Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 02:42

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi 80 b3 1,8s(Bike carb) - 1991 -erno-
PostitusPostitatud: 02.05.2012 00:12 

Krt ma arvan, et see idee pagassiga ei ole hea, pikad punased tuled oleks ikka paremad, või siis mustad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 00:17 
Kasutaja avatar

Paks1 kirjutas:
Krt ma arvan, et see idee pagassiga ei ole hea, pikad punased tuled oleks ikka paremad, või siis mustad.

See pilt tehtud enne luugivahetust ja lihvimist. Viimasest postitusest võib välja lugeda, et vahetasin luugi juba tavalise vastu. Ei meeldind mulle kah enam :) .
Võimalusel panen mustad.. Võinoh oleneb mis värvi ma ta siis lõpuks teen.

E: Trr kus osatakse raha küsida b3-ele coilide eest. Neverever ei osta :D Selle raha eest saaks mingi 3-4 b3-e koju vedada :D Leian miski muu lahenduse . nt ostan 70/50 madaldussarja ja samapalju rellakat veel sinna :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 14:40 

-erno- kirjutas:
Paks1 kirjutas:

See pilt tehtud enne luugivahetust ja lihvimist. Viimasest postitusest võib välja lugeda, et vahetasin luugi juba tavalise vastu. Ei meeldind mulle kah enam :) .

E: Trr kus osatakse raha küsida b3-ele coilide eest. Neverever ei osta :D Selle raha eest saaks mingi 3-4 b3-e koju vedada :D Leian miski muu lahenduse . nt ostan 70/50 madaldussarja ja samapalju rellakat veel sinna :kill

Osta Golf3 vms Coilid.. Rokkori omasid kannatab "keevitada".. mina modisin enda Volvole need.. nn pea, mis käändmiku läheb, selle lasin tuttaval keevitajal ümber keevitada, et volvo käändmiku istuks.. Ülevalt amordipatja oli täpselt paras see..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 16:33 
Kasutaja avatar

tarvi kirjutas:
-erno- kirjutas:
Paks1 kirjutas:

Osta Golf3 vms Coilid.. Rokkori omasid kannatab "keevitada".. mina modisin enda Volvole need.. nn pea, mis käändmiku läheb, selle lasin tuttaval keevitajal ümber keevitada, et volvo käändmiku istuks.. Ülevalt amordipatja oli täpselt paras see..

Golfi omad iseenesest käändmiku poolelt klapiks aga tuleb vist see roolivarda kinnitus sinna juurde keevitada. Peab uurima. Kolksvagenitel miskipärast paljupalju odavamad coilid ...
Kuskilt kõrvu jäänd et b3 passati omasid pidi lihte olema aga samas ei pruugi vastata tõele. Peab googeldama hakkama kõvasti :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2012 23:52 
Kasutaja avatar

Mis sellest autost saanud on ? Huvitaks just see tsiklikarpade teema, et kuidas käima said.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2012 23:35 
Kasutaja avatar

Reizor kirjutas:
Mis sellest autost saanud on ? Huvitaks just see tsiklikarpade teema, et kuidas käima said.

Raudselt maasisse vajunud juba seal.. ja roostes ja mädaneb .. Rohkem ma sellest autost prääga ei tea :D Kui lumekoristustehnika sealt garaasist välja visatakse siis saan sinna tagasi ja lähen vaatan mis saab :D Mina teda käima veel ei proovinud ju kuna vl kolle tegemisel jäi projekt seisma.
Praegu mul üleyltse kõik autodega seonduv seisab ühekohapeal. Sai siin vahepeal pahandust tehtud ja vaja trahvi maksta :think
Niru seis.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis