Kuna auto ikka minukäes sest vahepeal kadus igasugune müügihuvi ära kuna auto on üli ökonoomne ja elutähtsad osad remonditud siis hakkasin autot jälle endajaoks meeldivaks tegema .
Kuna ma liigun vägapalju siis mängib see kütusekulu suurt rolli mida sellel autol praktiliselt polegi

Kuna meganil on hiigelsuured koopad siis pidin neisse koobastesse midagi asjalikuma panema ,et need liialt tühjad ei tunduks . Sp tõigi autole nädalaeest 17 tollised veljed tallinnast.

Vanad veljed on ka müüa 16 tollised , mille me proovi pärast ühe corsa alla istutasime .

Kuna kodus vedeleb üks 99 aasta galaxy makk suure ekraaniga on plaan see ka enda autosse sisse ehitada.Sellega ka selline küsimus ,et kui makk tööle panna kargab sinna ette fordi logo , kas seda oleks võimalik kuidagi renaultiga asendada ?

Nüüd tuleks külastada ka sillastendi ja kontrolli ka , las kirjutavad üles mis mul veermikus läbi on ja siis saab veermik ka remonditud ja reguleeritud.
Varsti hakkan ka uuesti õli vahetama , manualis on kirjas küll hooldusvälp 20000km aga ma üritan ikka iga 10000 km tagand vahetada , kas keegi oskab midagi soovitada mida sinna sisse valada?