Hulk aega eelmisest postitusest möödas. Autot olen kasutanud igapäevaselt tõrgeteta ja pole ühtegi halba sõna auto kohta. Vedrustus on ainult veidi liig pehme, kuid ühelt Hyundai Accentilt on lootust saada amordid, kui nad üldse sobivad minu omale alla (kinnitused tundusid samad peale vaadates).
Kasutajalt 'hullmaks' sai ostetud esipamper, esivõre, käetugi laekaga, topsihoidjad, kärukonks ja 4x el. akende polstrid koos klaasidega. Esipamper läheb kunagi kasutusse, sest praegune on juhipoolsest nurgast lapitud jne. Kärukonks, käetugi ja topsihoidjad on juba ammu küljes. Käetugi on ikka hämmastavalt mugav asi sõidu ajal.
Vahepeal mõõtsin ka kütusekulu, kuid ma ei suutnud pensionäri kombel neid 103kW kasutamata jätta. Kui autol on võimu, siis tuleb seda ka kasutada. Üldiselt oma raske jalaga ja 40l bensuga sain keskmiseks kütusekuluks 8, mis polegi just eriti hirmuäratav number. Kui teha ökosõitu ja värki, siis peaks päris meeldivalt väike number sealt tulema.
Täna hommikul tiksus odomeetrile 192 000km. Kere seisukorda arvestades on see vägagi usutav number, seega arvan, et tõene.
Lisaks mõne pildi ka:

Mina olen autoga väga rahul. Need eelarvamused, et 'milleks seda HuyHayd üldse vaja on, mõttetu auto..' jne võivad tagumenti käia.