Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:28

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 75  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Honda Civic EG, 1.3 55kw > 1.6 118kw Swap '93 djelton
PostitusPostitatud: 31.08.2012 18:58 

Need udukad jah suht pointless asjad seal ees, aga minule nad meeldivad:D

Katus tundub jah märg, sest on nö. ebatasane. Kunagi tuleks proovida seda tasasemaks lihvida ja siis uuesti üle lakkida üks kiht või täiesti uuesti teha kõik, ei tea veel, eks aeg näitab:D
Aga tore kui kellelegi vähemalt meeldib:D

fedja. kirjutas:
niikalliks küll ei lähe värvimine,minu auto värvimisele kulus näiteks natuke üle 300e,ja värvi liiter maksis 100 eur,värviti kambris ja oskaja poolt.

Tahad öelda, et 3/2liitriga värviti sul auto üle ja tööraha oli 0/100? Või suutsid 1liitriga auto üle lasta tuisata?:D
Eitglt, kui niiodavalt saaks, palun viska privasse mulle kogu inf jne, ehk annab midagi välja nuputada siis juba kunagi ehk isegi lähitulevikumas mõttes:D

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2012 20:28 
Kasutaja avatar

Whitespiritit läks ka 4l.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2012 20:39 

fedja. kirjutas:
niikalliks küll ei lähe värvimine,minu auto värvimisele kulus näiteks natuke üle 300e,ja värvi liiter maksis 100 eur,värviti kambris ja oskaja poolt.

kuule sinu bemmil on värvi nagu kuke nikku seljas ja kõige odavam lakk ka....rooste oli enne uuesti väljas kui garaažist väljagi jõudsid ajada....ammugi pole see sul kambris värvitud...kokmanni putkas üle tuisatud....ja seda ka sitasti....normaalse üle värvimise juures kvaliteet materjalidega on juba materjali arve 600.- + siis kõik muud jutud juurde...töö rahad jne!!! :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 09:48 
Kasutaja avatar

anty28 kirjutas:
fedja. kirjutas:
.

kuule sinu bemmil on värvi nagu kuke nikku seljas ja kõige odavam lakk ka....rooste oli enne uuesti väljas kui garaažist väljagi jõudsid ajada....ammugi pole see sul kambris värvitud...kokmanni putkas üle tuisatud....ja seda ka sitasti....normaalse üle värvimise juures kvaliteet materjalidega on juba materjali arve 600.- + siis kõik muud jutud juurde...töö rahad jne!!! :hail

Anty jutt on täiesti õige , nagu mulle öeldi kui keretöödes praktikal olin ,300 -400 euriga saab auto värvitud küll ,aga see pole mingi kvaliteet ,saab kasutada bauhofi kollaseid pabereid mis liiva auto pinnale jätavad ,mingeid ehituspoe üldlahusteid ja korraliku puhastulapi asemel peldikupaberit ,värv kõige odavam mingi leedu toodang ,kuid see ilu on vaid aastaks ,paariks ja jälle oled seal punktis tagasi kus kunagi auto keretöid alustasid .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 10:06 

Vanaisavecu kirjutas:
anty28 kirjutas:
fedja. kirjutas:
.

Anty jutt on täiesti õige , nagu mulle öeldi kui keretöödes praktikal olin ,300 -400 euriga saab auto värvitud küll ,aga see pole mingi kvaliteet ,saab kasutada bauhofi kollaseid pabereid mis liiva auto pinnale jätavad ,mingeid ehituspoe üldlahusteid ja korraliku puhastulapi asemel peldikupaberit ,värv kõige odavam mingi leedu toodang ,kuid see ilu on vaid aastaks ,paariks ja jälle oled seal punktis tagasi kus kunagi auto keretöid alustasid .

400 euriga saab päris koralikuld selle asja tehtud oleneb täiesti mudigi mis värvi ostad.aga koralik värv on kuski 48euri/l tartus seppa turu kõrval autovärvide poes.ja liiva paberid saab tõesti bauhofi ka.müüakse seal nii vesi liffi kui kõike muud ka väga normi hinna eest.ja ei jätta mingit liiva.lihtsald tuleb enne värvimist auto lappiga üle käia(+ tavaliseld lastakse suruõhu püstoliga ennem ka üle.)nii et ma ütleks kuskil 500 koos poleerimisega peaks igati okka olema.kui kere keevitama ei pea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2012 00:27 
Kasutaja avatar

anty28 kirjutas:
fedja. kirjutas:

ma olen sinuga juba päriselus päris palju sel teemal rääkinud ja lõppkokkuvõte on ikka selline,et sinu opel on parim :)
dupont värv on odav...jaaa
mis krdi vahet seal on mis lakk seal on?
läigib küll ja on sile.
roostet küll pole kuskil,mõnes kohas lihtsalt näha et värvi alt midagi mullitab ja see on pigem minu viga,mitte värvija.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2012 00:59 

Poisid, poisid, vale teema:D Eks ma nuputan seda värvimise asja, aga hetkel on sellised mõtted ja plaanid, et enne kevadet pole mõtet üleperse ka midagi teha, ennem kogun natukene ja teeb korralikult:D Kannatan küll natukene veel sellise rondiga ringi sõitmist, tuleb parklas lihtsalt ohutuslint ümber tõmmata, et ligemalt ei näeks ning prillikandjatelt prillid eest ära võtta:D

Eitglt, mis kordategemisse puutub, siis uued esi+tagastanged on olemas ning uueväärsed esitiivad on olemas mõlemad, vaja sebbida veel uus tagaluuk ning kapott ja ongi kõik, st. kerel keevitada ja välja vahetada mul kuskil ei ole midagi, võibolla mõned kohad ära pahteldada ning uus värv selga:D

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2012 23:06 
Kasutaja avatar

Härrad-härrad, kaua Civic Tartus vedeleb? Hooaja lõpetamisel saad ikka liikuda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2012 00:38 

Aga hetkel ei teagi veel täpselt, loodan, et lähiajal selgub:D
+ peaks mingi aeg õpingute ja muude staffide vahelt ühe pikema kirjatöö ette võtma mis autoga vahepeal toimunud on, sest niisama pole päris seisnud + vaja veel Tomorrowlandi jutt ära kirjutada:D
Agakurat, see kogukupatus tuleks nii pikk ning kooli pikkadest kirjadest ja töödest niigi kopp ees(mitte, et neid palju oleks, lihtsalt ma ei viitsi kirjutada:D)
Eksnäis, wish me luck:D

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2012 00:47 
Kasutaja avatar

Ära tule siis , saangi oma 74kwga kõvatada. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2012 01:10 

Nu viimanekord sinuga joonele panin kukkus sumps alt ära, aga nu, see on teine jutt, mida üritan lähiajal pikemalt kirjutada:D

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2012 01:25 
Kasutaja avatar

hallscorpio kirjutas:

Ma võin honda niisama ka kokku lapata ilma midagi vahetamata :D Siis lihtsalt võib ta laiali lennata aga lutti saad ikka :lol :lol Meenutades, et polnud just palju puudu kui ma sulle 2 silku peal sõiteski ära oleks teind :bs

Aga ma ei OTita rohkem siis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2012 01:59 

Nu loodame siiski parimat:D Vaja ju talvepapud ka alla keerata, seal ka "huvitavaid" tulemusi oodata, kuna neil ET õrnalt rohkem väljaspool ja laiem velg õrnalt ning juba nendel velgedel mis hetkel väiksema ET ja kitsama veljega jääb koopaäärest natukene puudu, sisi neil võib nö. täpselt jääda:D

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2012 12:14 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
hallscorpio kirjutas:

Ma võin honda niisama ka kokku lapata ilma midagi vahetamata :D Siis lihtsalt võib ta laiali lennata aga lutti saad ikka :lol :lol Meenutades, et polnud just palju puudu kui ma sulle 2 silku peal sõiteski ära oleks teind :bs

Aga ma ei OTita rohkem siis :D

Jaa jaa :D Siis peale sadat meetrit tagurpidi käigu sisselõin , oli jutt teine :D Ok aitab lollist mölast
Mis seal kastis mäda siis? Miks korras pole :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2012 19:14 

Niiisiiis, mõtlesin, et võtaks kätte ning hakkaks taas teemat uuendama üle pika aja ning alustaks siis Beligas, Tomorrowlandil käigust. Nüüd mitu kuud hiljem seda kirjutades tuleb see jutt arvatavasti poole lühem, kuna kõik ei ole nii hästi ja pikalt enam meeles, kuid parem kui mittemidagi kirjutada:) Samuti ei räägi kogu reisikirjeldust ja detaile, vaid üritan hoida teemat siiski autoga seonduvana, kasvõi õrnalt, agajamh, kõiki seiklusi autoteemas ei pajata:)

Enne reisi algust mõtlesin, et teeks väikse pildi ka pagassist ja kui suur see on(nagu näha, ei raatsinud ma ilma varurattata, ega ka ilma bassikata minna, seega oli ruum suht piiratud):
Pilt

Aga hakkama saime:
Pilt

Eks aegamisi küll asju kogunes sinna ja polnud enam nii hästi pakitud, kuid nelja inimese kohta ~kahe nädalaseks tripiks saime suht hästi väikse Civicu pagasiruumiga hakkama:
Pilt

Aga siiski sai see tripp ette võetud ning otsutasime seda nautida, ilm oli ilus, tee oli sile(alates Saksast) ning kõik oli mõnna:
Pilt

Selline oli siis stabiilne kiirus umbes millega sõitsime, pöördeid oli küll palju kuid hämmastaval kombel oli kütusekulu sellistel pööretel alates 6.4l-7.8l/100km'le, seega olime rahul, kuna küttehinnad just kõige odavamad polnud:
Pilt

Pilt

Pilt

Normaalsest kiiremini sõitmine oli alguses küll harjumatu ning suhteliselt jube, aga kuna auto oli stabiilne, mootorile raske polnud ning tee oli sile, siis pikapeale harjus ära ning sõideti vahete-vahel kiireminigi, kuna kiirteel väga teise tagumikus selliste kiiruste peal ei taha olla, õnnetusi nägime rohkem kui 1 korra:
Pilt

Pilt

Tehtud sai ka huvitavaid peatusi huvitavates kohtades:
Pilt

Ning sai mööda sõidetud päris mitmest mahasõidust, kust oli vaja maha sõita, näiteks pärast Warssavi, kus suutsime sõita ~90km+ vales suunas, kuna ei suutnud tagasi õige tee peale saada ning gps ei tajunud seda värsket ümberehitust mis seal oli, aga enamus vigu siiski enda lollusest:
Pilt

Väike vahepildike ka, nagu näha siis ei rahuldunud tavalise EST kleepsuga ning sain JanCoy käest natukene teistmoodi lahendusega kleepsu selleks tarbeks, mis osutus ka väga vajalikuks, kuna mul vanemad nr-märgid ning saksa tollile see ei meeldinud:
Pilt

Sai nähtud ka otsast-otsani erinevaid autosid, kuid hämmastaval kombel palju vähem, kui oleks oodanud:
Pilt

Pilt

Pilt

Ning sai sõitu jätkatud nüüdseks juba ebameeldiva kuumusega, mis muutis autoistmeid aina enam ja enam higist märjaks:
Pilt

Veel üks vahepeatuse pildikene:
Pilt

Ühes ummikus oli väga vaffa vaadata kuidas poisid nägid väga vaeva oma autoga, iga kord kui ummik seisma jäi(liikus iga mõne minuti tagant), siis vops, poisid autost välja ja kapotialla midagi timmima:) Vaatepilt oli tore, aga pärast tunde ummikus, ei tundunud enam miski huvitav:
Pilt

Pilt

Eriti meeldisid mulle endale aga tunnelid, kus ülejäänud reisiseltskond pidi minu lollusi kannatama, kui lasin akent natukene enam lahti ning kuulasin VTEC'i häält, mis arvestades stock väljalaset ning sisselaset oli tunnelis vähimgi rõõm mida sain tunda:D
Pilt

Aina enam edasi liikudes sai nähtud veel huvitavaid(ja lihtsalt lahedaid) autosid, otsast otsa:
Pilt

Pilt

Pilt

Saksamaal oli aga põhiprobleemiks õli leidmine. Võtsin küll õli kaasa, aga kiirtee peal seda natukene ikka kulus, seega asusime Liqui-Moly otsingutele, pärast poolt päeva jebbimist lõpuks ka leidsime, kuid kahjuks oli see hämmastavalt keeruline. Samuti sattusin autopoes müüjaga vaidlusse:) Tema väidete kohaselt ei ole mingit probleemi minerali ja sünt õli segamisel, agajamh, ei viitsinud kaua vaielda, võtsin oma Liqui-Moly ja kadusin(selle pildi peal olime suht pettunud poodides juba ning vaatasime läbi tanklaid):
Pilt

