Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 05:11

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 44 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ford rahvasport Sierra 2.0 vallo
PostitusPostitatud: 09.01.2011 14:22 
Eliit

Mis rehviga lumel sõidad ?
Ja kuidas erkihps kommenteerib rahvaspordis E30 vs Sierra ? Sierra jupid on odavamad ja kättesaadavamad, rooliasend on mugavam kuid auto ise uimasem ja ebatäpne (minu jaoks), E30 pigem nagu kart kuid teiste omade miinustega..

Mõte ka sel aastal rahvasporti harrastama hakata kuid ei suuda otsustada kas esimeseks hooajaks kogemuste saamiseks E30 1.8 või 2.0 või Sierra OHC või DOHC..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 16:37 

seal lume all oli jää :D Sõidan vallai protiga, 14" tavaline, eelmine aasta ostetud, siis pidas Rahuldavalt täitsa, see aasta aga pole enam sama. Võtan nüüd toll suuremad 15" ja naelad liimiga kinni igaks juhuks. Siis peaks juba parem olema.
E30ga olen ise minimaalselt sõitnud, aga kui valida antaks, vahetaksin sierra välja küll bmw vastu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 21:03 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:

Mõte ka sel aastal rahvasporti harrastama hakata kuid ei suuda otsustada kas esimeseks hooajaks kogemuste saamiseks E30 1.8 või 2.0 või Sierra OHC või DOHC..

Kui e30 kasuks otsustad, siis kindlasti juba 2.5 või 1.8is, sest sõitma pead nagunii 2wd-S klassis, kui kubatuur üle 1.6. 2.5 enda 125kw ei ole isegi algajale liiga võimas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 21:43 
Eliit

Jah seda küll aga esimese hooaja eeesmärgiks olen võtnud vaid osavõtu ning lõpetamise, mis tähendab kindla peale sõitmist. Esikohad, poodium ei huvita. Küll jõuaks midagi asjalikumat osta kui kogemusi piisavalt ning variant on veel SU klass..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2011 23:22 
Kasutaja avatar

no mina sõitsin algusaastatel sierraga ja ütleme nii, et kuna oli samamoodi eesmärk kogemusi hankida siis sierra oli selle jaoks väga hea, kui tahaksid juba koha peale võistleda siis ikka loomulikult e30, kuna bmw-l on rohkem väänet ja jaksab paremini edasi liikuda, kuna rahvaspordis on ju need kuradima šikaanid jube popid ja vajalikud asjad, siis bmw suudab kiiremini hoo üles saada kui uimane sierra. mootori koha pealt ütleks ainult nii et vahet pole kas 2.5 või 1.8is, see asi seisab ainult sõitja taga nagu tegelikult enamus asju autospordis.
ise tahaksin siirduda nüüd väiksesse klassi kuna see on mõistlikum, on kindel piir pandud kubatuuridele, suures klassis on need autod ja võimsused ikka väga erinevad. aga eks näis mida mis see finantsseis endast kujutab ja mis auto endale üldse osta jaksab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2011 23:33 
Eliit

Üldse ei taha OTd tekitada, aga arvan, et alguses sõidan Sierraga kuni korraliku SU tooriku st Lada leian.. Ladaga vähemalt isiklik mehaanik olemas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2011 18:29 

Ma üritan selle teemalist arutelu tekitada teemasse Eesti autosport, nii et arutame seal edasi. :evil:
Nagu ma aru saan, siis see on "rajapäevade" auto...sprinti/rallit enam ei sõida?
Ja mis nende prottidega ikka jamada, seitse on praegune moe röögatus, samuti praegu saab x-in2 väga hea hinnaga...sa ilmselt isegi kursis selle rehvi pidamisega. :D ( Isegi eelmine aasta oli TMis ja zaruljomis nokianiga pea samal pulgal, mõnel katsel võitis isegi. Mõtlen siis jääga seotud katseid.)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2011 21:39 

Hetkeseisuga on ta jah rohkem rajapäevade pill, "rahvasport" on pealkirjas natukene mööda, aga see uks pole veel kinni, mõnele sprindile kindlasti ronin veel.
Aga jah, prottidest loobusin, hkplt 7 on tõesti popp, lausa nii popp, et eestis kahjuks ei ole enam :D seega second best thing, uued michelin x-ice north naastud 15" 195/65 ja escordi veljed sain tänase päeva saagiks. Need rehvid on jah täitsa teada mulle, tuttav sõidutab subaru all samasid rehve ja esikoha konkurentsis püsib küll.
Need rehvid ja veljed, tulid nüüd küll audile ja sierrale kahepeale, proovin sõbarlikult jagada. Loodetavasti ei hakka sierral väga rängalt koopasse käima nii suur ratas.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2011 22:04 

No pole neid olnud Eestis vist see hooaeg üldse. Isegi tellisin ja tulid kuu aega :D . Sinu suurt mõõtu oleks ilmselt olnud, kuid samas pole need misud ka sugugi halvad. :D Kusjuures tahakski teada, kas suur hinnavahe praktikas midagi juurde ka annab. (2gbcst misud pärit?)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2011 22:17 

Eile õhtuks oli seda mõõtu ainult üks jooks võrus alles eesti peale :D Hinnakirja järgi polegi hkplt7 ja x-ice i hinnavahe nii suur. (vianoris näiteks tahavad x-ice i eest isegi rohkem raha :? ) Eks mingi vahe ikka tuleb sisse, nokiani nael tundub päris moodne, aga selleks oleks vist vaja puhast sõitu,a nii hooaja alguses ikka tuleb kõigil mingi väike apsakas kuskil sisse.
Tahaks simunas juba aja vahet näha endal, 14" prott vs 15" misu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2011 19:38 

Tundub 15" ratas ilmselt lööb esimesed poritiivad mul tagurpidi, 14" ga praegugi närib tiiva servasid ees :( Terve nädalvahetuse nüüd sierraga rajal olnud, käed on väsinud, üks lisatuli jälle puruks ja tagumine stange samuti pilbasteks, aga muidu on ta tubli! Lisan varsti värskemaid pilte ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 09:54 

Väike pildiseeria nädalvahetusest siis.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 17:15 

Kas ma näen õigesti ,et Siriuse lisauled?
Kui jah, siis kas nad pimedas näitavad ka midagi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 17:27 

Mul ei ole kallite helladega võrdlusmomenti olnud, aga näitavad ikka kui ilusti paika sätid nad. Oma hinna teevad nad küll kuhjaga tasa, ~ 160 eeku olid tükk.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 44 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis