Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 23:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1188 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 80  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi A4 2.6 V6 - 1996 - Votex
PostitusPostitatud: 08.11.2013 10:28 

Enamus normaalsetel pillidel on see eoses peal, millest siin aru saada?
Tagumistele jalgadele ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 13:40 
Kasutaja avatar

Sõltub muidugi kumba valgust mkangur mõtles, kas seda punast kuma, mis kumab koos armatuurivalgustusega või seda, mis hakkab koos laelampidega tööle. Viimane on jah uuematel autodel juba korraga tehasest väljudes olemas. Ema Superbi pealt hakkas silma ja meeldima ning otsustasin ka oma vanale Audile leiutada :).

Vaatab seda tagumise pingirea asja, ehk viitsib leiutama hakata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2013 21:46 
Kasutaja avatar

Pole pikalt enam teemat uuendanud. Ega midagi erilist pole ka toimunud, kuid midagi siiski. Lõpuni sedapuhku on jõudnud lammutustöö. Välja tõsta ainult armatuur ja ahi. Esimene kuskilt pidi kinni veel, eelmine kord hakkas selg liiga tegema ja ei jõudnud asja lõpetada.
Vaikselt olen alustanud ka uute juppide otsimisega ja mõni detail ka kogunenud ning mõned asjad broneeritud ja ootavad järgi minekut.
Ostetud on siis FL lagi, mida sai pikalt otsitud, kuna katuseluugiga variante vähe saada ning lisaks mürtsukast vahetus kangema vastu - Magnati asemel nüüd 1200w Deuzer.
Järgmisena järgi minek FL tagastangele ja püsikiirusehoidja komplektile (ilmselt alles järgmine kuu) ning tagatuledega seoses plaanis üks idee teostada. Kui paar pistikut saaksin, saaks alustada ka juhtmestiku loomist. (oleks vaja FL toolipoolseid istmesoojenduse pistikuid ja vanema tüübi lüliti poolseid ja tagumiste el. akende tarvis pistikuid).
Eks hoian toimuvaga kursis ning ehk saab nädalavahetusel ka mõningaid pilte :).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2013 21:49 

vaatasin jah et audil polnud tagastanget küljes, ei hakanud uurima kah mis plaanid tollega on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2013 00:43 
Kasutaja avatar

Ahoi, pole pikalt enam miskit kribanud autost - põhjus lihtne, on endal kiire olnud ja muud pahade juhuste kokku langevused, mis tõttu pole autoni jõudnud, samas pole seal enam ka midagi lahti võtta, ainult vana ahi välja tõsta koos armatuuriga.
Põhjus mis vana ahi välja tuleb tõsta on kliima, mille salongipoolne osa minuni täna jõudis. Siinkohal suur aitäh ühele Audiklubilisele, kellelt kogu kaup kokku kaubeldud sai ning jõulude ajal hakkab kogu kraami vaikselt ka auto külge pookima, kuna siis saan töölt nädala vabaks ja aega Lõuna-Eestis autoga tegeleda.
Väike fotosüüdistus (kahjuks kliimaplokk vaja uus otsida, kuna üks ekraanidest kutu).
Pilt
Lähipäevil peaks minuni jõudma veel üks väike pakike :).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2013 21:52 
Kasutaja avatar

Jõudis ka minuni lõpuks eelpool reklaamitud väike pakike, milles üksjagu vajalikku kraami järjekordselt Audi tarvis :). Kuna minu käes liigub ta enamus aega mööda maanteid, siis olen kaua juba puudust tundnud püsikiirusehoidjast. Nüüd ka see lisa olemas ja ootab paigaldamist :). Väike fotosüüdistus ka komplektist.
Pilt

Nädalavahetuseks peaksin jõudma jälle üle pika aja Lõuna-Eestisse auto juurde ja saab hakata kraami külge kruvima :).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2013 22:46 
Kasutaja avatar

On ikka kurb elu küll

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2013 22:49 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
kas odavam ja valutum poleks praegune maha müüa ja kohe mingi normaalse varustusega auto osta, kui siin legodega mängida? Kliima ja püsikas on küll nii basic asjad, et igal teisel b5-l peaks see peal olema.

Muidu on sul kurat seda ehitamist sellise täiesti mõttetu auto juures nii palju, et sõita ei saagi. Oleks veel mingi klassik, mida putitad ja ajad jubinaid kokku... jube nadi ikka, kui pühade ajal vabaks saadud nädal tuleb raisata 18a vanale bee viiele saurusteaegse kliimaploki installi peale.

Kui meeldib nokitseda , miks mitte?
Siin pannakse passat b5ele, kurvi tuled külge . Mis see kliima siis enam on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2013 23:16 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
kas odavam ja valutum poleks praegune maha müüa ja kohe mingi normaalse varustusega auto osta, kui siin legodega mängida? Kliima ja püsikas on küll nii basic asjad, et igal teisel b5-l peaks see peal olema.

Muidu on sul kurat seda ehitamist sellise täiesti mõttetu auto juures nii palju, et sõita ei saagi. Oleks veel mingi klassik, mida putitad ja ajad jubinaid kokku... jube nadi ikka, kui pühade ajal vabaks saadud nädal tuleb raisata 18a vanale bee viiele saurusteaegse kliimaploki installi peale.

Krt sa oled nagu eit, iga asja üle vigised koguaeg. Las ma teen oma ajaga ja rahaga seda mida mina tahan, mitte seda mida sina arvad, et mõistlikum oleks. Tõesti oleks lihtsam osta Quattro, kliima, püsika ja muude huinjaadega - aga minu jaoks on sellel autol väga kõrge sentimentaalne väärtus, tegemist on minu esimese autoga, mille ma ostsin ISE ja oma rahade eest. See et ta sinu jaoks on mõttetu, sitt, inetu ja väärtuseta ei tähenda et see ka minu puhul kehtuks. On ta olnud minu käes aastaid ja mulle ta meeldib. Sõita on hea näeb üsna hea välja (välja arvatud mõned iluvead, mis on kõik lihtsasti parandatavad). Liiga palju on tööd tehtud ja vaeva nähtud, et odavalt maha müüa ja mingile tropile lõhkumiseks anda, pigem sõidan ise ta kuskile katki. Ilmselgelt ei saa sa sellest aru ega hakkagi kunagi aru saama ning mul on sügavalt pohhui sinu arvamusest. Rääkides minu aja kasutamisest ... mis sa arvad, et kodus istuda ja pöialt imeda on mõtekam, selle asemel kui tegutseda ja nokitseda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2014 22:22 
Kasutaja avatar

Ahoi, pole pikalt jutustanud enam midagi, samas autoga üksjagu toimunud on. Jõulupuhkusega läks kõik väga nihu, kuna ei jõudsin autoni 2 korda pahade juhuste kokkusattumise tulemusena. Seega otsustasin onuga rääkida ja auto Võru garaazi viia, kus saan vabalt igal ajal tegutseda. Mõeldud tehtud, Audi tarvis treila sebitud ja nii ta Võrru tagasi jõudis.
Pilt
Võrru jõudes sai ta koheselt garagesse lükatud ja hakkas pihta töö. Hetkeseisuga siis olen hakanud vaikselt autot kokku laduma vaikselt. Sisse sai kliimaahi, püsika paigaldus alustasin samuti vaikselt ning sorteerisin välja doonor auto juhtmestikust välja kliimajuhtmestiku. Mõni pilt ka hetke seisust salongis.
Pilt
Eks vaatab kuidas ilmaga nädalavahetusel on, võimalik et jätkan tööd ja tegemisi vaikselt, kuna plaanis jälle lõunasse suunduda.

Lähipäevil peaks lisanduma ka mõnigad uued detailid Audi tarvis. Eks hoian asjaga kursis :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2014 16:53 
Kasutaja avatar

Ahoi, pole üsna pikalt juttu puhunud, kuna miskit erilist pole ka toimunud. Vahepeal üsna kiire olnud ning kui Võrru jõudnud, siis suhteliselt külmad ilmad olnud, sellega seoses pole viitsinud väga garaazi ronida. Küll aga eile, sai teekond ette võetud ja jätkatud kokkupanekut. Seismisega asjadele ka hallitus peale tekkinud, määrdunud detailid sai puhtaks nühitud ja garaaz oli üldse nagu aurusaun pärast puhuri tööle panekut :D.
Toimetamistega jõudsin niikaugele, et praeguseks on armatuurlaud sisse pandud, püsika vaakum osa ühendatud ning kapotialt süsteem tuppa toodud, sai vähe prostalt tehtud, aga ei leidnud seda õiget kohta kust voolik ja juhtmekimp tuppa võiks tulla, seega tegin aju karbile jälle ühe augu juurde :). Külge sain ühendatud ka kõik tuled (esituledele tuleb mingi lisa kinnitus välja mõelda vaid, kuna tuled lopendavad ees, mis ei ole just kõige meeldivam.

Kliima poole pealt siis niipalju, enamus tööd salongi poolt on tehtud. Ahi kinnitatud( kuigi üks kronsa tuleb uus otsida, sest ei sobi minu ahjuga), pistikud ühendatud, salongi radikas ühendatud süsteemiga. Jäänud veel mõned juhtmed joota kellaplokiga ja kaitsme karbiga, siis peaks sellega ka finiito olema. Tuleb leida ka uus salongi ventilaator, kuna praeguse kuju ei sobi just eriti täpselt praegusega ning pistik on samuti erineva kujuga. Ülejäänud asjadega tegelen hiljem.

Eile jõudis minuni ka uus tagastange, mis vajab küll veits töötlemist, kuid sai ta juba külge poogitud, välimuselt on auto valmis sõitma, kuid salong vajab veel komplekteerimist. Plaanin järgmine nädalavahetus tööd jätkata ja ehk saab siis asjadega ühele poole ja auto lõpuks sõitma.
Puistan ka fotosüüdistuse...
Pilt

Igal juhul hoian asjadega kursis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2014 09:08 
Kasutaja avatar

Mis sellel stangel teistsugust on võrreldes eelmisega ? Vaatasin fb-s ka pilte, aga minuarust ei leidnud ühtegi erinevust :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2014 09:54 
Kasutaja avatar

tem11 kirjutas:
Mis sellel stangel teistsugust on võrreldes eelmisega ? Vaatasin fb-s ka pilte, aga minuarust ei leidnud ühtegi erinevust :D

Puusalt pakuks et US-spec?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2014 10:12 

Stangel peaks uks rant juures olema mida pre-fl pole :-)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2014 11:31 
Kasutaja avatar

Lisaks istub stange sirgelt ees (vist) ja stangelisa on taas must.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1188 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 80  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis