Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 23:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 185 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Nissan Almera GTi 99" FOX1000
PostitusPostitatud: 22.01.2013 09:16 
Kasutaja avatar

piuneer kirjutas:
kindlasti ootaks rohkelt pilte ja juttu mootoritegemise kohta. endal bluebirdil ka sama mootor aga 110 ja antuke peale kw . ning paha eiteeks kui saaks lihtsalt sealt mõne kw veel juurde. hetkel on mul tehtud mootorile kap remont ,kolvigrupp kepsudega kaalus,kütust peale antud,külmaõhuvõtt ja muud midagi. sussitab esimese teisega minna mõnuga . endal kõigub mõttes neo vvl blokikaan üldsegi kui se tavaline tegemine mõtetult kalliks läheb. VVL kaan on siis pmt nagu nissani V-tec.ja kw stockis 139 või 150. terve mootori hind jääb sinna 800 euri kanti juhtmete ja ajudega. ning välismaa kaup aint se.kaane ainult peaks ikka odavamalt saama. ning vajalik on vanale juhtmestikule solenoidi juhtmed vedada ja vvl aju külge.

millega kütti rohkem peale andsid,või mis moodi lahendasid?
endal kuuris primera gt pihustid ja peaksid tsipa suuremad olema kui almera gti omad,sest ülejäänud on mootoris sama.
plokikaane tegemine pluss vahetus ja uus mootori õli läheb mul maksma umbes 300€
nuka ja hooratta teemine jääb hetkel hiljemaks ja see hind ei tohiks samuti olla hirmuäratav
vvl plokikaan see pm japanspeci mootorilt vist?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2013 10:03 
Kasutaja avatar

Kui sa peaksid punaseks värvima , siis värvi palun korralikumalt kui keio ja matt punaseks võiksid :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2013 12:41 

piuneer kirjutas:
kindlasti ootaks rohkelt pilte ja juttu mootoritegemise kohta. endal bluebirdil ka sama mootor aga 110 ja antuke peale kw . ning paha eiteeks kui saaks lihtsalt sealt mõne kw veel juurde. hetkel on mul tehtud mootorile kap remont ,kolvigrupp kepsudega kaalus,kütust peale antud,külmaõhuvõtt ja muud midagi. sussitab esimese teisega minna mõnuga . endal kõigub mõttes neo vvl blokikaan üldsegi kui se tavaline tegemine mõtetult kalliks läheb. VVL kaan on siis pmt nagu nissani V-tec.ja kw stockis 139 või 150. terve mootori hind jääb sinna 800 euri kanti juhtmete ja ajudega. ning välismaa kaup aint se.kaane ainult peaks ikka odavamalt saama. ning vajalik on vanale juhtmestikule solenoidi juhtmed vedada ja vvl aju külge.

Palun näita mulle kuskohast sa saad Nissani VVL 152kw mootori 800€ga! Eriti veel koos juhtmete ja ajuga. Või unustasid summale 1 ette panna?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2013 13:55 
Kasutaja avatar

Kui nukke tahad, vaata minu signatuuri.
Ning Nissani hooratta kohta oskan nii palju öelda, et seda ei saa lasta väga kergemaks treida, kuna pole seal eriti kohta, kust maha võtta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2013 15:06 
Kasutaja avatar

losted kirjutas:
Kui nukke tahad, vaata minu signatuuri.
Ning Nissani hooratta kohta oskan nii palju öelda, et seda ei saa lasta väga kergemaks treida, kuna pole seal eriti kohta, kust maha võtta.

Sinu poole ma tahtsingi nukkadega pöörduda,või noh Dr.tuha
nii et hooratast pole mõtet teha?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2013 22:16 
Kasutaja avatar

ccve kirjutas:
piuneer kirjutas:

Palun näita mulle kuskohast sa saad Nissani VVL 152kw mootori 800€ga! Eriti veel koos juhtmete ja ajuga. Või unustasid summale 1 ette panna?

ei unustanud. http://www.ebay.com/itm/NISSAN-PRIMERA- ... 68&vxp=mtr

ning: http://www.ebay.com/itm/NISSAN-PRIMERA- ... 3a&vxp=mtr

ned pole küll 150 kw mootorid aga esimesed näited 1minutiga. sekll puudub juhtmed ja aju . se selleks. saatmiskulust me eiräägi.kindlasti leiab välismaa foorumitest sellise hinnaga ning võimalik et odavamaltki kasutatud mootori ja parema asukohaga. 150kw on tõesti kallimad ja haruldasemad aga pole mittemidagi võimatut leida.
FOX1000 kirjutas:
millega kütti rohkem peale andsid,või mis moodi lahendasid?
endal kuuris primera gt pihustid ja peaksid tsipa suuremad olema kui almera gti omad,sest ülejäänud on mootoris sama.
plokikaane tegemine pluss vahetus ja uus mootori õli läheb mul maksma umbes 300€
nuka ja hooratta teemine jääb hetkel hiljemaks ja see hind ei tohiks samuti olla hirmuäratav
vvl plokikaan see pm japanspeci mootorilt vist?

japside siseturu kaup jh se vvl värk.mis seal kaanes täpsemalt ära tehakse siis? kütet keerasin peale niie t varasema 3,2 barise rõhuasemel ajasin üles 3,5 peale uue tootlikuma pumba näol ning lihtsamast lihtsam asi veel on tempi andurile potekas v takisti vahele panna.se eeldab et õhuvõtt oleks ka vabam ning kindlasti soojaallikatest eemal. endaomale toppisin poteka et igapäevaselt on nullis ökoliikumiseks ja kui on vaja minna siis keerad nupust peale vastavalt ilmale pmt. külmema ilmaga rohkem ,soojema ilmaga vähem. otsing käib veel kasutatud wideband lambda jaoks et täpsemalt paigas hoida seda segu. vabalthingaval eijuhtu küll midagi erilist seal aga no paremkarta kui kahetseda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2013 22:22 
Kasutaja avatar

ok

kaanel tuleb lihv,sisse ja väljalaske portimised,avasi veidi suuremaks,klapipesad jne,otsast lõpuni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2013 22:25 
Kasutaja avatar

FOX1000 kirjutas:
ok

kaanel tuleb lihv,sisse ja väljalaske portimised,avasi veidi suuremaks,klapipesad jne,otsast lõpuni.

ja oled kindel et se asi orig nukkadega,nukaratastega,orig kollektoritega üldse halvemaks ei lähe kui hetkel on ?
kui teha kaant suuremaks hakkavad kolled väikseks jääma ja jäävad kaane ning kolle vahele ääred üle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2013 22:29 
Kasutaja avatar

piuneer kirjutas:
FOX1000 kirjutas:
ok

ja oled kindel et se asi orig nukkadega,nukaratastega,orig kollektoritega üldse halvemaks ei lähe kui hetkel on ?
kui teha kaant suuremaks hakkavad kolled väikseks jääma ja jäävad kaane ning kolle vahele ääred üle.

halvemaks ei lähe ta midagi,tehakse ju voolavust paremaks,takistust võetakse maha.

nukkad tulevad ka,aga mitte kohe ja väljalaset veel mõtlen.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2013 00:42 
Kasutaja avatar

Tegelikult peaks ikka kolled ja kaane enamvähem kokkuviima , tihendi abiga peaks olema teostatav .Vend töötab sellises firmas nagu R-koneistus tal samuti kõige jaoks pingid ja asjad olemas , kuid hinnad siin kindlasti taskukohasemad .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2013 01:53 
Kasutaja avatar

Viltz kirjutas:
Tegelikult peaks ikka kolled ja kaane enamvähem kokkuviima , tihendi abiga peaks olema teostatav .Vend töötab sellises firmas nagu R-koneistus tal samuti kõige jaoks pingid ja asjad olemas , kuid hinnad siin kindlasti taskukohasemad .

No arvatavasti sisselaske kolle läheb ka pollimisse ja väljalaske poolepealt mõtlen,hetkel losted pakumisele või siis ebayst kroomitud torukolle .

aga võtan arvesse ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2013 18:52 

piuneer kirjutas:
ccve kirjutas:
piuneer kirjutas:

ei unustanud. http://www.ebay.com/itm/NISSAN-PRIMERA- ... 68&vxp=mtr

ning: http://www.ebay.com/itm/NISSAN-PRIMERA- ... 3a&vxp=mtr

ned pole küll 150 kw mootorid aga esimesed näited 1minutiga. sekll puudub juhtmed ja aju . se selleks. saatmiskulust me eiräägi.kindlasti leiab välismaa foorumitest sellise hinnaga ning võimalik et odavamaltki kasutatud mootori ja parema asukohaga. 150kw on tõesti kallimad ja haruldasemad aga pole mittemidagi võimatut leida.

No aga küsisingi ju 152kw mootori kohta mitte nende teiste. 800 eest sa ei leia seda mitte mingil juhul, isegi ilma juhtmete ja ajuta.
Oot räägid sa üldse 1.6 või 2.0 mootorist?? 1.6 VVL mootor 152kw on Soomes racingmotorsis 1800€!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2013 19:24 
Kasutaja avatar

ma olen siin algusest saati rääkinud ikka 2.0 isendistest. ning alustades siis kõige odavamast 139kw-sest mille leiab ilma probleemidetta alla 800 euri.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2013 20:22 
Kasutaja avatar

ma jätan SR20DE mootori peale,vähemalt on varuosi.2- mootori leidmine oli ka puhas joppamine samamoodi nagu sunnyle.Kui sunnyle konet otsisin siis esialgu leidsin soomest 700€ eest :kill ulme

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2013 17:20 
Kasutaja avatar

Keegi tööd natuke tahab teha või rentida mulle paika koos keevitusega.

Tegelt on nii,et Oleks vaja varsti kunde poolne karp ära keevitada ja siis vaikselt valmistuma värvi vahetuseks.

Plaanid peas rsk muutuvad ka iga päev :kill :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 185 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis