No aga elektriauto ei olegi ju kõigile õige valik! Te kaagutate siin samamoodi nagu keskmine Eesti inimene - Kui ma sellega Vilniusesse sõita ei saa (???) siis ei ole päris auto! Naljakas on see, et reeglina Tesla kõigist neist argumentidest on üle, aga spets selle jaoks oli vaja mängu tuua kaugem vahemaa

Koomikud.
Elektriauto põhieesmärk ongi olla pere teine auto. Selline, millega 0-kütusekuluga linnasisesed sõidud ära teha. Asi on jõudnud nii kaugele, et tegelikult ei ole võimatu ka Tartus käia (kiirlaadijate abiga) ning inimene, kes pidevalt ei rapsi ja ei kiirusta saab oma asjad ideaalselt tehtud.
Olen isiklikult kohtunud inimesega, kes kogu oma koduse autopargi Nissan Leafide vastu välja vahetas. Temale ei olnud oluline kõige kiiremini Tartusse saada ja ta sai oma igapäevasõidud ilusti tehtud. Tahtis maailma päästa ja seetõttu bensiinimootoritest loobuski. See Tesla fännilehe haldaja on ju ka sisepõlemismootoriga autod täielikult minetanud.
Hoopis teine asi on see hind. Seoses sellega, et toetused nüüd otsas ei kujuta ma ette kuidas keegi üldse elektriautosid edasi müüb. BMW toob enda i3e turule alles pooleteise aasta jooksul. e-Golf jõuab kohale kevad-suvel. Millist turgu nende jaoks aga alles on?
Mina isiklikult endale elektriautot ei sooviks, juba seetõttu et mul on ainult üks auto ja teisega pole midagi peale hakata. Tööl aga sain osa elektriauto projektist ning see oluliselt muutis minu suhtumist neisse. Tõesti - Elektriauto ei ole minu jaoks, aga Eestis on väga palju inimesi kellele ta on õige lahendus! Isegi ilma kiirlaadija võimaluseta elektriautosid liigub Eesti peal juba päris palju ringi!