argo7up kirjutas:
siag kirjutas:
Ma ka aru ei saa, mingi aeg siin ostsin ajutiseks sõitmiseks 95 aasta 2,5 automaat omega ja remontisin seda lihtsalt selle jaoks, et katsastuksest läbi minna mingi 800 euri eest. Muidu peaks mainima, et isegi enne remonti oli poole paremas korras, kui eestis müüdavad samad isendid. Peale remonti oli lihtsalt ka endal hea tunne, et ehk nüüd saab paar kuud ilma suuremate investeeringuteta sõita. 30k krooni 2 aasta jooksul on alla 2000 euri. See teeb kuus auto remondile circa 80 euri. Kui saaks nii odavalt hakkama, oleks või sees kogu aeg. Ma mõtlen siis lisaks bensu/kindlustus ja muudele kuludele lisaks see 80.
No sorry killer, viimast korda võtan sinu teemas sel teemal sõna

Aga siag, kui sa oma opelit 800 euri eest remontisid, et lihtsalt ülevaatuselt läbi minna, siis see pidi ikka ront olema. Tundub, et sa pole kunagi normaalset autot omanud, mis nii suuri jooksvaid väljaminekuid ei vaja. Kui õigesti mäletan, siis 2 aasta hooldused, kindlustused, remondid, ülevaatus ja muud sellised kulud kokku olid miski veidi ole 54000. Kordan veel kord, et puhtalt remondid, ilma milleta ei saanud seda autot kasutad olid üle 30000 ja arva, mis tahad, kuid see ei ole normaalne. Punkt.
No kurat, ma ei tea, praegu on minu käsutuses 2011 mb e220d, 2009 navara ja 2009 citroen jumper, ja no ütleme, et enne ülevaatusi läheb siin nende alla samamoodi, 500-1000 euri laks. Ma ei tea, mis on sinu jaoks korralik ja normaalne auto, aga jooksvad kulud, kui autot üleval pidada nii, et sa tõesti teda korras pead, mitte nii, et ostad, vahetad õli ära ja sõidad pilbasteks ja müüd kellelegi tiptop pilli pähe maha müüd, on tõesti vähe kallimad. Kui siin oleks nagu eestis, et viskan ülevaatusemehele 35 asemel 50 ja saan igast asjadega läbi, oleks ka lebo. Ah kurat, faktiviga tekkis, just täna käisin jälkitarkastukses jumperiga, mis tähendab, et esimesel korral õv läbi ei läinud ja seekord läksid vahetusse juhipoolne esituli ning esimesed piduriklotsid ja sain hakkama ainult 460 euri koos vahetusega. Nii et läks alla 500 see kord. End of my 5 cents.