondrifti juures sai isiklikult oma bõõmvõõd keevitamas käidud ning töö on korralik ning hind igati taskukohane ning mina jäin rahule. Seega soovitan sinna minna ning oma auto korda saada.

Võiks ette kah teada anda, et antsla tuleks, viskaks kah teile käpa peale :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2011 00:00 

nrgchris kirjutas:
Võiks ette kah teada anda, et antsla tuleks, viskaks kah teile käpa peale :D

No mina olen sisuliselt iga päev olemas, tõmba ainult traati ja siis annab ju rääkida kui miskit huvitab.

Täna tõdesime et jah, käigukastis peavõll koliseb, teeme teise kkasti korda ja rändab too alla, ainult mure tagurpidi käigu lülitusel ja kolmanda/neljanda käigu lülitusel siiski jääb, aga loodame et ära harjub. Õli oli seal igatahes nii vana et keegi polnud seda vist ajast 1979 vahetanudki.
Härima hakkab vaikselt ka see, et paremat pööret tehes pean suunakangi ise tagasi tõukama, st seda et roolivarras pole täielikult sirge, eks lasen selle ka nuudist lahti ja keeran veel vähekene kuniks arvan et normaalne saab. Rool tuleb seekord lukku panna, siis on ka suunatule tõukamise plaat õiges kohas.
Samas minu LED'ide aretus ei tulnud hea välja, jään siinkohal originaal lahenduse juurde, et ilus ikka vaadata oleks ja öösel silmadele ei hakkaks. Isegi suunatule vilkumine hakkas hämaraga silmadele niiet vahetasin ka need ära. Ülejäänud õigustab end väga hästi, eriti kaugtulede märgutuli. Ainuke asi et mul on kuskile ära kadunud/visatud spidobloki valgustuse prismad ja hetkel on ainult üks pool alles. Teise spidoka küljest suutsin asja kogematta suure jõuga ära murda ja tollest enam head nahka ei saa. (Kellel spidomeetriblokk üle on ja kasutult seisab võib täitsa pakkuda)

Sõidumõnu sellega igatahes on, originaal rool istub ilusti käes, parajal kõrgusel, esialgu mõõdetud mitte mahtumine oli vaid müüt ja tuled näitavad hämaras küllaltki hästi, eriti kaugtuli. Tahab veel vähe paremat tuld reguleerida, aga kannatab ilusti sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2011 00:42 
Eliit

Ma värviks neil Pentadel kodarad kerevärvi :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2011 11:53 

Tanel kirjutas:
Iff kirjutas:
Ma värviks neil Pentadel kodarad kerevärvi :)

VT'd on vää ? Hetkel tundub küll ,et sa oled paar rocki liialt võtnud 8)

No aga pulli peab ka saama, ma ise ei viitsi siin mudida nii palju, aga aluspildi võin jagada.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 00:00 
Eliit

Seda kirjutades eile olid mõned Lapin Kultad nahavahel aga tegelikult pealinnas sõidab üks inetu kollane W123 samasuguste velgedega millel kodarada ka kollased.. Kuigi värv on tal megarõve siis velg sobib talle rohkem. Ja rehv võiks veidi viisakama profiiliga olla sul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 00:06 

Iff kirjutas:
Seda kirjutades eile olid mõned Lapin Kultad nahavahel aga tegelikult pealinnas sõidab üks inetu kollane W123 samasuguste velgedega millel kodarada ka kollased.. Kuigi värv on tal megarõve siis velg sobib talle rohkem. Ja rehv võiks veidi viisakama profiiliga olla sul.

Ja see seisab Pelgulinna selveri taga igapäev, kui praktikal käisin sõitsime alati töölt tagasitulles mõõda ja kui pärast läksin linna siis koguaeg kadunud ja pilti teha ei saanud..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 14:32 

Naisterahvas sõidab sellega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 23:46 

Veljega läksin jah vähe alt, tuleb hakata uusi otsima, rehv sai võetud mõttega et koopa ära täidaks ja piisavalt suur oleks, et kütte peale ei hakkaks pressima, laiust ka väheke et seisaks natuke teepealgi.
Hing ihaldab originaal 16" pentasid, aga nende hind kipub olema parajalt kirves.

Aga, tõsiselt kõva juhuse läbi sain omale mersusse täiesti sobiva maki, mis ei loobi vahepeal kanalit minema ja mida ei pea vahetevahel reguleerima.
Tegu Becker Grand Prix 2000 makiga, mida vist paigaldati mingitele mercedes mudelitele. Valgustus ühtib armatuuris kõige ülejäänuga, displeil jooksevad tähed, paugutab kassetti mis hirmus ja kanaleid leiab ka mõned. Ainuke asi et neid kanaleid ta ei taha mida puhtalt kätte ei saa, tahaks teada, et äkki on tal sellist funktsiooni ka, et saan ise navigeerida hertzide vahel.

Ja eks uuest asjast tuleb ikka pilti teha:
Pilt
Pilt

VS vana:
Pilt

Aga ma usun et see makk vabaneb minu auto pealt kunagi tulevikus niiet võimalus on see mingil ajal maha müüa. Pakkumisel on ka vana, lihtsalt tuner. Kellel soovi, võib küsida. Omale sebin vähe noortepärasema lustikummuti, mis ka mu Moreli kõlarid ära jõuaks toita, praegu on võimendus ainult 2X20W.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2011 01:15 
Moderator
Kasutaja avatar

Selle maki ma paigutaks oma mersussse vöi bemmi küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2011 08:27 
Kasutaja avatar

Kui sul juba Moreli kõlarid on siis oleks maki tagant kuulamine nende potensiaali täielik raiskamine, kuhugi ühe väikse võimendi ikka annaks ära peita. Ükskõik milline makk annab tegelikult alla 10 W välja olgu peale kirjutatud mis tahes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2011 11:07 

Martpoiss kirjutas:
Kui sul juba Moreli kõlarid on siis oleks maki tagant kuulamine nende potensiaali täielik raiskamine, kuhugi ühe väikse võimendi ikka annaks ära peita. Ükskõik milline makk annab tegelikult alla 10 W välja olgu peale kirjutatud mis tahes.

Aga nii juhtubki, tulevikus, eks arendame ennast. Planeeritud on võimendi kahe ovaalkõlari jaoks ja esikõlarite jaoks + vastav makk, millel oleks vähemalt Aux in (helireguleerimise võimalust ihkaksin ka), et saaksin endale meeldivat jura kuulata, mitte ei peaks koguaeg ketastega ringi jooksma.
Sees kuskil palju ruumi ei ole, kui siis ainult esikõlarite võimendile kuskil armatuuri all, aga kahe võimu ja madala helisageduse kõlari jaoks on ruumi pagasiruumis küll ja küll.

See Becker on päris kõva, sain ka kätte funktsiooni ise sagedusvahemikku muuta ja leiab päris palju kanaleid üles.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2011 11:40 
Kasutaja avatar

Ilma laadimiseta pildi olema 10-12w ja laadimisega HEAL juhul 20w..
Kuulsin kelleltkilt sellist juttu mõni nädal tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2011 23:48 

Ajasid mulle kah w123 isu peale krt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2011 20:07 

Eile öösel sõitsin 30km ja siin on tulemus äsja tõrvapesu/klaasipesu saanud autost.

Pilt
Pilt

Võru kuskil parklas seistes sain ka mingi toreda kuti käest kiita, et viitsin tegeleda. Iseasi palju ta mäletab, viskit oli teine vist vähe lasknud. Külgkorviga Jawat pakuti mersu vastu ja midagi veel, mina ainult naersin, aga see kes minuga juttu tuli ajama saatis sellise jutu peale oma sõbradki kuskile mustale maale. Nende punane Camaro oli ka päris äge.

Ühte halli civicut nägin, äkki oli djelton

Becker autost siiski nüüdseks minema visatud, asemel on Pioneeri toodang, lõpuks ometi saab paugutada sellise muusika järgi mis ka omale peale läheb ja helikvaliteet tõusis märgatavalt. Nüüd järgmine asi mis helisüsteemist juurde läheb on taha aknalauale Moreli ovaalid, eks näis, väiksemaid tööotsi on ka praegu natuke siginenud niiet peaks mingisuguse summa kokku saama küll et need uuest peast ära installeerida. Räägitakse, et pidid teised päris hästi mängima, et äkki pole subi vajagi, eks näis.

Rooli ja suunatule tagasilükkamise sain ka viimaks keskele aetud enamvähem nii et kui rooli sirgeks keerata lükkab vähemalt ise tagasi. Hirmus töö oli ainult, korraks üritasin nii et võtan roolikarbi maha, liigutan parajalt ja panen nuuti tagasi, siis sai jälle liiga palju ja lõppkokkuvõttes oli auto vahepeal jälle ilma roolita.

Kõrvalistujapoole akna keeramise süsteem andis ka enda töölepingule allkirja, aga ega ma ka järgi ei anna, just teel garaaži juurde ja 20 min oli uksepolster uuesti auto küljes tagasi ja uus aknasüsteem küljes. Miski asi oli seal pinge alla sattunud ja murdis ühe kinnituskoha lahti. Uus süsteem sai kõvasti määrimist, nüüd käib kergemini kui vanagi.

Uksepolstritega pole siiamaani midagi ette saanud võtta, viisin ära kambrisse seisma, äkki keegi ikkagi omab samasuguseid nagu mul on ja saab vahetust teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2011 08:41 
Kasutaja avatar

Ma soovitaks risti vastupidi teha ja mitte mingil juhul taha ovaale panna. Ise ka lolli peaga lõikasin taga aknalauale ovaali augud, nüüd ei ole isegi järele ühendatud võimendile tagumisi kõlareid. Kui sa ette paned korralikud kompod ei ole absoluutselt mitte mingit vajadust tagumiste kõlarite järgi. Rikuvad esimeste kõlarite ilusa heli ära pigem ainult.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 612 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 41  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis