Tanel kirjutas:
Sõida selle mootoriga mingi 50k ära ja vaata mis näg sa oled, see on kibe sitt ja selleks ta jääb. Olen ise omanud ja samamoodi numbritega Andres ka. Ei suutnud ma ka siis midagi head selle kohta rääkida kui ta mul endal oli. Igas asendis oli ta kibe sitt, eriti neliveduse automaadi otsas A6 peal. Kui lagunemine välja jätta, siis on ta räme kotlett juba sellepoolest, mis ta suutlikuse ja küttekulu suhe on. Tõesti müts maha, et ta sinul nii vähe kütust võtab aga ma pole ei endal ega ka teistel selliseid numbreid näinud. Võibolla A4 ja manuali otsas teeb tõesti imesid. See ei tähenda nüüd, et midagi muutuks. Elu läheb edasi ja ilmselt ka sinu teema. Lihtsalt aeg oleks tunnistada, et õnnetu on see asi, pole mõtet üritada seda väidet koguaeg ümber lükata.
Vahest jätad täitsa normaalse mulje, aga näed ikka viskab vedelat vahele...
Nelikvedu+automaat selle mootori otsas on tõesti lausa masendav komplekt. Miks ma peaksin tunnistama, et tegu on õnnetu asjaga, kui minul temaga probleeme pole olnud (suuri probleeme) kummagi autoga? Pigem võiks nendele kirujatele kohale jõuda, et ÄKKI on ka mõni V6 õnnestunud Audil. Enamus linnasõite, keskmine kulu hetkel mingi 10-13 vahele, pole täpselt mõõtnud. Ei nurise nagu. Üldiselt võiks ka aru saada, et igaühel on oma arvamus ja sellega võiks ka leppida, mitte üritada seda koguaeg ümber lükata. Punkt.