Paraku tuli täna tõdeda, et ilma tshipita on ikkagi minek väga kehva. Samuti peaks mainima, et 225/55 R16 on väga ideaalne mõõt stock võimsuse juures. Selleks, et kummi vilistada tuleb pea 5000 pööret siduri piinamisega rakendada (seda siis kuiva asfaldi ja slikkide lammellidega). Märjaga on pidamine muidugi omaette ooper, täitsa rahuliku südamega ja vähese piinamisega saab ~100m külge loopida.
Konditsioneer kah ei toimi. Selle vea saab loodetavasti laupäeval Roman'i abiga lahendatud.
Kuna kogu vaba finants ja aeg on vahepeal läinud estakaadi ehitusele siis pole ka jõudnud peale õlivahetuse ja muude korraliste hoolduste teha. Järgneva paari nädala jooksul peaks asi valmis saama ja siis saab ka hakata rahulikult auto kallal nokitsema
Mainimata jäi muidugi see, et generaator leidis minu "osava" käe läbi täieliku otsa. Sai see maha kistud ja uuritud miks laadimispinge vaevu 13V on. Tulemuseks oli vigane dioodsild. Selge, sai tagasi pandud ja märge enda jaoks tehtud. Aga kus sa siis nii lihtsasti pääsed...
Ühe elektrijuhtme kinnitamisel generaatori külge kukkus kruvi kogemata selle all asuvale õlipumbale. Ega midagi, võtsin kätte esimese ettejuhtuva asja milleks oli suur viil. Natuke surkimist ning suur pauk ja saingi selgeks, et eemaldatud akukleem suutis end kuidagi lahti päästa ja tagasi akule maanduda. Sellega sai siis terve dioodsild lõpu. Kuna niikuinii oleks majanduslikult mõistlikum toimiv kasutatud generaator võtta, siis saigi seda otsitud. Leidsin väidetavalt ... taastatud sisuga generaatori. Jälle mitu tundi tööd ja tulemuseks 18.3V laadimispinge

. Kiskusin jälle maha ja viisin müüjale tagasi. Müüja oli veel eriline frukt, selline mulje jäi tema suhtumisest nagu mina oleksin süüdi, et ta mulle persses asja müüs.
Kuna hakkas kiireks minema, siis saigi komplekteeritud Raplast generaator ja Õismäelt uus pingeregulaator. Tulemus - 14.2V laadimine

.