Oi jopenpuhh kus on teemaks läinud. Ütlen ka oma arvamuse sekka- sõita on e39.ga maru mugav, remontida kallis ja küsib remonti ka tihemini kui mu teised senised autod ja koguaeg nagu tahaks midagi veel tegemist-isegi pärast esisilla täishooldust(va roolilatt) on ikka mingid ebamäärased kobinad ja see häirib. Aga seni kuni sõidab siis väga mugav ja hea auto pikemateks maanteesõitudeks(kütusekulu ja sõidumugavus on tasemel).
Seniks kuni selle masina(mu elu esimese ja ilmselt viimase bmw) ostetud sai, siis peab selle eest hoolitsema ja ka välimuselt üht-teist muutma paremaks. Seetõttu saigi oma ammune eesmärk täidetud, sai ostetud M-stange(replica küll) vajab iluravi ja värvimist muidugi aga hind oli soodne. Oleks mul fl stange, siis seda m-stanget nii igatsenud ei olekski aga pre fl stange häirib silma ja nüüd usun et saab parem kui enne, kui värvitud ja küljes on.

Kuna hiljaaegu sain konstaablitega vesteldus ka klaaside tumeduse teemal ja endale kindlaks jäädes, et minu klaas on legaalne soovitatud mul ÜV-punkti külastada ja pandi nö "silm mulle peale Tartus", siis edaspidiste sekelduste vältimiseks saabuski see kurb hetk kus kiskusin esiakendelt kile maha.

peace