Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 08:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 113 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Renault Megane 1.5dci Risto
PostitusPostitatud: 24.03.2014 13:37 
Kasutaja avatar

acx kirjutas:
just tahtsin kirjutada, et kaua sa tudeng ikka renault'iga ringi lased, pole mõtet eriti raha alla panna igasti chippide värkide jaoks, sest nagu mulgi omal ajal, jäi esimese auto võimsusest väheseks ja kui ta müüki panin siis kedagi ei kottinud mingi chip, velg ega esinduse hooldus. Ainuke küsimus oli, et "a miks su auto 800€ kallim on kui teistel, oled mingi ärimees väh??"

Ühesõnaga, kui ei ole kindel kas auto jääb siis pole mõtet raha raisata, eriti tudengil.
[/quote]

Esinduse hooldusega on siiski pluss olemas, saab kontrollida auto elu ja olla kindel läbisõidus :)
Ja esinduses siiski lähevad A grupi osad peale mis Renaulti puhul on tunduvalt vastupidavamad kui b-grupi osad.
Muidugi 85% huvilistel jumala suva sellest.. Peaasi ,et saaks auto võimalikult odavalt kätte. Aga samas ülejäänud 15% on kellel väheke mõtlemist kahe kõrvavahel ja valikuks ei ole alati turu odavaim auto siis neile läheb see korda tegelikult ... Mulle vähemalt läheb ...
( muidugi kõik oleneb auto väärtusest ka )

Muus osas on sul muidugi õigus

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2014 19:55 
Kasutaja avatar

Eks auto onngi müügis , kõik autole elutähtsad osad on vahetatud korralike asjade vastu ja sellepealt ma raha kokku hoidnud ei ole.
Ega midagi minu autopuhul varjata pole , väga hästi on ta mind teeninud ja teenib veel järgmist omaniku ka .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2014 21:04 
Kasutaja avatar

Kuna auto ikka minukäes sest vahepeal kadus igasugune müügihuvi ära kuna auto on üli ökonoomne ja elutähtsad osad remonditud siis hakkasin autot jälle endajaoks meeldivaks tegema .
Kuna ma liigun vägapalju siis mängib see kütusekulu suurt rolli mida sellel autol praktiliselt polegi :D

Kuna meganil on hiigelsuured koopad siis pidin neisse koobastesse midagi asjalikuma panema ,et need liialt tühjad ei tunduks . Sp tõigi autole nädalaeest 17 tollised veljed tallinnast.

Pilt
Pilt

Vanad veljed on ka müüa 16 tollised , mille me proovi pärast ühe corsa alla istutasime .
Pilt

Kuna kodus vedeleb üks 99 aasta galaxy makk suure ekraaniga on plaan see ka enda autosse sisse ehitada.Sellega ka selline küsimus ,et kui makk tööle panna kargab sinna ette fordi logo , kas seda oleks võimalik kuidagi renaultiga asendada ?
Pilt

Nüüd tuleks külastada ka sillastendi ja kontrolli ka , las kirjutavad üles mis mul veermikus läbi on ja siis saab veermik ka remonditud ja reguleeritud.
Varsti hakkan ka uuesti õli vahetama , manualis on kirjas küll hooldusvälp 20000km aga ma üritan ikka iga 10000 km tagand vahetada , kas keegi oskab midagi soovitada mida sinna sisse valada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2014 16:30 
Kasutaja avatar

Karjub madaldusevedru või coilide järgi ..
Ebayst saab neid üsnagi mõistliku hinnaga :) Tahtsin enda omale kunagi alla lükata coile ja R19 velgi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2014 18:22 
Kasutaja avatar

Kui tulevad ss madaldusvedrud , tervet kit-i ma vahetama ei hakka.
Eestis ka mõni firma sellele madaldusvedrusid pakub või targem ebay-st otsida ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2014 16:44 
Kasutaja avatar

madalduse saab sellele päris odavalt. Brittide juurest tasub vaadata. Minu -30mm annab välimusele ikka oluliselt kaasa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2014 17:12 
Kasutaja avatar

Ma leidsin ebayst koos saatmisega mingi 140 euri vms 40mm madalduse (ei olnud komplekt, eraldi kohtadest olid esimesed ja tagumised vedrud,UKst)
Samas 270 eest saab juba mingit sorti coilid alla ...
Eestis kindlasti kuskilt saab neid madaldusi aga hinda ei oska küll öelda mis Eestis küsitakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2014 20:47 
Kasutaja avatar

Pigem las ta jääb , minu silma ta ei riiva praegu , ei hakka autosse praegu selliseid summasid investeerima , plaan auto nkn maha müüa . Pigem lasen selle rahaeest salongi keemilises puhtaks teha ,vahetan veel õlid ja veermiku juppe .Enne teen ta tehniliselt rohkem korda ja kui raha üle jääb siis vaatab selle madalduse osas :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 113 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis