2018.a 30. november sai siis autosse originaalmaki asemele paigaldatud 7" multimeedia ekraan. Algselt sai uuritud erinevaid Pioneer, JVC, Kenwood jne, aga neil kõigil oli minu silmis puudus - nad oma oma sisult nuditud ning selle eest küsitav hinnaklass ei tundunud mõistlik. Sai siis netis ringi vaadatud ja hiinlased on selles vallas kõvasti pead tõstmas ning nii läkski loosi Android 8.0 seade, millel on lisaks ka CarPlay funktsioon (olen iPhone kasutaja). Sain hea hinnaga kätte Black Friday raames + post tasuta otse Saksamaalt. Kaasa tuli ka tagurduskaamera. Vähem kui nädal ja oligi pakk kohal.

Võtsin nuppudega variandi ja seda põhjusel, et autoroolis oleks kergem pihta saada + arvestades ka meie kliima eripära, kus talvel võivad puutetundlikud alad olla kapriised.

Olin meeldivalt üllatunud kui sujuv ning kiire seade on. Eriti meeldib
fast boot ehk süüdet andes on pilt paari sekundiga ees. Suurte külmadega toimib samuti hästi ehk UI sujuvus on muljetavaldav vastu seadme hinda.
CarPlay toimib USB-kaabliga laitmatult. Põhimõtteliselt on autos täisfunktsionaalne androidi seade, millega saab teha praktiliselt kõike. Netti jagan seadmele telefoniga.

Seadme paigaldamise ning roolijuhtnuppudega ühildamise eest kandis hoolt NoorTehnik.
Igaljuhul kõik toimib, audiofiil ei ole, aga autos on nüüd tunduvalt lõbusam

Järgmiseks tahaks paigaldada tagurduskaamera, aga ei suuda valida, milline külge pookida.