Ei viitsi uut teemat teha, nagunii pole sellest edaspidi väga midagi rääkida.
Kuna hooaeg hakkab lõppema ja päev mil Volvo garaazi läheb, läheneb iga päevaga...

...siis hakkasin mõniaeg tagasi midagi odavat talveks otsima. Mõne sõbra ja tuttava kaudsel mõjutusel hakkas mulle e30 meeldima. Hakkasin neid odavalt otsima, ning ootasin palgapäeva, et mõnele järgi minna, siis aga tuli üks väga hea pakkumine. Sain väga hea hinnaga e34 touringu. Oli küll korraliku lisa varustusega, kusjuures kõik lisad töötasid ja ka kere oli viisakas, siis ei sobinud mulle, see et ta ise käike vahetas.
Sai sõbralt uuritud, et mis tal pakkuda mulle oleks, kuna tal on päris mitu rullikat, ning selgus, et ta lükkas just ühe e30 touringu müüki. Pakkusin talle vahetust e34 vastu, algul võttis ta seda naljaga, aga mingiaeg hakkas mõtlema, ning kui oli autot näinud ja sõitnud oli ta diiliga nõus. Niisiis tegime 1:1 vahetuse ning minust saigi üks õnnelik rulla omanik.
Ise pole pilti veel teinud, ehk siis panen müügi kuulutusest mõne pildi.

All on siis mingid originaal kärjed. Aastaks on 1990 ja passis on 320i. Väidetavalt on 2.7l mootor, millel 2.5l kaas ning teised pihustid. Nukka on varasemaks näpitud ja kw peaks olema umbes 140. Edasi läheb igatahes päris hästi. Kere on ka üpris viisakas.
Vigadest, mis tahaksid tegemist.
* Kõrvalistuja el aknal mingi jama, ei püsi üleval ja ei lähe ise üles ega alla vist.
* Kindalaekas puudu
* Nina on kõver, kunagi paugu saanud vist ja stanged, tiivad ja kapott ei istu eriti hästi ees. Stangetala tahaks ka vahetust.
* Sumps lärmab, lõpupütt pikuti katki vist, tahaks keevitamist või välja vahetamist.
* Juhiukse lukk ei keera.
* Käsipidur ei toimi
Rohkem hetkel midagi ei meenu. Vaikselt tuleb nokitseda ja saab talvele vastu minna.
Ollu