Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 00:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 63 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: e34 520i touring automat 95a-andr3ii
PostitusPostitatud: 03.01.2013 16:04 
Kasutaja avatar

Lahe autoteema.
Mitu lehekülge autoomanik seletab midagi ja teised üritavad ära arvata, mida ta ütles või mõtles :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2013 18:16 
Kasutaja avatar

tra v... teid, teile jaab ette mu kirja vead! aga mull jaab ette millised siit, streetraces soo kollid! juba 3 kasutaja tulnud mu juurde ja välja nääb nagu ehtne soo koll!

veljede müügil oli selget üeldut siin pms ühega et 250eur ja ei tingi, ütlesin veljete mõõdut jne, tuleb kohale mingi ehtne soo koll juuksed pikkad kuni perseni! terve shatel hambaid puudu! mingi x tuuninguga passat, ja tra hakkab utlema koha peal oi vale ET mõõt, kuid selgelt ütlesin 37 ja hakkab alla laskma hinda, teeme 200 et vale ET jn saatsin putsi aint raiskasin oma aega toppida neid kuuris autose ja pärast välja! veel mu naine kah pani kas kõik streeracerid on sellised koledat ja nohiku moodi!

siis kui müüsin killer666 bmw sama sugune pärnus pikk lontrus tuleb! sõnadega oh tahan sport auto et nädalavahetustel klubis ringi sõita ja veel x lauseid tuli mille peale ma lihtsalt hoidsin oma naeru!! et kas siin koonus filtri saab ette panna, jne jne, anna abi ega naised auto järgi ei vaata!nali veel oli see kutt tuli vanematega kohale! muttike veel pablas kogu aeg paberid said pojake vaata ikka ilusti auto üle jne jne jne!

ja siis ühelt käisin täna 1 autot vaatama tra ps paneb auto jumalas korras! et koha peal saab tingida, jne jne, kohale tulen löögi buksid kõik läbi, taga vasak ratta rehv väiksema mõõtu, ja veel 100+ viga, auto oli 2002a veel, ok ütlen pohh et langeta nats hinda et ostan ära, et poleks mull tühja sõitu, ei see hind on viimane kuidas müügi kuulutuses oli! ma aga sa lubasid ju et koha peal tingime! ja aga mull palju tahtijaid jne jne et palju huvilisi, keerasin ringi näitasin keskmis sõrme ja sõitsin minema! siis hellab 5 minti pärast ok 150eur saan allal lasta kui kohe viid ära, saatsin putsi ja lõpetasin kõne, mees veel pärast saatis sõnumi ok 300eur võtan maha! vaja raha kiirelt! ja välja nagi nagu tõesti parem ei komentaari...

nii et mõelge enne, kui kirjutate et ma ei oska kirjutada või mida iganes! ma võin vigadega kirjutada aga mull kena naine ja välimus norm, ma pakkun siit 50% on veel süütu ja pihkurid arvavad et nende autod ongi naised!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2013 18:21 
Kasutaja avatar

See on mingi nali vist jah ?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 63 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis