Väike update ka siis:
Auto seisab nüüd siis garaazis ja lammutab roolilati kallal

Armatuur vajab veel natukene kohendamist ning kohe kohe peaks jõudma uus ekraan navile ka. Samuti peaks saama valmis siin lähipäevil maki uue led valgustuse. Siiani aga ei ole leidnud väikest MP3 playerit mida annaks kasetika asemele aretada.
Kuna tegu on ameerika masina armatuuriga siis käsipidurit nendel ei eksisteeri ning sobimaks accordi tuleb natukene ikka leiutada:

Õnneks materjalid on suht samade omadustega ning annab kokku sulatada
Plasti alla tuleb ka topsihoidik (hetkeseisuga küljes aga pilte ei ole)

Arvatavasti peale aretab mingi vanakooli CD deck taolise liugkatte mida annab siis peale tõmmata vajadusel. Eks näis.
Roolilatiga on aga asjad sellised, et eelmise omaniku poolt olen saanud huvitava pärandi.
Lati varras:

Sooned sisse söönud ning suht kole rooste on ka peal.
Samuti sain teada miks paremale keerates käis vahest väike jõnksatus läbi kere....:

Ei tea mis või kuidas aga mina sain selle lati küljest lihtsalt ära tõmmata....keermeid ei olnud enam sellel
Arvestades selle seisundit siis taastada ei ole seda kohe kindlasti mõtet.
Kui veab siis ehk saab lähiajal ühe vana lekkiva lati mis on paremas seisundis ning taastab selle.
Kui saab ühe tuttavaga jutule ja värvikambri tööle siis ehk saab järgmise kuu lõpp või augusti keskel autole uue värvi ka peale. Vaja on ainult uus esistange valmis saada.
Käigukasti raha on ka vaiksel kogumisel ning ehk saab veel selle aasta sees raha kokku ning kasti Eesti poole liikuma. Hetkel olen huvitatud ühest 2010 aasta acura TL 6 speed manual 4wd kastist