Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 18:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 137 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi 90 typ85 2.0 85' - Harry_R
PostitusPostitatud: 22.03.2011 00:52 

Tundub, et perse kukkusin oma plaanidega.
Eelmine nädal oli jutt, et laupäev poleerib ja pühapäev paneb autole külge detailid tagasi, mis ära sai tema poolt võetud, kuid nüüd saatis kirja, et nädalavahetus läks perele. Piltide järgi selgub, et tänase seisuga pole küljes veel ühte tagaust ega esimest poritiiba.
Nädal aega nüüd kõlksutan kotti niisama ja siis kui tööle minek on, hakkan õhtuti autot kokku laduma. Jehuuu!

Saatis ka mingid pildid:
Pilt
Pilt

Noh, ja tänase päeva seis tiivaga.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 20:29 

Veljed läksid ära liivapritsi. Ostsin hermeetiku, milles proovin ise voolida esitule klaasidele tihendid. Ma küll ei tea, mis sellest välja tuleb, kuid julge peale hakkamine on pool võitu. :D Homme lähen vaatan, kas saan tuledele poleeritud roostevaba või mitte, kui ei, siis läheb kleebisega. Suuremad firmad saadavad igatahes kuu peale, kui küsin 20x40 cm tükki.
Ostke vanad veljed ära. :P
Täna juba auto24 kuulutuse peale küsiti, mis hinnaga saaks need veljed koos autoga. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2011 19:14 

Täna oli siis see kaua oodatud päev. Esialgu tundub, et võib täitsa rahule jääda. :)
Eile tellisin ARK'st uued numbrid ka ära. Täna oleks kätte saanud, kuid ei jõudnud sinna.

Pilt

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2011 00:33 

mkb kirjutas:
:hail , kui veel tagasild kah veaks...

Väga ei igatse, aga tänud kummarduse eest. :D
Täna seda autot üle PIKA PIKA aja päevavalges (novembris viimati vist) vaadates selgus, et keretööd ei ole siiski lõppenud. Märkasin alles treilale ajades, et katuseluugil on kergelt mullitavad täkked. Ja garaazis jällegi uurides nad enam niimoodi silma ei karanud. Sitta juhtub, läheb tagasi mingi aeg. :D
Veljed saavad samuti uue värvi Urmaselt.
Ja täna lõpuks sain ka peaaegu nagu poleeritud metalli esitule klaaside alla, vaja veel vajalikus suuruses tükid lõigata ja saab tuled kokku panna. Tihendid on ka muidugi vaja veel voolida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2011 14:39 
Kasutaja avatar

Väga kõva töö on ära tehtud :hail . Edu igaljuhul selle projektiga :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2011 17:14 
Harry_R kirjutas:

, et keretööd ei ole siiski lõppenud. Märkasin alles treilale ajades, et katuseluugil on kergelt mullitavad täkked.

Ja hakkab otsast peale.

Üles

PostitusPostitatud: 26.03.2011 21:37 

Karuliin, tänud. :)

VOC kirjutas:
Harry_R kirjutas:

, et keretööd ei ole siiski lõppenud. Märkasin alles treilale ajades, et katuseluugil on kergelt mullitavad täkked.

Ja hakkab otsast peale.

Ei ole asi nii hull. :D Saangi vahelduseks rahalist seisu parandada.
Igatahes vaev, mis tagatulede lihvimisele ja poleerimisele kulus, tasus ennast ära - päris kenad jäid.
Kus on aga hea valik igasugu keretüübleid? Fixus oli eriti õnnetu letiga täna.

Täna sai nii kaugele.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2011 18:25 

Igasugu kruve ja tüübleid on puudu, esiotsa koomale täna ei saanud. Ühe udutule panin paika stangesse, teisel tuleb kuidagi pooleks murdunud kruvid kätte saada pesadest.
Igavusest kruttisin esiratta alt ära, uurimaks silla ja pidurite seisu. Lubage naerda - pukside surnuaed vaatas vastu. :D Piduritel või vähemalt sellel ühel, kõik poldid nii kinni roostetanud, skoorisin pooliku liuguriga. :) Jätsin täna pooleli, sest tungi peal seisva autoga ei julge väga laamendada, ise all külitades. Kanali puudumine on hetkel suur miinus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2011 15:39 
Kasutaja avatar

auto väga ilus :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2011 21:11 

striiter kirjutas:
auto väga ilus :hail

Tänud.
Aga nagu näha, tekkis siia nüüd konkurent. :D
Uued reg. numbrid sain täna ARK'st kätte ja vahelduse mõttes, kuna juba seal olin, tegin ka C-kategooria teooria eksami ära. :D Väga rahul olin, kui lõpuks "sooritatud" ja "0 viga" vastu kuvati.
Teine hea uudis on, et esialgu saan olemasolevat garaazi edasi pidada, sest ostja oli kuidagi kahtlane omaniku jaoks tundunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2011 21:55 
Kasutaja avatar

Konkureerima ma sinuga niipea veel ei hakka, kuna minu oma peab mingi aeg ka kilomeetreid mõõtma. :)
Samas, sinu omal keretõid teostanud isikul peaks b2`ga nüüd piisavalt kogemusi olema, et minu omal kiiremini ja valutumalt samad tööd ära teha. :P
Mis sul tööd muidu maksma läksid? Vanas vääringus 10-15keek vahele?
Imelik, et sinu 90`l pagasipõhi nii korralik on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2011 22:12 

DeLaBig kirjutas:
Konkureerima ma sinuga niipea veel ei hakka, kuna minu oma peab mingi aeg ka kilomeetreid mõõtma. :)
Samas, sinu omal keretõid teostanud isikul peaks b2`ga nüüd piisavalt kogemusi olema, et minu omal kiiremini ja valutumalt samad tööd ära teha. :P
Mis sul tööd muidu maksma läksid? Vanas vääringus 10-15keek vahele?
Imelik, et sinu 90`l pagasipõhi nii korralik on.

10-15K oli ilus unenägu, kuid ärgates läksid keretööd koos plekkidega lõpuks kenake 27K. Neid asju, mis sealt lõpuks välja tuli, ma unes ei osanud näha. Minu eelarve lõhkes päris karmilt.
Pagasiruumi põhi päris hea, isegi varuratta koht täiesti korralik, kuid natuke tuleb ikka üle käia. Epokrunt ja asjad juba seotatud selleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 20:50 

Ootan asjalikke näpunäiteid, kuidas pooleks keeratud liugur supportist kätte saada? Kuuma anda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 20:52 
Kasutaja avatar

Harry_R kirjutas:
Ootan asjalikke näpunäiteid, kuidas pooleks keeratud liugur supportist kätte saada? Kuuma anda?

Olen näinud, et puuritakse teisele poole väike auk, kust saab midagi peent, aga tugevat läbi lükata ning surud välja liuguri.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 20:58 
Kasutaja avatar

Viimase õpetuse järgi isegi korra teind ja toimis :)
Pärasta auk sai sula metalliga kinni pandud ,et vesi ja muu sodi sisse ei tuleks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 137 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis