Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 252 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Chevy Blazer 4.3 V6 98'a Harry_R
PostitusPostitatud: 16.08.2010 19:54 

Saigi siin just väike sõit tehtud puhkuse ajal. Tallinn - Vormsi - Tallinn - Mustvee - Viljandi ja kilomeetrites sain 671.3 km, gaasi kuluks 100 liitrit x 9.90 eeku = 990 eeku.

Lisaks sai ka Vormsi elektripost vs. usa raud proovitud, kus kaotajaks jäi raud. Tegu oli /| tüüpi postiga ja tagurdades ununes viltune osa sootuks ära. Tulemuseks sain kõvera stange + lükkas kojamehega ka luugi mõlki, selle aga lükkasin kohapeal sirgeks. Kärukonksust läks see muidugi kenasti mööda. :D

Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2010 20:51 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kurja jah need postid endalgi sarnaselt läinud aga kannatada saanud tuled tagumised mõlemapoole omad ja paaril korral konks päästnud.Juhtub.Aga sul jah ,et käru konks üldse ei päästnud kuigi metalli seal on ja sul luukpära ning post tuli keskele.Aga kui nüüd parandamiseks läheb siis mustaks värvida kõik :D
Head puhkust soovides oopc streetrace foorumist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2010 22:41 
Kasutaja avatar

Nägijad silmad taha http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... =&toode=70 :D, ei tule enam mingeid poste.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2010 22:44 

Huvitaval kombel pole juba ca. 1,5 nädalat immo trikitanud, ei tea kas võttis mõistuse pähe. :D
Stanget vist ka ei ole mõtet ise vasara abil "remontima" hakata, eriti kui tahan vana tulemust tagasi, seega ootan pakkumisi, kes selle asja viisakalt sirgeks suudaks ajada. Ja kui kunagi tagaluugi korda tegemiseks läheb, sest seal varasemast juba väga palju mõlke, siis see mõtetu kojamees kaob sealt üldse ära. Audi puhul oli see luud vajalik, eriti märga kruusateed sõites, selle autoga pole veel vaja läinud.
Juhiukse kohalt tuleb vesi ka suurema vihmaga tuppa, täna sai liimitud vähe ja eks näis, kas oli kasu ka midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2010 23:25 

Peab tunnistama, et oopc'l päris õigus tumeda nina osas, sest selline tulem mulle meeldib, arvestades, et alumine ring tulevikus nagunii mustaks muutub. Lisaks peab siis veel merevaigu tuled vahetama valgete vastu, mille hind mul samuti teada ja ülemõistuse just ei ole + tagatuled tumedat karva.
Pilt

Lisan siia ka veel ilusa terve stangega pildi Diby rannas:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2010 00:07 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
See võib vahva jääda ja siit ka palve VT spetsidele kes teeks stanged,laiendid kere värvi koos iluvõrega ja esimesed kollased suunad tumeda laki alla.tagu otsast tuled tumedaks koos stangedega ,tunneks huvi kasvõi VT peal ,et kuda jääb see kompott.Ette tänades.Telt eesmistel oransidel suundadel minu arust pole nii vigagi,minu maitse .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2010 08:00 
Kasutaja avatar

See on küll üks väheseid autosid, millele tõesti sobivad oranžid suunad.
Vabandust ma ei viitsi praegu siit teemast üldse vaadata, kuid kui palju kütusekulu on?
Mõtlen isegi kunagi midagi sellist osta (suurt), kuid pooltel on kütusekulu üle mõistuse.
Muidugi võib osta masinat siis kui kütusele ei pea mõtlema, aga milleks maksta mõttetult rohkem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2010 20:23 

Bensukulu ei mäletagi, aga gaasiga on hetkel keskmine umbes 14.6 L /100 km. Bensuga peaks vähem olema, kuna gaasi võtab auto 10-20% rohkem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2010 20:37 
Kasutaja avatar

Suska kirjutas:
See on küll üks väheseid autosid, millele tõesti sobivad oranžid suunad.
Vabandust ma ei viitsi praegu siit teemast üldse vaadata, kuid kui palju kütusekulu on?
Mõtlen isegi kunagi midagi sellist osta (suurt), kuid pooltel on kütusekulu üle mõistuse.
Muidugi võib osta masinat siis kui kütusele ei pea mõtlema, aga milleks maksta mõttetult rohkem.

Kui sellise auto juba ostad, peab olema ka asja vastu teatud armastus. Tihti on siiski suurimaks probleemiks pigem kodus kisendav naine kui küttekulule kuluv dollarihunnik. Viimase teeb ju sõidumõnuga tasa, vaat et jääb ülegi. :-P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2010 22:18 

siim855 kirjutas:
Kui sellise auto juba ostad, peab olema ka asja vastu teatud armastus. Tihti on siiski suurimaks probleemiks pigem kodus kisendav naine kui küttekulule kuluv dollarihunnik. Viimase teeb ju sõidumõnuga tasa, vaat et jääb ülegi. :-P

Sulatõsi jutt. :D Kuid pole see küttekulu ka vähemalt minu jaoks väga hull, mõeldes minevikule, et eelmine auto oli 2.4 mootoriga ja see rüüpas ca. 3 liitrit vähem sajale. Ei ole nagu väga suur vahe arvestades autode erinevusi ja gaasiga sõites tuleb isegi odavam. :) Chevy ruumikam, erinevate veosildade valik, varuosad mõistliku hinnaga, sõita kannatab onroad ja offroad ja mis mulle kõige tähtsam - eriline, mitte hall mass. TQHQ foorumis sain teada, et neid eesti registris 50tk. vs eelmine auto Audi A4 B5 ca. 6600 midagi. Siiani näinud ainult üht sellist Blazerit läheduses sõitmas ja seda sai ka enne selle auto ostu vaatamas käidud. Varuosade puhul pole mu elu muidugi nii luks, et astun suvalisse autopoodi ja ostan - isegi õhufiltrit ei pakkunud suuremad poeketid, ka mitte tellimisega.
Mina olen valikuga rahul, eriti peale tänast, kui sain pagasiluugi naginast lahti ja auto väga vaikne on. :D
Naine läheb ka varsti kooli, siis saab õhtuid auto seltsis jälle veeta, praegu peab ettevaatlikum olema, kuna kommentaare on juba tulnud.

20vT varasemale kommentaarile vastaks nii, et kui mul on suure mootoriga maastur, ei tähenda see seda et ma peaks sõitma kütusekulu laes ja mööda metsi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2010 01:32 
Kasutaja avatar

Ega ma ei mõelnudki seda. Minu silmis pole see lihtsalt mingi ökotamise auto.
Anyway, unustame selle teema ükskord juba ning soovin edu auto korras hoidmisel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2010 21:17 

Järgmised päevad kisuvad jälle kiireks, aga ei tea, kas jõuabki kõigega hakkama saada. Plaan aga on.
Selle nädala do to list:
Immo tapmine. Kuigi tervelt 2 nädalat probleemi ei esinenud, ilmnes see taas.
Uus kasutatud tagumine stange vaja ära tuua ja külge kruvida - stange 1000.-
Reedel American Beautys täielik mahlade vahetus - hinnaks arvati vähemalt 2000.-
Randol peaks laskma ka tagumise ukseklaasi kile vahetada õige vastu.
Gaasiseadme esmane tasuta hooldus peale 1000 - 1500 km läbimist kolmapäeva õhtul. Kerge tonn kiltsa küll üle läinud.
Ühes pidurgabariit tules ka miskine lühis, mis vajab lahendust.
Ma ei tea, kuidas ma naisele seda seletan, et järgmised vabad õhtud ma koju jõuan hilja, kuna näpud sügelevad kivikaitse ringi maha kakkuma. :D Kerge survepesu lõi uued mõrad sisse ja natuke vaeva näha, siis saaks mustaks ka selle äkki kunagi.
Ning täna sai JÄLLE 250 eeku eest benssu tangitud, viimati tegin seda kuu tagasi sama summa eest. :P
Lähiaja to do listi kuulub veel:
Teha trikk, et lähituled ei kustuks peale täistulede lülitamist.
Viimasest naginatest salongis vabaneda.
Leida inimene, kes teeb põdrarauad.

Hea on see, et igav ei ole, aga kui nii edasi läeb, siis poissmees ma varsti olen. :P Chevy hõõrutakse mulle igal võimalikul juhul nina alla - Chevy teeb sulle süüa, Chevy peseb su pesu, Chevy tuleb koristab, Chevy annab sulle n****.
Aga mis teha, enne jätan naise, kui auto, sest auto pakub mulle rohkem rahuldust. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2010 21:19 

Bens bensuks , räägi parem palju gaasi läheb :D

Harry_R kirjutas:
.
Hea on see, et igav ei ole, aga kui nii edasi läeb, siis poissmees ma varsti olen. :P Chevy hõõrutakse mulle igal võimalikul juhul nina alla - Chevy teeb sulle süüa, Chevy peseb su pesu, Chevy tuleb koristab, Chevy annab sulle n****.
Aga mis teha, enne jätan naise, kui auto, sest auto pakub mulle rohkem rahuldust. :D

Aga muidu irw :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2010 21:30 

4wd kirjutas:
Bens bensuks , räägi parem palju gaasi läheb :D

Harry_R kirjutas:
.

Aga muidu irw :D

Üleval pool kirjas ju, et hetkel keskmine 14.6/100. Nüüd küll tuleb puhas linn otsa, mis seda kulu tõstab, kuid arvestuste kohaselt maksan ma kütte eest sama või isegi törts vähem, kui eelmise Audi A4 2.4 V6 bena eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2010 20:27 

Nii, vahelduseks sai tehtud ka täielik mahlade vahetus. Uued on nüüd mootori,-käigukasti,-vahekasti,-tagasilla ja piduriõli, uus on ka jahutusvedelik. Tagatuld üritati ka tööle saada, kuid edutult - uus pistik vaja soetada.

Olen uhke - olin täna Reporteris. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 252 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis