Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 143 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Bmw e39 530d 135 kw - @almera
PostitusPostitatud: 24.08.2014 12:48 

e39 kohta ongi täpselt kaks seinast seina arvamust- üks kulutab terve enda maise varanduse bmw remondi peale ja jääb puudugi veel, teine sõidab aastaid muretult, vahetades aeg-ajalt sildades mõnda pudinat ning õli. Võta sa kinni kus see tõde on. Samas kui e39t tõepoolest peab iga päev remontima, siis varuosad ei maksa tal ju suurt midagi ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2014 13:22 

Tõde ongi seal, et see kes sõidab aastaid muretult, müüb ta maha ja järgmine mees maksab selle muretult sõidetud aastad kinni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2014 14:36 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
Tõde ongi seal, et see kes sõidab aastaid muretult, müüb ta maha ja järgmine mees maksab selle muretult sõidetud aastad kinni.

Ega sinu loogika alusel kõik eelnevad omanikud ju auto alla ei kuluta ja siis keegi surub sulle vägisi roima näppu, et säh kuku parandama siin on ka ostu/müügileping viska signatuurid alla ja vinge värk.
Peab ikka peast puhta soe olema kui ise pasa kokku ostad ja ei suuda, esmasel ülevaatuselgi selgeks teha auto seisukorda või on see selline stiil nagu paljudel on, et öösel käime autot ostmas ja siis kiiruga vormistatakse lepingud asjad,raha üle ja pajeehali kodupoole, järgmised 2 nädalat siis on foorumis kuulda hala ja vingu kui pask on antud marki auto oi kuidas 500 euroseid lendas sinna ja tänna no mida perset sa toodad kulla mees? :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2014 17:03 
Kasutaja avatar

Oi jopenpuhh kus on teemaks läinud. Ütlen ka oma arvamuse sekka- sõita on e39.ga maru mugav, remontida kallis ja küsib remonti ka tihemini kui mu teised senised autod ja koguaeg nagu tahaks midagi veel tegemist-isegi pärast esisilla täishooldust(va roolilatt) on ikka mingid ebamäärased kobinad ja see häirib. Aga seni kuni sõidab siis väga mugav ja hea auto pikemateks maanteesõitudeks(kütusekulu ja sõidumugavus on tasemel).
Seniks kuni selle masina(mu elu esimese ja ilmselt viimase bmw) ostetud sai, siis peab selle eest hoolitsema ja ka välimuselt üht-teist muutma paremaks. Seetõttu saigi oma ammune eesmärk täidetud, sai ostetud M-stange(replica küll) vajab iluravi ja värvimist muidugi aga hind oli soodne. Oleks mul fl stange, siis seda m-stanget nii igatsenud ei olekski aga pre fl stange häirib silma ja nüüd usun et saab parem kui enne, kui värvitud ja küljes on.

Pilt
Pilt

Kuna hiljaaegu sain konstaablitega vesteldus ka klaaside tumeduse teemal ja endale kindlaks jäädes, et minu klaas on legaalne soovitatud mul ÜV-punkti külastada ja pandi nö "silm mulle peale Tartus", siis edaspidiste sekelduste vältimiseks saabuski see kurb hetk kus kiskusin esiakendelt kile maha.

Pilt
Pilt
Pilt

peace :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2014 17:24 

Harri_K kirjutas:
Veits OT aga nii võib iga auto kohta õelda, ju siis oli halb ajastus kui järgmise omaniku käes kõikvõimalikud asjad tuksi lähevad. Küsimus oli pigem selles, et vaadates E39 varuosade hindasid, siis ma ei saa aru et mida seal koguaeg tuhandete eurode eest remontida on, see ei ole ju mingi hirmkeeruline kosmosesüstik. Kindlasti ei pea ta sama hästi vastu kui mõni jaapanlane aga võrreldes sama klassi teiste saksa masinatega ei ole teda nii oluliselt kallim pidada ju ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2014 18:34 

Kui ma võrdlen sama aja MB E-klassiga (W210), siis on näiteks küll kallim pidada ja kohe päris kõvasti. Samas ei ole MB'ga üldsegi mitte kehvem sõita. Võta nüüd kinni.
BMW E60 vs MB W211 ei hakka üldse rääkimagi, seal on kaalukauss ikka päris kõvasti kohe MB kasuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2014 19:59 
Kasutaja avatar

Need istmeplastid enamustel puruks. Esiistmed on ikka kõikidel samad kohe kindlasti. Kui eest kuuled veel mingit kobinat siis amordid läbi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2014 19:45 
Kasutaja avatar

Läbi see saaga, auto müüdud. Teema lukku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 143 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis