Genekas on 90A-line, ehk siis see Ok, sildades oli üllatavalt vähe lõtke, siiski said kõik puksid vahetatud ja sarniirid.
Tundub, et üks eelmistest omanikest on suurema töö jõudnud juba ära teha, sest nagu mainisin, siis on olemas ka nn hooldusajalugu, milles on kirjas tehtud tööd, kui ma ei eksi siis alates aastast 2008(võin ka eksida) ja mis lõpeb enne 2010 aasta märtsit .Ja kes kurat seda teab, mida selle autoga veel enne Eestisse jõudmist tehtud on.....tähtis on ikka hetkeolukord, mis on minu silmis täitsa rahuldav ja see arvamus baseerub enamasti minu eelmiste autode olukorra põhjal, mis olid ikka tõelised hädapätakad, mille ehedaks tõestuseks on 4 korda vahetatud seesama rattalaager 2 aasta jooksul ja 60% ulatuses mittefunktsioneeriv salongi ja mootorielektroonika. Samas sai sellises seisus autoga ometi maha sõidetud 20k kilomeetrit
Aga no kui ma ausalt räägin, siis ma aimasin juba ette, mida selle autoga tehtud on, eriti, kui see hind pole ligilähedanegi 2,0 16v turuhinnale. Ja ega ta ka minu käes vatiteki sisse puhkama jää

Eesmised ms-id annavad juba suvekummi mõõdu välja

Aga see-selleks.