See teema siin unarusse jäänud.
Auto värvitud.Värviks sai hoopis mingi sinise-punase-rohelise-kuldse teraga(axr komp) Chryselri värv.
Värvimise põhjuseks oli see,et palju detaile oli enne minuaega juba värvitud,poleeritud,vahatatud jne...minujaoks liiga kirju.Lisaks kraapisid küljeuksed tagumisi koopaääri.Põhjus,kuna rullikud olid kulunud.
Proovisin odavamalt hakkama saada ja käisin keila pakiautos,kus öeldi,et rullikute vahetus on ca 50eur,koos rullikutega ja tegemine võtab aega tund.Rõõmus nagu ma olin,arvestades,et orig detail maksa ca 400 eur/tk letis,siis kappasin sinna.Minu kurvastuseks öeldi,et ahjaa,need ju el uksed,neil ei saa vahetada

.
Saksa autost sain uued ja lastud seal ka ära vahetada.Nüüd korras.
Peale seda kõike avastasin,et kliima ei puhu niikülma nagu tahaks.Sai kontrollitud ja täidetud...kuid asjata:

Tagarattakoopas jooksevad torud,mis on kinnitatud kerekülge klambritega.Nimetatud klabri ja toru vahele satub paratamatult sodi,kive jne,mis auto vibratsiooniga hakkavad auku tekitama.Nii juhtus ka minul.
Ja jälle kõne saksa autosse ja uus toru tellitud.Nüüd korras,vahetatud ja toimib

Hetkel raudu veel ette ei pane..ootan ,kui leian kuskilt küljerauad/astmelauad ja ka tagumised nurgad.
Kokkuvõttes või öelda,et rohkem autosid värvida ei taha,st ei taha neid lahti kiskuda

Saan aru,miks on autode värvihind niiii kallis,kuna eeltöö ,lahtivõtmise jne näol on päris jõhker.
Kulutused,millega ei arvestanud algul: Tagaluugimootor(150€) suutsin ära lõhkuda,kuna lukk oli sinna sisse oksudeerunud,kõikvõimalikud tihendid,tüüblid(sai kõik uued). Auto klaaside eemaldamine ja tagasi liimimine.keemiline pärast jne...
Positiivne on asjajuures see,et auto salong ei nagise enam,ei ole seal mingeid suuri vahesid enam polstrite vahel.Korralikult sai kokkupandud

Kõige suurem tänu läheb kasutajale
Duubzu,kes aitas nii kuidas oskas,aitas lammutada,lõpuks siis tegi kõik eeltöö ja ka värvis...tnx
Kuigi ,eks neid aitajaid oli veelgi...
Vähem möla rohkem pilte

Enne Värvimist

Võtan mingipäev kokku ennast ja teen puhtaks auto ja paremad pildid