Auto elab ikka!
Reede õhtu/öösel sai veel viimased ettevalmistused laupäevaseks drifti trenniks tehtud ning boosti üritatud tõsta.
Kahjuks selgus, et wg baas rõhuga on sidur juba oma pidamise piiri peal, seega rõhku tõstes hakkas asi räigelt libisema.
Sai küll veidi juurde meelitatud rõhku aga ka siis max pöördemomendi kohas sidur libises.
Auto välimus on ka nüüd veidi viisakam, kuna tänavasõiduks all hetkel Sierra Cossu originaal valuveljed.
Isegi sellise raipe nagu mul teevad kordades kenamaks.

Laupäeval sain kahjuks vaid 3 sessiooni teha, kuna viimasel sulas paisupaaki auk.
Ehk siis sai reaalsuses tõestatud, et siiski raja sõiduks on paisupaak liiga wg lähedal.
Tänaval ei olnud sellega mingit probleemi.
Kuna hetkel küljes olev roolilatt on üli aeglane, siis nii jubeda autoga pole ma kunagi veel asfaldil driftida üritanud.
3-me ringiga võttis üle kere higi jooksma. Vähemalt sai teada auto puudused hetkel.
Ma keerasin boosti maha peale esimest proovisessiooni.
Madalama rõhuga oli tunduvalt lihtsam selle olematu roolitunnetusega sõita, vähemalt roolis tundus endale, et tuli antud oludes paremini välja.
Antud latiga ei jõua lihtsalt ära lapata rooli ja sigaraske on ka teine, 3 ringi sõita ja kett oli maas.

Nii jube pole ühegi autoga varem olnud, igas kurvis oli hirm nahas, et kas jõuab tagasi lapata või on murule minek.
Hetkel oli ajutine boosti kontrollimise meetod kasutusel ning see spaigib algul ning sidur hakkab kohe libisema nii kui boosti veidi tõsta.
Peab kiiremas korras kangema siduri kokku kombineerima.
Todo list seega:
* turbo õli pealevool veidi ringi teha (hakkas lekkima)
* turbo vesijahutus ära ühendada
* võimuga kiirem latt muretseda + installida
* roolivõimu pump mootori külge aretada
* väiksema diameetriga rool hankida
* metallist paisupaak ehitada
* kangem sidur kompunnida (kui aega üle jääb)
Üldiselt laupäevasel teisel sessioonil sain ka eismest korda natuke rütmi kätte asfaldil külg ees sõites ning siis sain aru kui FUN see tegelikult on.