Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 00:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 174 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ford Ka, 1998, Moose
PostitusPostitatud: 08.11.2013 14:19 
Kasutaja avatar

Sa ryblik hoia vahepeal oma mölakarp ka vahepeal kinni kui sa ei tea millest sa räägid :D Superpeletis sõidab ilma probleemideta, võin tõestuseks kasvõi video teha, aga kuna mul on himu teda edasi ehitada siis on vaja midagi millega sõita, niiet möla maha.

Mõelda vaid, et kunagi vaatasin sulle alt üles ja mõtlesin su nn kodulehte vaadates, et kurat kõva vend.. ägedad projektid. Seetõttu olin ka sillas kui sinna su kõrvale praktikale sain. Paraku, olles nüüdseks näinud mida ja kuidas sa teed siis on see normaalne huumor ikka.
Minul pole sinu nimetatud "foorumiklouni" staatuse vastu midagi, igaühe oma asi ju mis minust arvab. Paraku pole sinu staatus siin foorumis ka kuidagi parem niiet milleks sa mängid lolli siin :lol

Näost näkku julged vaid mõne sõna öelda.. foorumis oled netihiiro valmis. Selge see, et sulle meeldib avalikult näidata kui loll sa tegelikult oled aga ega ma sind ei takista ka :D Huumori jaoks see teema ju tehtud saigi, niiet go for it :rokib

See foorum pole enam ammu pleiss kus mingeid reaalseid projekte kajastada, seetõttu see Ka sobib siia keskkonda ideaalselt :rokib

EDIT: Kuna sa siin nii hoolega sõna võtad siis muutsin teema pealkirja ka vastavaks :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 14:24 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Esimestel päevadel aind põhjagaasiga lasknud ka koguaeg niiet minu arust see väga timm.
Tehase järgi peaks olema nii:
linn 8,8
maantee 5,5
keskmine 6,7

2x ökom kui volvo niiet ma olen rahul :D

Sul on väike sitajunn , aga suure diiselmasina kulu. Volvo kulu võiks võrrelda juba miskise chevy vänni või 750 bemmiga. Seepärast sa räägidki koguaeg et raha ei ole. Kui masin neelab kütust ikka ämber ja meeter siis võiks ikka kere ka ümber olla.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Ford Ka, 1998, Moose (inspiratsiooniallikas Ryblikule :D
PostitusPostitatud: 08.11.2013 14:26 
Kasutaja avatar

Saa juba aru, et mulle ei meeldi diislid :D Mis kuradi vahet seal on mis küttekulu sel diislil on kui ma selle emeksisse tahaks viia igakord autosse istudes :D

Eniveis nüüd on selge, et RV pump lekib. Loik oli hommikuks maas kerge ja ca 0,3l õli valasin veel peale. Peab kunagi ära vahetama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 14:28 
Kasutaja avatar

ryblik1 kirjutas:
Auto ei sõida aga vähemasti pole KA ford..

No kui mootor ja käimakott puudu on siis ei saagi sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 16:34 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
Moose kirjutas:
Esimestel päevadel aind põhjagaasiga lasknud ka koguaeg niiet minu arust see väga timm.
Tehase järgi peaks olema nii:
linn 8,8
maantee 5,5
keskmine 6,7

2x ökom kui volvo niiet ma olen rahul :D

Sul on väike sitajunn , aga suure diiselmasina kulu. Volvo kulu võiks võrrelda juba miskise chevy vänni või 750 bemmiga. Seepärast sa räägidki koguaeg et raha ei ole. Kui masin neelab kütust ikka ämber ja meeter siis võiks ikka kere ka ümber olla.

:kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 16:40 
Kasutaja avatar

EdgarV tahtis salongipilti
Pilt
:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 16:53 
Kasutaja avatar

Mina võrdleks ryblikut jehoova tunnistajaga. Milleks on vaja oma tõekspidamisi teisele peale suruda ja kohe kui neid ei järgita hakata maha tegema? Nagu oleks hea meel kohe kui saab teisele sitasti öelda. Ma ei saa sellisest käitumisest aru. Mulle ka esivedu ei meeldi, peaks vist k6ik foorumi esiveoliste teemad sitta täis pritsima ja tagavedu peale suruma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 17:00 
Kasutaja avatar

Jätkuks rüperaatorile
Rõhutan ainult sellele mis sinu puhul närvi ajab
Korra oled juba ära maininud Volvo teemas mida sa Joelist arvad ning tema "projektidest" siis mida sa pedereerid siin teemas uuesti sama hülje mölaga. Päevast päeva lugeda sama joru on tüütav. Ole vait ja lase midagi asjaliku vahelduseks lugeda.
Või pole eelpool olevad postitused ning sinu poolt mainitud lause piisav närvidega nu*simine ?
Valulävi ületatud :D Kui juba n...ui välja tuleb siis on konnasilmad veriseks tambitud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 17:58 
Kasutaja avatar

:D No näete feimi tuleb ja poste koguneb.
Nagu selles volli teemas oligi. Ca 170 lehte puhast p..a

Joel enne kui midagi huumoriks nimetad siis vaata oami asju. Teiseks vaata seda kuidas tööd teed, rohkem on jutustamist kui asjade tegemist. Mul kuskil varuks üks ülihea pilt sellest kuidas Joel tööd teeb...

