jyrgenpii kirjutas:
ghozt kirjutas:
hallscorpio kirjutas:
:D tavaline 8 klappi aga näpitud . täna ju võrus ju väli dyno. Möödame ära.
8 klapilisi on ka ju erivariante. c20seh ja c20ne.
täpsuse huvides siiski 4: C20NEF, 20NE, C20NE, C20SEH
20ne on ju tegelikult sama asi, mis c20ne, ainult et katalüsaatorit pole vahel vist ju.
Revo kirjutas:
ghozt kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:
Ghozt vaevalt sa seda 20 seh mootorit eestist mõne auto pealt leiad ,see ikka nagu üli haruldane asi !Kui ma selle mootori kohta esimest korda haynes manualist lugesin ,siis mõtlesin ,et mida krdit peale natukest googeldamist sain teada ,et tõepoolest seda on mingite opelite peal katsetatud ,aga pole ühtegi isendit oma silmaga näinud ,ega ka müügis millel on 20seh mootor !
Pole ta nii haruldane midagi. Neid ikka olnud siin eesti kadettidel. Aga selle teema kohta, et vaevalt, et auto omanik isegi väga aru saanud on, mis mootor vahel. Põhiline on, et võimas ja poste niidab väga hästi.

palun tõmba nahhui mu teemast idioot ? mine loe ettepoole ka natuke mitte ära tule siia sitta kirjutama, vaata milline ära hooratud pask sul on, enne tee enda auto normaalseks kui tuled teisteomasi siia mustama idioot
Miks ma ei või kommenteerida seda teemat ? Keskpärane foorumlane, kes kriitikat ei talu. Kui midagi natukene halvemini öelda, siis hakkab kaitsemehanism tööle kohe ja kukutakse teiste autode kohta halba rääkima. Aga okei, luban et ei ütle midagi halba su auto kohta enam.
Tee ikka kenasti korda ja üritustel näeb

.
EDIT: 1 asjalik küsimus ka autoomanikule. Kas sul on eest madalamaks lastud auto ? Kui kasutatud on madaldusvedrusid, siis mitu millimeetrit madaldavad ?