ryblik1 kirjutas:
:D No näete feimi tuleb ja poste koguneb.
Nagu selles volli teemas oligi. Ca 170 lehte puhast p..a
Joel enne kui ...
mullmullmull
... jälle ehitama ja arveid tekitama. Simpel.
Laske tulla herrased

Mul sinu "töötegemisest" lausa hulgim pilte niiet ära üldse põe

Mida sa tuled targutama minu töötegemise üle, ise oled täpselt samasugune, naljategemine käib koguaeg. Mina saan oma asjad tehtud vähemalt, sinul kipuvad klientide tööd igaveseks sinna jääma.. ma panen ikkagi klientide autod esimesele kohale ja kui on aega siis tegelen enda omadega. Aga sinu mõistus seda ju ometi ei võta

Istud koguaeg tähtsa näoga kontoris ja kui mõne auto omanik tuleb vaatama oma kullakest, siis sind pole üldse ligiduses.
Loomulikult sinu arust on kõik õige ja sul on miljon vabandust selle jaoks nagu alati, niiet ma ei viitsi üldse neid kuulata ega ka vaielda selle üle. Aga saa aru, et sa ei ole mingi jumal või töömehe etalon.
Kuidas meie arveid ei maksnud? Meie teeme tööd, meie toome firmale sisse mis OTSESELT on seotud arvete maksmisega.. kas sa tõesti kujutad ette, et ma peaks igakuu oma rahakotist võtma sulli ja pritsima selle sulle lauapeale, et ole kallis maksa nüüd elektriarve või misiganes ära.
Ise siin kisad, et meie ei maksa meie ei maksa.. ise ei saa sa samamoodi midagi makstud niiet ära mängi mingit kõva meest siin.
Autode suhtes.. ise ostad samamoodi omale igasugu panne kokku ja seisavad aastaid enne kui üldse midagi juhtuma hakkab.. kui üldse hakkab.
Jää ometi palun vait päris ausalt. Ei ole mõtet koguaeg isiklikuks minna kui järsku enam midagi muud öelda ei oska, mitte keegi ei viitsi sinu sitta siit teemast lugeda, sealhulgas ka mina. Kuskilt jookseb piir ka lõppudelõpuks