Teeks sis vahelduse mõttes väikse updeidi siia.
Diisli kast sai mõni aeg hiljem alla peale viimast postitust. Juhtus aga niiviisi, et Puhmaselt saadud juhtmestikus oli kuskil siiani teadmatu kala ringi ujumas ning seeläbi sai aju haiget. Käis siis teine tehases ning sai uue sisu endale. Samal ajal siis rookisin originaal kasti ja mootorijuhtmed välja ning tegin mootorile uue juhtmestiku, niiviisi, et aju ikka salongi jääks (olemasoleval oli aju kapoti all).
Väike stiilinäide siis milline oli ostetud juhtmestiku kvaliteet.

Kuna juhtmestikku tegin esimest korda siis mõne kohapealt visuaalselt kriitikat ei kannata ning ei olnud ka ma ettenägelik, näidikutele minevaid andureid ma ei ühendanud esimese hooga äragi, mistõttu on kogu see juhtmemajandus veel eraldi. Pilt siis ka juhtmestikust kui ta toas põrandal valmis sai. Arusaadavatel põhjustel on vaja uus teha. Esimene vasikas läheb ikka aiataha

Sai peale, sai käima ning siis juhtus sisuliselt kohe selline asi:

Ei hakka lahkama miks see juhtus, fakt on see, et juhtus.
Õnneks aga juhtus see nii madalal pöördel, et klapid pähe ei käinud imekombel. Et siis nagu teine sünnipäev mul

Uus rihm peale ning käis ta jälle.
Seejärel sai ta Tallinna ära toodud. Siin sai korra ühe teise V8ga kohtutud

Kuid siis juhtus eriti tore asi - poolteljepoldid tulid lahti ning tulemus selline:

Kaasa võttis see pooltelg piduritoru ning sikutas absi bloki omalt kohalt. Ahjaa, enne seda sai ka ülevaatusel käidud. Kõik oli normis, isegi seisupidur toimis. Muidugi kuna teda kasutatud ei olnud siis see ühekordne kasutus lõppes sellega, et mõlemad pooled jäid peale

Aga vähemalt sai ülevaatusel ilusad numbrid kirja

Praegu siis on seis sealmaal, et ei ole olnud aega tegeleda selle masinaga. Pedaalidega on mingi anomaalia, kas on miskit ära murdunud või lihtsalt paigast, kuid väga imelikult all on nad. Siis ootan veel ühe sõbra järgi, kes nokitseb näidikute kallal. Nimelt ühendan V8 näidikud C5 näidikutega, samuti leiab oma koha seal veel vemsi displei. Kui see kupatus on koos ja valmis siis uued juhtmed ning sõitma

Praeguseks kõik, küll aasta pärast jälle uuendan