Kaine kirjutas:
Alustuseks oleks olnud kõige õigem, ma pakun, ajada sild nii palju paika, et otse sõidaks, sumps keevitada- ühesõnaga auto sõitma panna ning oleks alustuseks väga hea olnud. Kui benaraha sõbra käest laenama peab ja praegu ehitusprotsess venib, ilmselt hakkab kuid venima kui üldse valmis saab.
Täitsa ok välimusega ju kui puhtaks pesta, seismise kõnts maha ja viisakam kui 97.a suvaline Almera tänaval.
Paigas sild oleks muidugi väga hea, aga:
a) alustuseks ma elan maal, ilma üv ja kindlustuseta naljalt võrru ka sõita ei taha
b) puhtalt katseeksitus meetodil testisõitude abiga rooliotstest reguleerides oleks hetkel ainuke lahendus (sigma puhul saab reguleerida vist ainult esisillas kokku-lahkujooksu ja tagasilas kokku.lahkujooksu ning külgkallet), aga mina sellist lähenemist ei poolda, nii hull see kiskumine ka nüüd ei ole, et peaks näiteks rooliga kõvasti vastu keerama.
c) pm hetkeseisuga pole aimugi millise see sildade seisukord üldse on, tõstukit vaja, aga lähim on 30 km kaugusel, Võrus, 24. maist hakkab praktika ja siis sa loodetavasti ka Sigmale sillakontrolli ja -reguleerimise ära teha
ja tänaud kõigile kes põialt hoiavad

kui Madis lubab siis jätkan Sigma-saagat tema teemas ja üritan ka pilte hankida.