Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 22:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Mazda 323 familia 96. Kilplane
PostitusPostitatud: 07.07.2009 01:32 

igapäeva liikur, nati ka heli tehtud.
13aastat teel püsinud ja mingi 94k hetkel läbi sõitnud.
kriiksub, koliseb, lonkab ja möliseb aga püsib endiselt teel.

auto helisüsteem oli omadega juba suht õhtal, kui auto sain. ka nati peale seda lasi mul klassivend ühe esikõlari läbi, ning kõlaritevahetus oli paratamatu.
alustasin tagakõlarite vahetusega, kuna vanadest üks ei töötand üldse ja teine ragises koledasti.
Pilt
ja esikõlarite vahetus:
Pilt
sai siis hertzi ring peale tehtud.
kuna ma selle tagant juba lahti kakkusin, siis häiris mind ka pagassi kriuksumine ja metalli nagin. tõmbasin tagant bituumeniga kinni. ja sealt ta edasi arenes. uus makk, woofer jne..

alustuseks tõstsin kodunt ühe kodumaki tagant woofri (mingi aiwa 8" 80Wmax oli.. 220V peal töötas.) see läks mingi hetk katki.
järgnes E180.2 võim, mille taha panin pioneeri, mis tahtis 1kW RMS'i, pealegi oli ta 2 mähisega seega mingi 300W sai vbla kätte.
tiba hiljem vedasin tiba jämedama kaabli akult võimu ja soetasin kondeka vahele.
Pilt
siis ostsin T12-R elemendi, 500W RMS selle kõrvetasin lõpupeol läbi. :waah
Pilt
nüüd siis hertzi HX300

hetkel on käsil endiselt auto heliisolatsioon, pagass on valmis, uksed ka mingil määral, aga suur osa veel ees.
tuli ideeks ka taga ovaalidele mingi enamvähem kast teha. seegi pooleli aga mingi 90% valmis ütleks.. pleksi klaas veel vaja ette panna ant.
Pilt
Pole midagi töökindlamat, kui eelajaloolised tööriistad... (kiire oli ja akutrell sai tühjaks.)
Pilt
praeguseks jõudnud niikaugele:
Pilt
Pilt

midagi valmis saab või millegi lollusega jälle hakkama saan siis annan teada.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Mazda 323 familia 96. Kilplane
PostitusPostitatud: 21.09.2009 02:02 

niih, elu on tiba edasi arenenud, seda ka auto helitehnika.
üritades kvaliteeti juurde saada, soetasin ette uued kolmeribalised hertzid, paar uut võimu ja ega suurt muud midagi tehtud polegi.
pilte pole jõudnud veel teha aga mõni leidub:
http://img17.imageshack.us/gal.php?g=img4628l.jpg
et kaotada salongist juhtmeid, siis tegin ka USB lugeja jaoks kinnituse. muidu jäi kõigile juhe koos usb pulgaga jalgealla.
järgmiseks plaanis siis tuhatoosist teha iPhone hoidja. pisem nikerdamine. kui kellelgi on hea silm ja suudab jootekolbiga ülipeenikesi asju kokku tinutada, siis võtke kohe ühendust abi oleks vaja. nimelt see kontakt, mis i asjadel on, mul on neid nii isane kui emane, mis selle ehituse jaoks vajalikud on, ja mul oleks vaja kedagi, kes need juhtmetega omavahel ära uhendaks :D

ok heli juurde tagasi.
ette sai siis HSK-163
ja taga endiselt DCX-690
kuid uuenduseks on see, et neid kõiki tantsitab uus võim, helixilt.
autostuudio võim hetkel on kasutu. ei tea veel kas müüb maha või paneb selle tagant midagi põntsuma.
ja siis veel üheks uuenduseks on Jacson pk. MK3 millele plaanis taha ühendada 2 hertzi mürtsumasinat. ideeliselt sobiks sinna 15" 700Wrms 2 tk aga ruumilt lihtsalt ei mahuta neid mu väiksesse pagassi, ilma et pagassil mingi funktsioon alles jääks. seega peavad 600W 12" vurrid toime tulema.
pleksi sain kah sinna ette väänatud, kuid see tuleb kiiremas korras ära vahetada.. pleksi mis sinna ette väänasin, leitsin kodust keldrist, imehästi paindus :D aga sain ka pärast teada, et see oli PVC pleksi ja pealekauba veel 5mm paks. see käib peale tagakõlarite võimendamist nagu toidukile seal. :err

millalgi aega saan, klõpsin paar pilti ja lasen netti üles.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Mazda 323 familia 96. Kilplane
PostitusPostitatud: 21.09.2009 23:17 

Ikka leidub.

Pilt
Juhtusin suvel hommikul vara Nõvalt Tallina tulema ja sattusin päiksetõusu ajaks Türisalu pangale.

Aga nüüd kui pildialbumid läbi lappan, siis ega siin väga nagu ei ole enda autot pildile sattund.
Igasugu teisi autosid, mida nokkind olen, on ohtralt.

Pean mõni ilusam ilm ette võtma ja pilti minema tegema.
Ei tea kas neid tartumaante kiirusekaamera pilte pärast edale ka saab w? :devil

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis