Kaugtuli on kaugtuli, see kui ta on stanges ja uduka augus ei tee temast udutuld. Küll aga mida madalamal on kaugtuli seda kehvemini ta näitab. Teiseks on nad sul imetillukesed. 225mm diameetriga ümargused kaugtuled ref arvuga 37.5 per tk näitaksid sul nii, et on kohe. Aga kui sul on juba all stanges ühed kaugtuled (need praegused) siis rohkem sa kaugtulesi juurde installida ei tohi. Lisaks tehasepoolt paigaldatud kaug- ja udutuledele võib paigaldada veel ühe paari vastavaid tulesi kuid kõikide olemasolevate kaugtulede ref. arv ei tohi ületada 100.
Soovitan visata need alumised kaugtuled minema, panna sinna lihtsalt ühed udukad ning osta ette suured prosed. Mina mitu talvehooaega juba suurte prosedega ringi sõitnud ja lihtsalt SUPER ! Teevad küll mõnede arvates auto koledamaks aga pimedas sõita on lihtsalt hea.
Mina kasutan neid
http://www.ladu24.ee/et/tarvikud/7019,23278,0,3/379845 aga SIM firma odavamad tooted ajavad ka asja ära. Kusjuures olen võrrelnud neid Bosche mitmete Hellda Rallye 3001 tuledega ning Bosch näitab paremini.