Huvitav oli aga see, et plaanisime minna Saksamaalt otse Belgiasse ning ei jälginud GPS'i kaua, seega oli suhteliselt üllatav näha tee ääres silti, mis viitas sellele, et sisenesime Hollandi:) Nimelt meie GPS leidis, et läbi Hollandi on lühim tee meie sihtpunkti, seega otsustasime natukene mingis väikeses linnakeses ringi chillida ning kuhugi cämpingu maanduda. Kuna aga kämpingusse minev tee polnud parim ning ei teinud auto põhjale head, siis peksin kõik välja ning said natukene auto kõrval kõndida:
Pilt

Pilt

Pilt

Ning kuna kuumus oli söönud igalepoole sisse ning istmed läbi immutanud, siis sai ka need natukene tuulduma tõstetud + väga mugav istumine õhtuses olekus:
Pilt

Testitud sai ka Eestist kaasaostetud spiraali süsteemi, kellel endal plaan sellisega läbi ajada, siis võite ära unustada, suht lootusetu vidin, aga me pidime lihtsalt ära proovima:
Pilt

Järgmine hommik sai teed alustatud siis festivali poole, kus samuti oli ebameeldiv sissesõit, seega
Pilt

Pilt

Autost tuli välja ikka hämmastav kogus asju(siin pildil, veel osi asju autos):
Pilt

Ning lõpuks võisime me siseneda ihaldatud alale:
Pilt

Rahvast ning telke oli telkimisalas murdu ning telkide lõppu polnud kuskilt näha(üks päev proovisin ühest otsast teise kõndida, võttis ikka ropult kaua aega):
Pilt

Pilt

Pilt

Samuti lisan siia mõned pildid pealava ees olnud rahvast(lavasid oli päris palju, lihtsalt ainult selle juures tegin pilte):
Pilt

Pilt

Pilt

Aga kuna me ikka tahtsime täis elamust saada, siis oli vaja ronida ju loomikult otse lava ette:
Pilt

Pilt

Rohkem pilte ei teinud(või ei avalda), kuid tänaks enda poolt veelkord seda seltskonda kellega selle imelise teekonna ette võtsime:
Pilt

Niimoodi jäi meist maha lahkudes camping-area, mis nägi selleks hetkeks kui meie viimasel päeval ärkasime suht räämas välja:
Pilt

Sama lugu oli ka parklaga, kus mõned üksikud autod veel julgelt olid:
Pilt

Ning saigi alustatud tagasisõitu:
Pilt

Kus sai kohtutud ka saksa tolliga, kes absaluutselt kõik asjad autost välja peksid ning saime päris kaua manti tagasi topitud, kuid probleeme millegiga ei tulnud ning nüüd ühe kogemuse võrra rikkamad:
Pilt

Kuskil Leedu keskpaigas tagasisõites oli juba totaalselt pimedaks tõmmanud ning arvestades Civic'u halbi esitulesid, sõitsime suhteliselt tagatulede järgi, kuid kuna kodu oli nii ligidal, otsustasime siiski lõpuni välja panna:
Pilt

Ning kuigi olime reisi lõpuks totaalselt läbi, olime me valmis kasvõi kohe otsa ümber keerama ning uuele tiirule minema, kuna see elamus oli lihtsalt seda väärt, soovitan 140%'liselt kõigile, kes vähegi selle peale mõtlevad. Väike fan-art pilt, mille üks meie reisiseltskonnast tagasitee peal tegi:
Pilt

Hetkel vist kõik, võib julgelt juurde küsida, kuid hetkel kirjutasin nii nagu tuli ning kõike ei hakanud kirjutama ka, kuigi juttu jätkuks vist mitme ja mitme lk jaoks:)

Samuti ei jõudnud hetkel kirjutada, mis on autost saanud vahepeal peale reisilt tulekut, kuid ärge selle pärast põdege, ega küsige, sest hakkan seda teist pikka teksti kohe kirjutama ning kas juba täna/homme vms. avaldan selle teise kirjatöö ka siia:)

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 75  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis