EdgarV kirjutas:
ryblik1
vau, sa oled kõige suurem neandertaal vist üldse.
kõik said aru , kui jõhker musinunnu sa nende ameeriklastega oled aga joeli teemat võiksid mitte avada, sest su hala ja vingumine on lihtsalt jälk
Vaata.
vau, sa oled kõige suurem neandertaal vist üldse
Seda sellest et sa vist ei saa aru. Ma nöögin siin seda mõttetut tendentsi : Ostan mõttetu käula mida enamus rahvast ei pea rohkema vääriliseks kui paari õhtu joomaraha. Siis loomulikult teeme oma käulast pilte ja riputame nad ikka striitreissi ülesse Lugejate autod ja siis hakkame rääkima igasugu pläma ja jura ning kogume poste ( ma aitan ka siin hoogsalt postide arvu kogunemisele kaasa muideks

) Tegeleme selle nö foorumi feimi kogumisega (mida kunagi mõned mehed võtsid kokku sõnadega foorumikloun). Muidugist selle asemel et oma aeg ja energia panustada millegi mõistlikuma peale. Joel oleks võinud oma 5sil volvo mootori ehitada ntx kasvõi Lada peale, alla aretada ntx e30 tagasilla koos lukuga jne. Vot see oleks see mida siin foorumis esitleda ja nö feimida.
See noriv möla on mõeldud suunamiseks, ehk saab mehest ka kunagi asja. Oskusi nagu juba hakkab tulema aga arukusest jääb puudu veel.
Mulle lausa meeldib et siin leidub kodanike kes hakkavad kohe ruigama nigu kesikud kui mõnda teemasse tekib kommentaar mis kesikute arvamuse järgi pole. Loen ja irvitan.
Tuletan meelde, tegu on vaba internetiga ja kui paned oma auto teistele vaatamiseks siis tuleb olla sellega kursis et kõik arvamused ei ole positiivsed , tuleb ka negatiivseid.
Võtke siis või selle superpeletise volli ehitamist. Hullu moodi oli poste ja kisa, kas see auto nüüd sõidab

Tsiteerime: Kuna volvo jääb talveks seisma teatud põhjustel siis oli vaja mingit odavat enamvähem ökot pilli: EI See asi on jälle üks neist mis ei sõida ja selle asemel ostetakse juba järgmine , põhjendusega et öko oleks.... mida ta ka ei ole.
BTW: Vana raibe Lepo legendaarne uunikute talverallikas on tarbitav iga ilmaga. Sai lihtsalt nii ehitatud. Ei pingutanud üle.
Ma lihtsalt tögan seda koomuskit, mul omalgi vahepeal mitu autot tekkinud ja mõned ka kadunud, samas ei näe mõtet iga autot siia ka tõsta , mille jaoks

Kui millegi asja tõsisemaks tegemiseks läheb siis on paras mõni teema ehk teha, kuid samas on see foorum nii alla käinud et ilmselt siia eriti ei teki. Mulle on see jumalast huumorilehekülg.
Get that`? Neandertaal`?