Konkreetse auto eelmine teema pandi lukku. Mõtlesin, et ehk olekski mõistlik respekti seest iformatiivseimad pildid välja otsida ja uuelt lehelt alustada.
5. jaanuar 2012 - sess oli alanud, ilm oli külm ja vesine, chatis toimus tavaline puude alla panemine. Ühtäkki küsis Offline, kas ma saaks abiks olla Kadeti Tallinna toimetamisel. Why not. Sellel päeval nägingi esimest korda teemas eksponeeritavat autot.
Sellest päevast algas töö. Algas lõputu töö, mida jagub veel minulegi

piltidele kirjeldusi lisama ei hakka - küll te aru saate, mis teoksil

list:
Offline kirjutas:
Praegu alates 5. jaanuarist mil auto siia tõin:
1)Uued veljed
2)Uued rehvid
3)UUed tiivakaared
4)Uued küljekarbid
5)Uus katus
6)Uus summutijooks
7)Uus esistange
8 )Uus tagastange
9)Uued esitiivad
10)Uus termostaat
11)Uus ventika andur
12)Uued amordid
13)Uued vedrud
14)Põhja keevitamine
15)Mootorivahetus
16)Juhtmestiku nuss
17)Uus kapott
18)Sisemiste tiivakaarte "uueks" tegemine
19)Kivikaitse ja muude lögadega kere mäkerdamine
20)Uus värv üleni + lakk
21)Uued rooliotsad
22)Salongi uus kõlarijuhtmestik
23)Uus supakajuhtmestik
24)Uus mootoriõli
25)Uus käigukastiõli
26)Uus jahutusvedelik
27)chipitud aju
28)uued kasutatud udukad
jne jne jne.
Pluss veel ajast mil ma auto ostsin kunagi:
uus tagaluuk
astra suuantule ja kojameeste kangid
uued püstakud ette
uus kütusepaak
uus pump
uued tagatuled
sportrool
strutbar
gsi küljelaiendid
55kw to 95kw swap
kiirema ülekandega käigukast
jne jne
Ühel päeval kirjutas Offline, et masin müügiks... teisel päeval tuhlasin Kadettide turgu... ja kolmandal päeval sai juba tehing tehtud
26.11.12 jyrgenpii võtab projekti üle
Soetatud sai hea kere, hea katuse ja hea tehnikaga kabriolett. Nüüd oleks vaja teha mõned pisiviimistlused masina kallal interiööris. Elektrisüsteemi tasuks korrastada. Samuti on hetkel puudulik audio pool. Pidurid vajaksid ehk järele aitamist. Heliisolatsiooni kohta ütleks nii, et muidu olevat cabrio kõige mürarikkam element katus. Antud juhul on katus vist see kõige vaiksem hoopiski
Seega: nokitsemist jagub! Teema saigi selleks tehtud, et masina käekäiku siin kõik uued ja vanad fännid jälgida saaksid.
Mina ise olen autoga seni kokku 80km sõitnud... Seda on täpselt nii palju, et auto on kenasti maarajoonides kuivas kohas.
Kirjutamisteni!