Loor kirjutas:
Selle leotusega saab nii musta auto ilma shampooni-nühkimiseta puhtaks? Millega täpsemalt tegu on? Isegi pesulates kasutatavast leotusvahendist jääb väheks, et AINULT survekaga autot puhtaks saada.
Nii räpase auto puhul, ei aita 100 protsenti ainult leotus + survekas, tuleb ilmtingimata kasutada ka käsna.
Seekord kasutasin vahendiks kõigest FAIRYT mida doseerisin spetsiaalsesse püstolisse.
Kui soovid ilma käsnata pesta siis ideaalseks aineks on see,
http://www.stokker.ee/puhastustehnika/pesuained/rm-69-basic-floor-cleaner-25-l/p:1430493/olen seda korduvalt kasutanud.
shift kirjutas:
JanarH kirjutas:
Harva nähtus et keegi mõne teise inimese ehitatud autot peseb ja hooldab

Tavaliselt on nii, et kui ise ehitanud ei ole siis lõhutakse lihtsalt ära
ära soga.
Aga valgete velgedega auto väga kena! Kui veel velje keskaugu katted ka saaks, siis oleks väga timm.
Vb kahesilma vahele jäänud v pole kirjutanud, aga kuidas mugavusega on? Just mõtlen istmeid ja sõiduasendit?
Velje keskaugu kapslid on täita olemas isegi, tuleb natuke modida neid ja ilmselt silikoniga paigaldada, kuna tundub käsitööna.
Mugavus nagu usakal ikka, õõtsub mõnuga, istmed on väga pehmed nina külgtuge otsida ei tasu.
Sõiduasend on nii, et tahaks nõksa istet madalamale, kuid samas võibolla see minu kiiks.
JanarH kirjutas:
Harva nähtus et keegi mõne teise inimese ehitatud autot peseb ja hooldab

Tavaliselt on nii, et kui ise ehitanud ei ole siis lõhutakse lihtsalt ära
Harv nähtus hmmm, oled vist müünud autod halbadesse kätesse.
Mina pedereerin kõiki enda autosi, ei salli kuidagi sõita räpase autoga, jätab rondi tunde kuidagi kui auto must.
@almera kirjutas:
Tuleb tsiteerida omaniku: Parem olla autopede, kui lihtsalt pede ! Tume auto tahabki palju pesemist, õnneks sattus see pill hoolsa omaniku kätte

.
viis pluss