Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 483 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 33  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi 80 b3 1.6 TD Glinst1
PostitusPostitatud: 14.04.2013 22:13 

Vapper kirjutas:
olx1985 kirjutas:
Mina ütleks, et kui stanged valgeks värvida siis on veel rõvedam. Olen näinud sellist ja polnud ilus.

Ära avalda sellist arvamust, kui sa olid sel ajal purjus.
Tegin kiire töötluse:
Pilt
Sedasi ikka kordades etem ju..
Plastikosad on ka mustemaks tehtud, sest nkn peaks neid uuendama mingil moel.

ma isegi ei viitsi :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2013 00:59 
Kasutaja avatar

rockfordfosgate kirjutas:
Ukselingid ka valgeks siis juba. Konks ja porilapakad ka nahui metsa ära visata paras. Liisturing valge oleks ka päris huvitav lahendus, äkki keegi teeb korralikuma töötluse? :D

Rõve jääb ju kui kontrasti pole, kao rollerifoorumisse tagasi.

ja et keegi ei kobiseks, lisan siia naerva smaili järele. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2013 21:06 
Kasutaja avatar

Väga pro see madaldus :rokib
Valge stange musta liistuga minuarust ka väga hea :)

To killer näita mulle ka kust 90ne pikki tulesi 10 euriga saaks, ostaks kohe igaksjuhuks ära :rokib
Suvel endale otsisin siis hinnad ikka sinna sotti ligi olid :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2013 21:50 
Kasutaja avatar

Tean ja et soti lähedale. Seega ei hakka vist neid otsima ja teen tavalised smoke tuled ette :)
Samuti on vaja vahetada esimised pidariklotsid. Ajavad veljed mustaks juba, ja pidurdades on nagu volga.
Aga aega on selle kiire asjaga. Samuti on kadunud ka onuke kes lubas mulle el aknende ja istmesoojenduste juhtmestikku :( Ei teagi mis teha. Tuleb lasta ikka kellelgil ise see lieutada. Pole elektrialal ise ka kõige pädevam kahjuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2013 01:35 

x8x kirjutas:
heh see minu vana auto sai 30 detsember 2012 müüdud tartusse 540euroga.ise tõin võrumaalt 600euriga
kõik ilus aga sinine armatuur on kole,pump on mitte turboka oma ja sõi õli ka.-25 tahtis väga pikka käiamist saada!
aga muidu oli auto hea ja korralik!

mu töökaaslane oli vahepealne omanik. tema seal midagi ei teinud. nii nagu ostis nii müüs ka edasi, ainult et kallimalt müüs edasi.
ta ongi selline rondi ärikas, et otsib-ostab omale odavalt auto ja siis mõne aja pärast paneb paarsada euri kallimalt müüki.
ma ise sõidan ka praegu täpselt sellise autoga. ainult värvilt on sinine. selle auto tugev pluss on odavus. kõik on odav. jupid, kindlustus, küttekulu. ma enda oma tuunima ei viitsi hakata. hoian ta tehniliselt korras ja niipalju kui saan ja viitsin tegelen ka iluvigadega. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2013 13:07 
Kasutaja avatar

Odav on auto tõesti. Millelegi vägapalju raha ei kulu. Kuna üks avarii versioon millest keegi nagunii aru ei saaks ja mõttetu teema seletada. Siis kindlustus on mingi 30 kuus. Aga pole lugu. . Järgmine nädal katsun õli ja rihmavahetuse ärateha ja saab jälle rahus kulgeda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2013 21:14 
Kasutaja avatar

Nonii. täna sain laiskusest veidike võitu. Porilapakad on küljest ärakruvitud ja tegin ka pilti kohe. Ei tea kas on aru saada või mitte. Parem on igastahes küll. Nüüd vaja järgmiseks stangedega miskit ette võtta . Aga arvan siiski et need jäävad tumedaks :)
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 16:03 
Kasutaja avatar

Nii. Suur aitähh mõnele eelmisele omanikule, kes oli paigaladanud keskluku värki sellele autole. Teinekord võiks mõelda sellele et kui keskluku mootor jääb pingesse ja varras asendis lukus ei saagi see uks lahti käima kunagi. Mina aga lõikasin polstri mõnuga ribadeks ja kangutasin toore jõuga pasa küljest ära. Nüüd töötavad kõik uksed. Kuna aga kodus pole vajalikke võtmeid ei saanud el aknavärki külge panna. Seega järgmise nädalani ootama, mil saan selle tööjuures garaazis ärateha vms.
Samuti on tulemas ja el akende juhtmestik ja kui õnneks läheb siis juba nädala lõpuks peaks aknad alla ja üles käima nupust. Seff.
Õli ja õlifilter on samuti ostetud ja hammasrihma komplekt kah. Läbi olen sõitnud päris mituhead tuhat kilomeetrit ja tahaks ka edaspidi palju sõita. Miskit erilist muud muutunud pole.

Aa ja nägin eile õhtul kaubamajaka parklas valgete stangedega b3-me. Suht kole oli minuarust ja stanged jäävad minuomal igastahes mustaks. Ma ei tea. kuidagi imelik tundus valgete stanksidega. Teen parem küljesolevad vähe värskemaks ja vägev küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 16:11 
Kasutaja avatar

Tee siis vähemalt see esitulede all olev liist valgeks.
Teine asi on see, et väga ilus vaadata kuidas vähese vaevaga ilus auto tehakse.
Ja kolmandaks: kumb sa nüüd oled kas Flinst või Glinst ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 20:00 
Kasutaja avatar

Jaa. Tulede alune liist tuleb üldse uus panna. Sest too ei istu nagu suunatuledega üldse kokku. :( või siis proovida uusi suunakaid. Hetkel seal miskised Djauto omad. Lähedalt kriitikat ei kannata. Aga küll jõyuab sellega ka ühelepoole. Tagumine tiib vaja külge istutada ja teha on tegelt palju. Juhtmestik on juba pakitud ja postipantud. Homme saab selle kätte ja siis saab ka polstrid külge panna. Jess..
Ikka Flinst1 olen :D Aga see Glinst1 las olla. Ägedam :D
Täna sain põhja korralikult vastumaad, niiet mootori põhjakattes pragu sees :S . Aga selle saab ilusasti tinutuskolviga uueks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2013 15:00 
Kasutaja avatar

Nonii. Täna tegin siis algust velje rantide poleerimisega. Sedakord nüüd küll kodus, auto üles tunkides jne. Nagu juutubis ikka näidatud on :D
Hakkas asi juba looma, plättt vihma hakkas sadama. Keeras kogu ürituse sinna samusesse. Ei hakanud pilti tegema. Õnneks lubab nüüd soojemat ilma mingiaeg siis teen kiirelt ära. Samuti sai ostetud ära värv pidurisadulate/ trumlite jaoks. Saab need ka korda teha. El akna juhtmestik on ka nüüdseks olemas ja vaja nupumeest kes viitsiks mind veidike aidata selle paigaldusel. Ja ongi superluks pill olemas. Või nohjah. mis lux ta ikka on. Paras puuvanker nüüd. Aga ilu nõuab ohvreid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2013 18:33 
Kasutaja avatar

Nonii. Üks hädine pilt ka. Aga vähemalt on veidikenegi vahet näha velgedega. Eksk ui aega üle teen lõpuni ära.Hetkel kulgen sedasi. Ja lähipäevil saab auto sisu ka kokkuldaduda. Sõber lubas nõu ja jõuga aidata. Aga pilt siis . Ei maksa parastada ja siunata et oi. Saab paremini. Ma tean. aga tol momendil hakkas vihma sadama jne. Aga loll on see kes vabandust ei leia. :D Esimine siis pooleldi tehtud velje. Tagumine täitsategematta :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.04.2013 10:23 
Kasutaja avatar

Võrreldes eelmise pildiga olen jõudnud juba niikaugele.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.04.2013 10:34 
Kasutaja avatar

Saaks ikka paremini ka ei maksa nii laisk olla :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.04.2013 10:41 
Kasutaja avatar

Mul aega on. Tasa ja targu :D Mõtlesin et teeks täna lõpuni valmis.Aga sõita vaja jne. Seega on autoall üks velje mis on absoluutselt puutumatta veel . Vähe selest. Saan ma täna uksepolstrid ka õhtuks külgekruvida ja ei pea enam siis aknaid ka väntama. Kõik juhtmestik on kokku pandud ainult polstrid maha, juhtmestik külge ja tõstukid paika ja voilaa. Aga Mõnitunnike selleks kulub raudselt. Siis saab sisu ka lõpuks puhtaks teha, kuna hetkel ühte uksepolstrit küljes üldse pole, siis see on nagu sahaara kõrb. Tuiskab tolmu ja mitte vähe. Aa ja tulles tagasi rantide juurde. Siis jah saab paremini küll. Vesilihv veel.. Aga minuarust jääb siis see veljerant kuidagi inetult tume . Tahaks et oleks ikka heleda ja värki. Vbla poleerpasta aitaks. Aga hetkel töötute värk. Siis igakopikas arvel ja tuleb teha käepäraste asjadega.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 483 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 33  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis