k2rpman kirjutas:
reede päeval sõitsin sadamast balta poole , kui nägin ühte kõrget jeepi . siis nägin velgi ja sain aru et sina olid .
need veljed on ikka üüber laiad ju
aga tuleb tunnistada et päriselus näeb parem välja kui piltidel
Ei mäleta, et oleks reede päeval sõitnud (samas mul haugi mälu ka.

). Sõitsin hommikul tööle ja õhtul peale 5'te kodu. Kuid marsuut on õige, sest töötan sadamas ja ei tahaks uskuda, et teine samasugune veel liikvel on.

Nagu tiku-taku foorumist teada sain, siis eestis peaks sellise keremudeliga Blazereid olema arvel 50, mis on päris meeldiv, et nii vähe, kuid teeb varuosade näol elu raskemaks. Isegi õhufiltrit ei saanud ma laupäevasel päeval ühestki "tavalisest" autopoest.
Ja ütleme nii, et minu jaoks see auto välimus on veel nii ja naa, kuid võib esialgu rahul olla. Teha on palju, kuid kõike korraga ei jõua nii ajaliselt, kui rahaliselt. See aasta poleerima-pedereerima ja heledat alumist ringi tegema ei hakka, sest kohe varsti sitased ilmad ukse taga, pigem valmistun pimedaks ajaks esiraua ja lisatulede näol. Neljapäevaks ka American Beautysse aeg pandud auto üldiseks kontrolliks ja kui tuleb välja vigu, siis neid likvideerida. Paari nädala pärast saab ka ehk immo jamamisest priiks. Odavama otsa asjadest peaks veel vahetama salongivalguse pirnid LED'de vastu, sest praegu on seal peeruvalgus ja ehk saame Priiduga ka armatuurivalguse vahetamises kaubale - tulemus peaks olema punane.
Aga elame näeme, mis tegelikult toimub.