Nonii, aeg teha uus autoteema.

Auto tuli minu kätte 09.09.10. LS oli 276050.
Kuna e34 käis tunduvalt üle jõu siis pidin ta kahjuks maha müüma, siis sai üks päev käidud Tallinnas ja igal pool mujal autosi vaatamas, väga rõve ahastus tekkis juba sisse, kuna ei ole lihtsalt midagi osta(telefoni teel on jutt selline, et just lükati tehasest välja). Siis mõtlesin kõik tuttavad läbi ning

, tuli üks tuttav meelde kellelt sai kunagi e34 osta mis on siiamaani kõige korralikum mul olnud e34st, helistasin talle ning juhuse kokkusattumusel ta just oligi müügile mõelnud kuna 3a käes olnud ja eks vaikselt hakkab tülpimus tulema. Saime kokku ning oligi otsus tehtud, ei olnud tahtmistki kuhugi mujale enam autosi vaatama minna.
Auto seisis omaniku garaazis 1.5 nädalat ja ootas mind kuna ise Soomes, kui garaazi uksed lahti läksid siis seisis seal puhtusest läikiv G3.

Nii võiks igal pool autode müük toimuda.
Mind on juba korduvalt meeldivalt üllatanud kui odav on sellist autot omada, esiteks maksab selle auto aasta kindlustus sama palju kui mu eelmistel autodel 3 kuud, + see et autol pole midagi kriitilist kuhu kohe raha matma hakata, erinevalt mu eelmistest autodest.
Autol siis 1.8 55kw mootor mis käib vaikselt ja korralikult, kesklukk puldist(hetkel ei toimi keskluku pump), el peeglid, el katuseluuk(siin katki), toonklaas, 15 valuveljed, toonkile, hella lisatuled(päris turvaline pimedas) ja vb midagi veel.
Autol järgmine kuu ülevaatus ning selleks ajaks oleks vaja käsipiduritrossid vahetada mille ka kaasa sain(pidur pidi peale jääma), siis peaks puhtalt läbi minema.
Plaanidest oleks teda korras hoida + olemasolevad vead ära kaotada, tumedad esituled võiks ette saada ja ehk mõne lisa külge pookida. Iseenesest autoga rahul, ning üritan rekordi ära teha auto käes hoidmisega.

Siiamaani rekord 4 kuud.

Täiega meeldib see, et ta on kõrge

üleüldse suhteliselt minu maitse järgi, ei pea massiliselt midagi ümber ehitama või parandama.