Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 02:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 125 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: BMW 728iA 85/09 E23 - Impsionu
PostitusPostitatud: 09.07.2011 16:30 
Kasutaja avatar

See teema on vist korduvalt nämmutatud siin juba... Aga see esi põllelisa või põll ise vms... Pleekinud must... Selle võiksid kuidagi taastada. See teeb koguaeg sellise vedeleva pilli mulje, mis päikesekäes ära pleekinud nukralt.
Muidu midagi muud ei oska nagu isegi ette heita :) Väga viis ja väga korralik ja ilus näeb välja ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 22:18 
Kasutaja avatar

grimes kirjutas:
See teema on vist korduvalt nämmutatud siin juba... Aga see esi põllelisa või põll ise vms... Pleekinud must... Selle võiksid kuidagi taastada. See teeb koguaeg sellise vedeleva pilli mulje, mis päikesekäes ära pleekinud nukralt.
Muidu midagi muud ei oska nagu isegi ette heita :) Väga viis ja väga korralik ja ilus näeb välja ;)

Muuseas, auto "vedelebki" päikese käes ja see põll pole vist kunagi must olnud, isegi mitte vileuuena. See on plastmassist/kummist ja olen näinud saksas tehtud pilte uutest E23-dest, ka neil olid samamoodi hallid need(kindlasti värskemad, aga siiski hallikad/sinakad). Jätaks juba selle teema!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2011 21:53 
Kasutaja avatar

Kõigepealt siis sellest, et BBS-id müüdud(interface tuli ja rabas käest) ja sellega seoses jälle nööbid all ja minul hing rahul :D
Kuna tekkis tõsine huviline Kleber rehvidele ja üllatuseks ka mu tagavara velgedele (oem 14"), siis sai need kokku tehtud ja maha müüdud. Nüüd siis autol pole enam igaksjuhuks talvepapusi riiulis seismas ja all on uued Michelinid. On olemas vist ühed E34 plekkveljed(pole kindel mis mudel, BMW omad igatahes on), et kui peaks vajadus tekkima talvel autot liigutada, siis leiutab mingid rehvid sinna peale. 15" rehvid ikka mingid leiab :D
Vaatasin ka siis, millal sai need Kleberid soetatud. 2006 aasta aprillis ja läbisõit oli autol 279000 km. Hetkel on autol(kui õigesti mäletan) 312000km läbisõitu. Muidugi vahepeal olid teised rattad all ja ka talvel sai algul sõidetud. Samas iga 5 aasta tagant võib uued suvekad osta küll :D
Sirvisin niisama ajaviiteks ka muid sissekandeid raamatusse ja selgub, et selle 30000-40000km, mis ma sõitnud olen selle autoga, olen saanud ikka meeldivalt autot remontida, nii umbes 4,5 tuhande euri eest. Mootoriga pole ka vedanud väga. Kohe 2006 aastal sai ta ju välja vahetatud. Nüüd vahepealne omanik remontis seda ja ikka pole veel päris õige. Kuigi nüüd mulle tundub, et siiski on hea, sest see küünla tahmamine ja mitte korralikult töötamine oli seotud küünlajuhtmega. Vähemalt loota võib.
Radikat lubatakse ka ja lükatakse meeldivalt tähtpäeva edasi. Eks peab lootma, et enne lund on kohal, saab vähemalt auto omaljalal talvekorterisse sõita.

Kurb muidugi, et üks suvi jäi jälle vahele ja auto seisis niisama tühja :cry

Rehvidest, mis sai soetatud, üks pildike:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2011 22:47 
Kasutaja avatar

Energy on hea vaikne rehv. Kruiserile ideaalne. Väidetavalt ka mingi kütuse kokkuoid, kuid eks turunduse inimesed tahavad kah oma palga välja teenida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2011 22:58 
Kasutaja avatar

Olen minagi veendunud(kui aktiivne rehvi müüa ja monteerija), et sellest paremat rehvi pole sellele autole olemas. Kindlasti on pikematel otsadel kütuse kokkuhoid ka, sest Saver pidi väga kergelt veerema. Lisaks on teada see, et Michelin on kulunud peast ka kõige ligilähedasemalt samade omadustega, mis uuest peast. Kõik rehvi testid tehakse uute rehvidega, aga kas kuskil tehakse neid ka näiteks 3/4 kulunud rehvidega? Pole nagu kuulnud.
Kuna sõidan vähe ja selle autoga ei käi ratas kunagi ringi(kruusal võib juhtuda :D ), siis võib uued osta iga 5 aasta tagant.
Kui aus olla siis ega Kleberitel polnud ka alguses väga viga, aga ajaga muutusid nad tunduvalt valjemaks ja kõvemaks(nii juhtub kõikide rehvidega). Pidamise osas ei oska midagi kommenteerida, sest ei ole kunagi selle autoga nii piiripeal sõitnud :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 125 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis