Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 00:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 174 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ford Ka, 1998, Moose
PostitusPostitatud: 07.11.2013 22:13 
Kasutaja avatar

ainus asi mis seal midagi väärt oli ja polnud veel maa sisse vajunud.

See surnuaed on ikka :D kinovärk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2013 22:48 
Kasutaja avatar

Miks seda teemat juba projektide alla pole tõstetud? See auto vajab ju rohkem tööd ja ehitamist, kui siin 75% kasutajate liisingupillid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2013 23:01 
Kasutaja avatar

Ma ka aru ei saa krt panin ju uued kojamehed ja lõhnakuuse..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2013 23:10 
Kasutaja avatar

Kuidas sellisel kütusekulu ka on ?
Paar sisu pilti ka halba ei teeks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2013 23:28 
Kasutaja avatar

No esimeste päevade kohta on ca 6,5 sajale tulnud küttekuluks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2013 23:37 
Kasutaja avatar

siis pole küll kuskilt otsast ökonoomne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2013 23:43 
Kasutaja avatar

Esimestel päevadel aind põhjagaasiga lasknud ka koguaeg niiet minu arust see väga timm.
Tehase järgi peaks olema nii:
linn 8,8
maantee 5,5
keskmine 6,7

2x ökom kui volvo niiet ma olen rahul :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2013 23:49 
Kasutaja avatar

Mille jaoks selline tatitops???
ISegi ÖKO ei ole nagu

Pesukott 3,0 140 KW linnas ka raske jalaga andes ca 11l sajale maanteel 7 sajale.
Ma ütleks selle asja kohta öko. Tartus ikka mitu venda üritanud streetreissida, kuid pika näoga jäänud.

Selle kõrval endale valetada ja osta mingi junn 1 liruse mahlapakist väiksema mootoriga on nagu enesepettus???

BTW bensiini müüakse tanklas, seda ei pea ise kasvatama!

Ma ka eeldaksin et see junn võtaks ala vaevalt 5 sajale. Vb sul seal midagi korralikult peetis? Kas sellel asjal diganostipistik üldse on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 00:01 
Kasutaja avatar

A nahhui ma vaielda viitsin sellise lolluse üle :D
Igal ühel oma nägemus ökost. Nagu öeldud juba enne siis ma ei ostnud kütusekulu vaid ikkagi mingit ägedat autot ja see eesmärk on täidetud. Sinu pesookäkiga võrreldes igakell pullim pill ja odavam pidada ka kindlasti, niiet võta tabletti ja rahune maha nüüd. :D

Minu gaasipedaali vajutamine on suuremaltjaolt on-off süsteem praegu olnud ja selle kohta sellise kuluga olen mina väga rahul. Ökomat tahan lähen võtan jalgratta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 00:20 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:

Minu gaasipedaali vajutamine on suuremaltjaolt on-off süsteem praegu olnud

Siis peaks aju/jala yhendusega tegelema, et autosid ökomaks saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 00:39 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
A nahhui ma vaielda viitsin sellise lolluse üle :D
Igal ühel oma nägemus ökost. Nagu öeldud juba enne siis ma ei ostnud kütusekulu vaid ikkagi mingit ägedat autot ja see eesmärk on täidetud. Sinu pesookäkiga võrreldes igakell pullim pill ja odavam pidada ka kindlasti, niiet võta tabletti ja rahune maha nüüd. :D

Minu gaasipedaali vajutamine on suuremaltjaolt on-off süsteem praegu olnud ja selle kohta sellise kuluga olen mina väga rahul. Ökomat tahan lähen võtan jalgratta.

Valulävi ületatud :D Kui juba n...ui välja tuleb siis on konnasilmad veriseks tambitud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 09:52 
Kasutaja avatar

ryblik1
vau, sa oled kõige suurem neandertaal vist üldse.
kõik said aru , kui jõhker musinunnu sa nende ameeriklastega oled aga joeli teemat võiksid mitte avada, sest su hala ja vingumine on lihtsalt jälk

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 10:16 
Kasutaja avatar

talon kirjutas:
Moose kirjutas:

Minu gaasipedaali vajutamine on suuremaltjaolt on-off süsteem praegu olnud

Siis peaks aju/jala yhendusega tegelema, et autosid ökomaks saada.

Kirjutasin ju, et PRAEGU. Uue auto rõõmud ju :D Seetõttu ma ka ei põe selle küttekulu üle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 11:58 
Kasutaja avatar

Täpselt!

EdgarV kirjutas:
ryblik1
kõik said aru , kui jõhker musinunnu sa nende ameeriklastega oled aga joeli teemat võiksid mitte avada, sest su hala ja vingumine on lihtsalt jälk

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 12:34 
Kasutaja avatar

EdgarV kirjutas:
ryblik1

Vaata.

vau, sa oled kõige suurem neandertaal vist üldse

Seda sellest et sa vist ei saa aru. Ma nöögin siin seda mõttetut tendentsi : Ostan mõttetu käula mida enamus rahvast ei pea rohkema vääriliseks kui paari õhtu joomaraha. Siis loomulikult teeme oma käulast pilte ja riputame nad ikka striitreissi ülesse Lugejate autod ja siis hakkame rääkima igasugu pläma ja jura ning kogume poste ( ma aitan ka siin hoogsalt postide arvu kogunemisele kaasa muideks :D ) Tegeleme selle nö foorumi feimi kogumisega (mida kunagi mõned mehed võtsid kokku sõnadega foorumikloun). Muidugist selle asemel et oma aeg ja energia panustada millegi mõistlikuma peale. Joel oleks võinud oma 5sil volvo mootori ehitada ntx kasvõi Lada peale, alla aretada ntx e30 tagasilla koos lukuga jne. Vot see oleks see mida siin foorumis esitleda ja nö feimida.
See noriv möla on mõeldud suunamiseks, ehk saab mehest ka kunagi asja. Oskusi nagu juba hakkab tulema aga arukusest jääb puudu veel.

Mulle lausa meeldib et siin leidub kodanike kes hakkavad kohe ruigama nigu kesikud kui mõnda teemasse tekib kommentaar mis kesikute arvamuse järgi pole. Loen ja irvitan.
Tuletan meelde, tegu on vaba internetiga ja kui paned oma auto teistele vaatamiseks siis tuleb olla sellega kursis et kõik arvamused ei ole positiivsed , tuleb ka negatiivseid.

Võtke siis või selle superpeletise volli ehitamist. Hullu moodi oli poste ja kisa, kas see auto nüüd sõidab ???Tsiteerime: Kuna volvo jääb talveks seisma teatud põhjustel siis oli vaja mingit odavat enamvähem ökot pilli: EI See asi on jälle üks neist mis ei sõida ja selle asemel ostetakse juba järgmine , põhjendusega et öko oleks.... mida ta ka ei ole.
BTW: Vana raibe Lepo legendaarne uunikute talverallikas on tarbitav iga ilmaga. Sai lihtsalt nii ehitatud. Ei pingutanud üle.

Ma lihtsalt tögan seda koomuskit, mul omalgi vahepeal mitu autot tekkinud ja mõned ka kadunud, samas ei näe mõtet iga autot siia ka tõsta , mille jaoks ???
Kui millegi asja tõsisemaks tegemiseks läheb siis on paras mõni teema ehk teha, kuid samas on see foorum nii alla käinud et ilmselt siia eriti ei teki. Mulle on see jumalast huumorilehekülg.

Get that`? Neandertaal`?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 174 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis