barbo22 kirjutas:
Mina olin see kes silla peal pealt nägi kõike toimuvat.
Kahjuks ei võimalda minu N95 nii head pilti teha, et oleks selles lumesajus, lopas ja suures autode sõelumises midagi head salvestanud.
Kokkuvõtvalt kiirendas see Golf 3 VR6 Turu-Riia ristist Võidu silla peale ikka väga kiirelt- kõigist mööda jne. Silla peale jõudes (70-80km/h) hakkas ta hoogu maha võtma aga kuna see päev oli lumesadu meeletu (kuigi sahad sõidavad siin iga tunni tagant) ja tee oli konkreetselt loppa ja kinnisõidetud lund täis siis viskas Golfil külje ette ja nii ta vastas suunda lendaski külg ees- Audile juhi uksest sisse, niiet audi tegi 180 kraadise pirueti. Audi sõitis sillale Narva mnt poolt, kõrvuti mingi teise autoga, ehk Audil ei olnud võimalik kuidagi õnnetust vältida.
Audi taga tuli sillale ka 10 sekundit hiljem politsei auto aga nagu ikka, politseid ei huvita, kui pole tema tegevusala ja nii ta minema sõitiski.
Olukord sillal muutus hetkega suureks ummikuks ja nii nad silla "vabastasidki" , kuid sellega tegi vaene Audimees endale karuteene nagu nüüd näha.
5 minutit hiljem tuli see 3-st sahast koosnev kolonn ja pühkisid minema kõik jäljed.
Igaljuhul, Golfimees, mine harjuta Raadil või põllupeal, mitte ära tule linnavahele enda olematuid sõiduoskuseid viljelema.
Liiklusõpikust võiks meeles olla, et sildade peal on tavalisest libedam aga sul oli vaja ikka 70-80-ga kangutada linna vahel- ettevaatamatusest, kiiruseületamisest ja ilmastikuolusid mitte arvestamisest põhjustatud avarii, mis rikkus mitme inimese päeva.
Enda andmed edastasin Martinile, minu ütlusi küsib ilmselt politsei ja ehk saab õiglus majja.
Martin vist magas, kui talle helistasin, sorry kui su und segasin.
Kiirust mõõtsid millega?

Ennem oli võrdlus, et mõistus ja m...i pikkus pole oma teha, seda viimast võidki silmaga mõõta edasi.