Poldki kaua möödas kui tuli uuesti vähe näputööd teha...tegelikult kui aus olla siis ka päev varem sai nokitsetud (klaasid puhastatud ja klaasivaha meie saastade ilmadega sõitmiseks peale kantud) kuid täna jälle...Peale tööd masin sooja ja nokitsemine võiski alata..

Põhjuseks siis käigukangi kott mis oli juba suht korralike kulumisjälgedega ja riivas silma ning ka sõrme
Pildil siis vana ja uus..

Ebay oli see mis mind uuega varustas, hind minu mäletamist mööda jäi miski 5 ja 10 euri vahele koos saatekuludega...tegu samalaadse kunstnahast tootega kui originaal
Kõigepealt siis olin tutvunud siis nupu eraldamise juhendiga, Google abiks muidugi

Kes kursis pole siis selgitan: keskkonsoolis siis kotti alt ümbritsev raam tõmmata üles ja kott kangi nupul nn. "üle pea" niipalju kui tuleb...sealt alt leiab pildil nähaoleva klambri...mina ratsisin seda veidi kruvikeerajaga avaramaks ja seejärel lasi nupu küljes olev valge plastik lahti käigukangi veidi karestatud osast (näha järgmisel pildil keskel heledam rant)

Kott ise on plastikrõngaste vahele teisest otsast pressitud, saab kätte siis kui selle metallist klambri üldse eraldad nupust.
Altservast on kott raami küljes minu mõistes kirjaklambritega....damn :yawn:

ei viitsinud mingi liimiga jännata ning otsustasin samu klambreid kasutada...koukisin nad alguses välja ettevaatlikult ja siis hakkasin neid läbi uue koti tagasi pressima oma vanadesse aukudesse. Tulemus selline:

Aega võttis koos haigutamise ja nina urgitsemisega veidi üle tunni
Lõplik pilt nagu näha siis sai üsna viisakas

Saabuval kuul on veel paar plaani, eks kui aeg käes siis pajatab pikemalt....stay tuned.