Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1040 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 66, 67, 68, 69, 70
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Opel Vectra 99a jyrgenpii
PostitusPostitatud: 22.03.2013 00:35 
Kasutaja avatar

Reimers kirjutas:
Krr ma vaatasin seda velgede pilti mitu korda ja ei näinud mina seal 20" Bmw M paketi velgi :D Või sa küsid nende valgete kärakate eest niipalju raha ?

Ok ma saan aru et veljed taastatud ja valged ja OZid ja jutud aga ... kas rehvid on siis tutikad seal peal ?

Ok kui rehvid on korraliku firma omad Nokian,Michelin,Conti jne jne siis on see 750hind ok tglt aga ole hea müü need ruttu maha sellele soomes töötavale autofännile

RH-d on veljed, OZ-i kleepsud ise pandud sinna. veljed kenad ja eks igaüks otsustab ise palju pakkub nende eest (ise sellist summat ei pakkuks).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 01:17 
Kasutaja avatar

Krr ma vaatasin et need OZ Superturismod

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 11:34 
Kasutaja avatar

eelmisel lehel kenasti kirjas toota, mõõdud ja jutud.

Ma tean, et siin ei osta keegi neid selle raha eest. Olete te maksujõulist eestlast näinud? :) mina ka mitte
Fakt on see, et olematul 5x110 PCD turul on 18" veljel väärtust. Seda enam, et konkreetsed esemed on väga heas korras ja pilkupüüdva disainiga. Rehvijooks koosneb uueväärsetest Contidest ja kahest poolpidusest kaheldava päritoluga asjast.

750eur pakkumine tekitas kõhklusi koheselt, samas inimene, kes teab, mida ta tahab, käiks selle jooksu eest sellise summa välja küll. Kasutaja maksim oli offline ja kj sarnase hilispuberteedis vaevleva isiku kätetöö.

Kuna see autoteema tekitas mulle otsest tüli ja ma olen pikemat aega mõelnud, mis hüvesid pakub Sr foorumis autoteema hoidmine, siis mõtlesin välja. Antud teema kuulub lukustamisele ja jätkub margifoorumis. Seda enam, et liikur ei sobi konteksti.

Streetrace.org kasutajaskond on minu silmis meeletult devalveerunud selle lühikese ajaga, millal mul siin kasutaja on olnud. Kurb.

...seega, huvilistega kohtume margifoorumis :) TEEMA LUKKU!

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Opel Vectra 99a jyrgenpii - LUKKU!
PostitusPostitatud: 22.03.2013 11:43 
Kasutaja avatar

Tõepõhi on su jutul all,samas margifoorumid ka viimasel ajal suht hüpikuid ja kadedaid tegelasi täis ning sealgi keeruline head teemat hoida läbuvabana. Lihtsam on üldse mitte teemat teha :)
Edit: jäi lisamata,et piiratud kasutajatele hoides on kindlasti teema korrektne.

Viimati muutis varesepoeg, 22.03.2013 11:47, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Opel Vectra 99a jyrgenpii - LUKKU!
PostitusPostitatud: 22.03.2013 11:45 
Kasutaja avatar

Ei ole häda miskit! Mudelifoorumis püsib kõik kena ja ilus, kuid sealne sisu ei ole igaühele kättesaadav.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1040 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 66, 67, 68, 69, 70

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis