See on siis aprill- oktoober auto

Mis mind Mercedese juurde tõi. Aasta 1992 sügisel käis Hiiumaal Heltermaa sadamas Saksa kaubalaev, millele laeti paari päeva vältel peale puidukoorem. Saksamaa meremeestel oli laevatekil neli või viis autot. Minu auväärt isa oli just Peterburi venelastele meie senise peresedaani Vaz 2105e maha müünud ja käis siis puidulaeval autosid kaemas. Sõelale jäid lõpuks W123 240 1979 valge automaatkastiga sedaan ja punane Opel Kotlett. Õnneks läks tookord ikka nii, et madrused joodeti silmini viina täis ja see sedaan meil võileiva hinnaga majaees seisis. Isegi minul lubati selle autoga sõitmist proovida.
Noh siis ma jäingi haigeks, hakkasin Mercedeseid kokkuostma

esimene MB

teine MB

kolmas MB

ja siis see neljas

Sellest siis ka teema

185kw, 5.0 V8...
Mmm, lisadest mis mind huvitavad siis, püsikiirusehoidja (mida mu A4 ei oma) ATM (mida mu A4 ei oma) ja siis ülejäänud vähemtähtsad el. istmed aknad ja muu kama.
Kiirendab enamvähem oma massi kohta- Autoleht sai 7.8 sekundit, ju mootor nii kohvi, et 7.5s tehaseandmeid enam kätte ei saa. Rõõmsaks lähed ikka siis, kui ee näiteks 70ne või ee 120ne pealt edasi kiirendada tahad, et nagu... ee noh, möödasõidud käivad väga kiiresti. Ressurssi on!
Ja siis juhtuvad õnnetused, äärekivid ja libedad teed ja auto tuleb parandusee viia

... järgneb