MarkoC kirjutas:
oskaja kirjutas:
soos tõesti kala ei ole... aga see kuhu sina ronisid oli lihtsalt sopp

Ja ümber õigete kalastuskohtade seda soppa jätkub, eriti peale sellist kevadet nagu tänavu

Või papa käib tasulistes forelli tiikides kalal ? Noh siis saab hakkama küll

kohti piisab kus ta käib, käin temaga koos, see koht kus me kinni jäime ei puudu kalat mitte kuidagi, nädala sees olen käinud muu kohades, ja läbivus on suht hea sellise lihtsa 4x4 kohta, siin aga nagu sa ise näed vesi oli kogunud maa sees, ja auto vajus selle lõksu sisse sõidu ajal, olen päris kaugele jõudnud selle tee peal, usu mind isegi LC või Patrol pole sellest kraavist välja roninud, isegi kui oleks tal vints, sest piisavalt suurt puit polnud kuskil lähedal ... ja usun, et mai kuuks kõik juba kuivab ära, et kohtades kuhu käime kalamas neid ronimis võimalusi mis sellel autol on piisab täiega

selle aasta jaanuaris olen sõitnud ringi Jeep Grand Cherokee Overlandiga 2.7CRDi '03.. võreldes nende 2 auto vahel komfortsem sõita on Ssangiga, vaatamata, et too on 3 korda odavam, ja aeglasem, kui 2.7 GC oma, aga isegi tõstetud Musso tee peal ei uju, nagu GC, ja mis kõige häbim jäin kinni 1 kord GC-ga Sauel, vaatamata, et Overlandi varustus

Olen samades kohtades sõitnud Galloperiga mis on tegelt vana Pajero, ja polnud isegi mõttet, et too f..ng odav koreaalane jääb kinni!