Selline avariiline auto on mul esimeseks autoks siis. Ostes oli sellele mingisugune tuuning külge juba poogitud. Olen Californias ja kuna mul oleks edasipidi soov ka Eestis autosõitu harrastada, sai valitud käsikäigukast. Enamus autod on siin automaadiga.

Suunatuled on sellel väga kahtlased. Mingit katet nendel peal ei ole ja pääs lambipirnideni käib nii:

Sooviks need välja vahetada millalgi, aga ma pole kindel, et esistange originaalses seisukorras on. Võibolla peab kõik välja vahetama. Tagumise stangega vähemalt oli nii, et ma tagurdasin vastu mingit posti, ning selle asemel et stange mõlki oleks läinud, tulid sinna mõrad sisse ja värv koorus maha. Paistab mingist plastikust tehtud olevat.
Elektrisüsteemil on ka huvitav lahendus.

Suunatuledega teledes jäi mulle silma selline kaitse:

See on uue vastu välja vahetatud, ning õnneks see on siiani vastu pidanud.
Aken külje pealt laseb vett läbi tihendi ja klaasi vahelt. Tihend paistab kuidagi ära muljutud olevat. Alguses see niiviisi ei olnud. Kas seda on võimalik parandada? On üldse mõtet sellise sõidukiga tegeleda? Tehnilise külje pealt paistab küll üsna heas korras olevat, või vähemalt nii on mulle väidetud.
Üldiselt, ma autodest suurt midagi ei jaga, aga huvitab mille omanik ma nüüd olen.