nrgchris kirjutas:
Lahe mis sa teinud oled : D
Agaaa, mis sa selle stangega ette võtad, et need liistu lõiked lähevad kinni ikka ?

muidugi lähevad kinni lõikekohad, mul oli mingi poolik avariilise auto stange, seega suurt liistu valikut polnud, jootekolviga teen ilusti siledaks ära, aga hetkel on keretööd esmatähtsad.
Interx kirjutas:
Väga vinge värk jh.
Ei lugend kuskilt välja aga kus sa plekid teha lasid?
seda ei loegi kuskilt välja

ise tegin, don't try this at home. aga ei saanudki väga hull, velje rant tsentreeris ennast ise velje südamiku peale ära, tegin ainult endale abivahendiks ühe klotsi mille ma vahele panin velje rantidele, siis punktisin kokku, ja pärast pideva keevitusega üle. väga hull ei saanudki, tasakaalustus pingis sisekülg(originaal) tahtis 15g raskust, välimine (custom) aga ainult 35g.
praanik kirjutas:
saan aru, et 2'te velge on kasutatud ühe tegemiseks? Kas veljed peavad olema identsed või piisab samast tollimõõdust ja laiusest.
lihtsam on jah kahest veljest kokku teha üks, piisab samast tollimõõdust, laius oleneb sellest kui laiaks ise velge teha tahad. aga see risk on kui paned välimise randi asemel teise velje sisemise randi, siis ei pruugi enam rehv väga peale tahta minna. mina näiteks nüüd saan ainult siserandilt rehvi peale, kui välirandilt proovima hakkasin hakkas pink rehvi lõhkuma(välimine rant on mingi vana fordi velje küljest). raskem moodus on välimine rant lahti lõigata ja siis mingi vits vahele keevitada, aga tõenäosus on suurem et velg hakkab viskama. kuigi endal plaan ka see ära proovida, eks kui huvi hoian teid kursis.