Sama on siin hoorumis kah, palju juttu ja tegusid vähe. Vollit ehitad küll aga iga kevad alagb selle sama rikkis plaadiga. Peaks hakkama värvima!
BTW: Said ühe korra kuulda mida ma teie moodi mõtlemisest ja käitumisest arvan. Siis olite vait nagu sittunud kassid. Reaalselt aru sa ei saanud.
Teie ju arveid ei maksnud. Aga möla ajama esimesed mehed.

See ongi see tühikargajate värk : ostan omale mingi beeemweee e36 tdsi teen 10 lehte teemat , lõpuks on auto müüdud. Reaalselt aga midagi autoga huvitavat ei tehta. Ainult juttu ja lõhnakuuskede ja kojameeste vahetusi :D

Muideks tsi kõlab mitte Teeseeise vaid teesittaise ;)

Tegelikult lühidalt kokkuvõtteks. See lugu et asi on su suhtumises , igal pool on lõuad pärani ja ihhiihii ja hahhaha, seetõttu pole sa ka nagu tõsiseltvõetav ja tagasi sind ka nagu keegi ei oota. Sellest on siinpool ka juttu olnud. Lihtsalt pole vaja et sa tuled hakkad oma asju jälle ehitama ja arveid tekitama. Simpel.

Laske tulla herrased :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 18:08 

ryblik1 kirjutas:

Joel enne kui midagi huumoriks nimetad siis vaata oami asju. Teiseks vaata seda kuidas tööd teed, rohkem on jutustamist kui asjade tegemist. Mul kuskil varuks üks ülihea pilt sellest kuidas Joel tööd teeb...

Sama on siin hoorumis kah, palju juttu ja tegusid vähe. Vollit ehitad küll aga iga kevad alagb selle sama rikkis plaadiga. Peaks hakkama värvima!
BTW: Said ühe korra kuulda mida ma teie moodi mõtlemisest ja käitumisest arvan. Siis olite vait nagu sittunud kassid. Reaalselt aru sa ei saanud.

See ongi see tühikargajate värk : ostan omale mingi beeemweee e36 tdsi teen 10 lehte teemat , lõpuks on auto müüdud. Reaalselt aga midagi autoga huvitavat ei tehta. Ainult juttu ja lõhnakuuskede ja kojameeste vahetusi :D

Pilt
Mida sa selle spammimisega saavutada üritad peale enda lolliks tegemise?
Kui keegi siin foorumikloun on siis oled see sina.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 18:19 
Kasutaja avatar

Miks osadele reisseritele ei kõlba foorumi kasutajanimesid kasutada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 18:35 
Kasutaja avatar

ryblik1 kirjutas:

Joel enne kui ...

mullmullmull

... jälle ehitama ja arveid tekitama. Simpel.

Mul sinu "töötegemisest" lausa hulgim pilte niiet ära üldse põe :D
Mida sa tuled targutama minu töötegemise üle, ise oled täpselt samasugune, naljategemine käib koguaeg. Mina saan oma asjad tehtud vähemalt, sinul kipuvad klientide tööd igaveseks sinna jääma.. ma panen ikkagi klientide autod esimesele kohale ja kui on aega siis tegelen enda omadega. Aga sinu mõistus seda ju ometi ei võta :kill Istud koguaeg tähtsa näoga kontoris ja kui mõne auto omanik tuleb vaatama oma kullakest, siis sind pole üldse ligiduses. :kill

Loomulikult sinu arust on kõik õige ja sul on miljon vabandust selle jaoks nagu alati, niiet ma ei viitsi üldse neid kuulata ega ka vaielda selle üle. Aga saa aru, et sa ei ole mingi jumal või töömehe etalon.

Kuidas meie arveid ei maksnud? Meie teeme tööd, meie toome firmale sisse mis OTSESELT on seotud arvete maksmisega.. kas sa tõesti kujutad ette, et ma peaks igakuu oma rahakotist võtma sulli ja pritsima selle sulle lauapeale, et ole kallis maksa nüüd elektriarve või misiganes ära.
Ise siin kisad, et meie ei maksa meie ei maksa.. ise ei saa sa samamoodi midagi makstud niiet ära mängi mingit kõva meest siin. :uhoh

Autode suhtes.. ise ostad samamoodi omale igasugu panne kokku ja seisavad aastaid enne kui üldse midagi juhtuma hakkab.. kui üldse hakkab. :bs

Jää ometi palun vait päris ausalt. Ei ole mõtet koguaeg isiklikuks minna kui järsku enam midagi muud öelda ei oska, mitte keegi ei viitsi sinu sitta siit teemast lugeda, sealhulgas ka mina. Kuskilt jookseb piir ka lõppudelõpuks :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 18:39 
Kasutaja avatar

HSR kirjutas:
ryblik1 kirjutas:

Mida sa selle spammimisega saavutada üritad peale enda lolliks tegemise?
Kui keegi siin foorumikloun on siis oled see sina.

Mida sina oma kommentaariga saavutad? Minuarust väga hästi öeldud. Isiklikult küll Moose ei tunne aga tema teemasid jälgides, siis juttu on tõesti rohkem kui tegusid. Ainult vahtu ajatakse suust välja ja munnigi tegelikult ei toimu. Kaastunded neile, kes viitsisid 170 lehekülge volvo teemat läbi lugeda, kus mõistlikku juttu oli healjuhul 10'l lehel :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 18:50 
Kasutaja avatar

Normaalne andmine :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 18:54 
Kasutaja avatar

pasavasar kirjutas:
Normaalne andmine :D

Jumala äge ju :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 174 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis