aivo28 kirjutas:
Hiiu mendid on ah erilised pedekad. mille eest siis koini said, kui saladus pole
Ja kuidas ta siis niiviisi lagunes? käisid offroadimas ve?
ahjaa, kuidas praamile sõit oli? miskit vastu ei käinud?
No jama algas sellest, et kui luidjale jõudsin, läks tuleklapp pahupidi peale. Kiire seisak ja avastasin, et klapi kinnituse üks kruvi/polt oli ära kadund ja tuulega tahtis pahupidi lennata. Kuna tööriista kohvrit just kaasas polnud, otsustasin tuled alla lasta ja udutulega edasi sõita. (loe üks pirn on katki)
Kuna maja oli meil mere ääres, pidi mööda metsateed osavalt majani sõitma. Algul polnud see mingi probleem mulle, aga kui tagasi sõitsime, siis sõber hakkas ohkima, et kus ta telefon on ja siis ma vaatasin korra kõrvale ja hakkama ma saingi sumpadega

Tegelt pole see sumbutaja remont tead mis raske, maksma läheb see umbes täpselt 220-222 krooni.
Keegi nimelt on näppind mu väljalaset, aga raha vist on viimasel hetkel otsa saanud. Nimelt keskel on mõlemal torul väiksed vahed sees, ja "ühendus" oli tehtud plekiribade ja nende kinnikeeratavate võrudega
Praamile saab vettega väga ilusti. Ei ole ta midagi madal, vaid natuke mõistust vaja. Olen vettega igal pool ronind.
Ja tseki saime puuduva kindlustuse eest ja volitust polnud. Mina kes ma olen küll autol kasutaja istusin kõrval. yoko lihtsalt tahtis koinida.
Kindlustust ei olnud sellepärast, et mul on JAH leping, aga millegi pärast ei kehtind, täna lähen teen ära.
Taga numbrimärgi ühel tulel on kõrvad millegi pärast ära murdund. Eks täna saab vaadata täpsemalt.