Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 22:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Subaru Legacy GT-B, 1996, Raghza
PostitusPostitatud: 26.11.2013 06:58 

Ma ise valmistan omale 95 kütusest 100 oktaaniga kütuse. Kasutan oktaan boosterit ja tuleb odavam kui osta 98 kütust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 09:01 
Kasutaja avatar

restless kirjutas:
Ma ise valmistan omale 95 kütusest 100 oktaaniga kütuse. Kasutan oktaan boosterit ja tuleb odavam kui osta 98 kütust.

Ei usu mina hästi, et selle eesti solkkütuse oktaanarvu nende lisanditega reaalselt tõsta saab. KUnagi classic STI-ga proovisin 2 paagitäit. Antud teemal paljudes foorumites juttu ka olnud. Olen ka ise mingiaeg liikunud JDM autodega, mis ideaalis tahaks mingit 100/102RON bensiini aga kõige ohutum tavakütus tundus sinnagi stati 98.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 10:48 
Kasutaja avatar

TEH kirjutas:
Tangin ka mina eranditult kõikidesse bensukatesse Statoili 98-t. Võimalik, et kujutan ette aga tundub, et on maitsenud mu autodele kõige meelsamini. Tundub mulle meie tanklakettidest kõige usaldusväärsem ja aastaid käes olnud kuldstaatus ei muuda ka Statoili minu jaoks suurt kulukamaks kui teised jaamad. Pealegi on Statoile mulle kui mugavale inimesele linnas kõige rohkem ja ausalt tõesti ei viitsiks ma mingite sentide pärast linna odavaimat tanklat taga ajada.

Pealegi, kui peaks tulevikus juhtuma, et solkkütuse pärast midagi autoga juhtub, siis on Statoili puhul vähemalt tegu maksejõulise ettevõttega. :D

ka teistes tanklates on sooduskaardid mis jätavad hinna vahe ikkagi samaks nagu posti peal on ;) audi paagi täiega saab nn sendisest vahest lausa paber raha vahe, aga noh mõni ostab selle eest 3 pakki suitsu ja põletab veel mõtetumalt ära

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 10:50 
Kasutaja avatar

Klipp sama generatsiooni Legacy'st, mis mäletamist mööda kasutab ka sama tehnikat. Jutt on küll veidi liiga JDM YO, aga silmaringi avardamise ja ilusa visuaali mõttes kulub vast ära:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2013 12:08 
Kasutaja avatar

TEH kirjutas:
Pealegi, kui peaks tulevikus juhtuma, et solkkütuse pärast midagi autoga juhtub, siis on Statoili puhul vähemalt tegu maksejõulise ettevõttega. :D
See ei ole üldse halb point, kusjuures.

Video oli äge!

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Subaru Legacy GT-B, 1996, Raghza, LUKKU!
PostitusPostitatud: 20.01.2014 17:43 
Kasutaja avatar

Paar kuud möödas ning muud polegi teinud, kui tankinud ning viimastel nädalatel ka aina paranevaid ilmastiku- ja teeolusid nautinud. -15 kraadi juures läheb auto endiselt mõnusalt kiiresti soojaks ning isegi lamellrehvidega on läbivus ulmeliselt hea :)
Pilt

Ahjaa, lisakellad kiskusin vahepeal lahti, kuna pimedal ajal ja lumega tahaks vahepeal rõhku näha. Juhtmed olid muidu normaalselt veetud, kuigi leidus üleliigseid, mis lihtsalt lahtiselt rippusid. Mõlemal kellal oli originaalvalgustus läbi läinud, seega pistsin kumbagi ühe rohelise ledikese ning tulemusega jäin väga rahule. Pisut erkrohelisem on, kui ülejäänud nupud ja näidikud, aga üldiselt sobib hästi.
Pilt

Mingi soundcheck'i video sai ka kokku pandud erinevatest klippidest. Ilma subwoofrita ei ole vist mõtet vaadata, kuna enamus häälest on täielik bassijörin.

Samuti ootab endiselt auto uut omanikku ja.. veel rohkem lund, kõvasti rohkem lund :mrgreen:

EDIT: Ja uue omaniku ta leidiski!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis