Paneks ka siis enda masinast siia midagi kirja.
Masinaks siis Mitsubishi Lancer. 94aasta väljalase , 1.6 mootoriga 83kW. Edasi astub normaalselt, ei kurda. Masin on olnud peres juba ligi 6 aastat , viimase aasta seisis auto , kuna perre sai soetatud uus auto ning siis polnud mul lubasid käes. 3 kuud tagasi sain load ning siis läks ringi rallimiseks. Selle seismisega on masin läinud nats rooste mõnest kohast: tagumised rattakoopa ääred on roosteuss ära söönud , natuke on pagassil ning hästi tsipake kapotil. Plaanidest siis niipalju , et ootan ära kuni talvised ilmad üle lähevad ning siis läheb suuremaks ehitamiseks ning ka värvitöödeks. Tahaks korda saada need tiivaääred, kaotada igaltpoolt igasugune roosteuss ning siis värvida. Mingit bodykitti ostma ei hakka , sest alati saab ise paremini teha. Ainuke asi mis ma juurde arvatavasti ostan on küljelaiendid. Esistangega on mul ka juba plaanid välja mõeldud kuidas ilusaks asi teha. Umbkaudne värv on kah välja mõeldud. Mingit räiget tuuningut tulemas pole, lihtsalt midagi tagasihoidlikumat ja soliidset. Kevade poole tahaks ka uued veljed alla lükkata. Okei , räägin siis mis ma siiamaani teinud olen.
Vahetasin ära tagumised kõlarid. Ennem olid sees mingid mitsubishi originaalid 5W , sai soetatud 180W Hertz-i ovaalid. Vägagi head häält teevad. Järgmiseks sai vahetatud makk. Maki ostsin tuttava käest võileiva hinnaga. makil siis võimsust 4x60 , mp3 , mälukaardipesa , usb ; jne. Esituled sai vahetatud alguses veidi võimsamate vastu. Nimelt need 55w halogeenid ei näidanud just kõige paremini , ning leidsin garaazist mingid 100w halogeenid. Needki ei näidanud just kõige paremini ( natuke paremini kui 55w ) , ning seejärel sai soetaud 5000k Xenon komplekt. Natuke olen möllanud LED süsteemidega. Salongi valgustuse ehitasin led süsteemi peale, spido valguse samamoodi valgete ledide vastu vahetatud, siia sinna ka veel paar ledi toppinud. Eks kunagi kui digika kuskilt jooksust kätte saan siis teen pilte veel nendest. Paar päeva tagasi sai soetatud ka ette uste sisse kõlarid. 220w , 16cm , 3ribalised. Need installeerin ka lähipäevil peale. Rohkem nagu erilist teinud ei olegi. Nippet näppet. Oki , pilte veidi
veidi häiriv on see et vasakpoolset udutuld ei ole kuna kate kadus ära ning pirni vahetamisel läks lamp katki

, aga varsti niikui nii ehitan esiosa ymber , seega las ta praegu olla nii

Esiosaga plaanis midagi sellist: