Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 00:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 174 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ford Ka, 1998, Moose (inspiratsiooniallikas Ryblikule :D
PostitusPostitatud: 08.11.2013 19:17 
Kasutaja avatar

SOL kirjutas:
HSR kirjutas:
ryblik1 kirjutas:
:D No näete feimi tuleb ja poste koguneb.
Nagu selles volli teemas oligi. Ca 170 lehte puhast p..a

Joel enne kui midagi huumoriks nimetad siis vaata oami asju. Teiseks vaata seda kuidas tööd teed, rohkem on jutustamist kui asjade tegemist. Mul kuskil varuks üks ülihea pilt sellest kuidas Joel tööd teeb...

Sama on siin hoorumis kah, palju juttu ja tegusid vähe. Vollit ehitad küll aga iga kevad alagb selle sama rikkis plaadiga. Peaks hakkama värvima!
BTW: Said ühe korra kuulda mida ma teie moodi mõtlemisest ja käitumisest arvan. Siis olite vait nagu sittunud kassid. Reaalselt aru sa ei saanud.
Teie ju arveid ei maksnud. Aga möla ajama esimesed mehed.

See ongi see tühikargajate värk : ostan omale mingi beeemweee e36 tdsi teen 10 lehte teemat , lõpuks on auto müüdud. Reaalselt aga midagi autoga huvitavat ei tehta. Ainult juttu ja lõhnakuuskede ja kojameeste vahetusi :D

Muideks tsi kõlab mitte Teeseeise vaid teesittaise ;)

Laske tulla herrased :D

Mida sa selle spammimisega saavutada üritad peale enda lolliks tegemise?
Kui keegi siin foorumikloun on siis oled see sina.

Mida sina oma kommentaariga saavutad? Minuarust väga hästi öeldud. Isiklikult küll Moose ei tunne aga tema teemasid jälgides, siis juttu on tõesti rohkem kui tegusid. Ainult vahtu ajatakse suust välja ja munnigi tegelikult ei toimu. Kaastunded neile, kes viitsisid 170 lehekülge volvo teemat läbi lugeda, kus mõistlikku juttu oli healjuhul 10'l lehel :)

Ja mida sina saavutad? Ei tea jah , kes siin vahutab. Inimene kes on auto totaalselt ümber ehitanud või inimene kes oma sigulile US-style nr tahvlid soetanud.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Ford Ka, 1998, Moose
PostitusPostitatud: 08.11.2013 19:21 

Moose kirjutas:
pasavasar kirjutas:
Normaalne andmine :D

Jumala äge ju :D

Iga nädal on uues teemas mingi andmine, see nädal õnneks reedel hea õllekõrvale lugeda seda jama siin :D

Aga nõustun et ryblik võiks oma mölaga vait jääda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 19:29 
Kasutaja avatar

Lugesin läbi ja aru ei saa miks üldsegi rübliku jutust välja teete?
Kui miski ei sobi mis ta kirjutas, väldi, kaua ta ikka viitsib, mida rohkem välja teete temast seda rohkem tema kirjutab. :)

Igatahes auto tundub äge, ise oleks vb millegi muu kasuks otsustanud, aga vähemalt erineb oma kollase või mis iganes värviga hallist massist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 22:53 
Kasutaja avatar

Ryblik üritab siin mitmes teemas rahvale selgeks teha, et tema on Moose tööandja ning umbes ta peaks trolliga tööl käima. Kuna see n.ö Boss peaks olema suht solidaarses vanuses siis eeldaks ka vastavat käitumist. Pole nagu enne ette tulnud, kus tööandja tuleb SR´i oma " Sulast " noomima. :kill

Teemasse Ka, Õige pill see Ford Ka!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 23:19 
Kasutaja avatar

Torkida ei viitsi seda asja, aga lihtsalt täpsustuseks, et reaalsuses pole mul Ryblikuga mingit pistmist peale selle, et temaga samas ruumis viibisin tööl olles :D

Ford aga annab märku, et tal hädasti uut RV pumpa vaja ja õli latrab sealt läbi suht mehiselt :D Sai jälle sutsuke peale valatud. Eks näis, peab lähiajal tegelema sellega :D
Kellelgi mingit head vihjet kust võiks mingit võimalikult odava liitrihinnaga hüdroõli saada? A'la mingi veoauto või traktoripood äkki?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 23:25 
Kasutaja avatar

Ma ei tea kuda Võrus kuid Pärnus ma paar aastat tagasi oma vigase A4 latti kastsin ka hüdroõliga ja Hydroscand valas mulle seda pudelisse ise vaadist. Liiter oli tükkmaad odavam ikka kui osta seda õiget manti. 2, kopikatega oli liiter vast kui ei eksi. Samas selle KA pump ei ole ka mis kallis, kuid iseasi kas leiad seda kasutatuna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 23:26 

See maksab ju mingi 5 euri liiter ja sellest jääb täis süsteemi korral ülegi???? Asi lekkevabaks teha (keskkond ka puhtam) ja rohkem ei kulugi ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2013 23:42 
Kasutaja avatar

4.90 liiter täpsemalt :D

Point selles, et niikauaks kui uut pumpa sebin, oleks hea kui mingit võimalikult odavat õli sisse valada.. ei ole mõtet kahe päeva peale viite euri maha kallata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2013 00:14 

Aga ära valagi :) Eelnevalt ka ei olnud seal ju midagi, saadki veel lisatrenni teha :) Roolivõimuga autosse istud, keerad kohe rooli lappesse :)

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2013 00:28 
Kasutaja avatar

Paraku lõpetab latt ka varsti töölepingu kui õli ei vala süsteemi. Lisaks jookseb pump kokku, siis omakorda lendab rihm nahui ja siis ei ole enam veepumpa ja genekat ning lõpuks on mootor koos ja aku ka nii tühi, et teeääres abi oodates ei saa tümmigi kuulata :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2013 00:34 

Ma sõitsin vekuga päris pikalt ilma võimuta, ei juhtunud miskit. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2013 00:41 
Kasutaja avatar

Eks see ole kuidas kunagi :D Lihtsam on mitte katsetada :)

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Ford Ka, 1998, Moose (inspiratsiooniallikas Ryblikule :D
PostitusPostitatud: 09.11.2013 04:54 
Kasutaja avatar

SOL kirjutas:
HSR kirjutas:
ryblik1 kirjutas:
:D No näete feimi tuleb ja poste koguneb.
Nagu selles volli teemas oligi. Ca 170 lehte puhast p..a

Joel enne kui midagi huumoriks nimetad siis vaata oami asju. Teiseks vaata seda kuidas tööd teed, rohkem on jutustamist kui asjade tegemist. Mul kuskil varuks üks ülihea pilt sellest kuidas Joel tööd teeb...

Sama on siin hoorumis kah, palju juttu ja tegusid vähe. Vollit ehitad küll aga iga kevad alagb selle sama rikkis plaadiga. Peaks hakkama värvima!
BTW: Said ühe korra kuulda mida ma teie moodi mõtlemisest ja käitumisest arvan. Siis olite vait nagu sittunud kassid. Reaalselt aru sa ei saanud.
Teie ju arveid ei maksnud. Aga möla ajama esimesed mehed.

See ongi see tühikargajate värk : ostan omale mingi beeemweee e36 tdsi teen 10 lehte teemat , lõpuks on auto müüdud. Reaalselt aga midagi autoga huvitavat ei tehta. Ainult juttu ja lõhnakuuskede ja kojameeste vahetusi :D

Muideks tsi kõlab mitte Teeseeise vaid teesittaise ;)

Laske tulla herrased :D

Mida sa selle spammimisega saavutada üritad peale enda lolliks tegemise?
Kui keegi siin foorumikloun on siis oled see sina.

Mida sina oma kommentaariga saavutad? Minuarust väga hästi öeldud. Isiklikult küll Moose ei tunne aga tema teemasid jälgides, siis juttu on tõesti rohkem kui tegusid. Ainult vahtu ajatakse suust välja ja munnigi tegelikult ei toimu. Kaastunded neile, kes viitsisid 170 lehekülge volvo teemat läbi lugeda, kus mõistlikku juttu oli healjuhul 10'l lehel :)

Saen ka veits, aga ainult sellepärast , et märk maha panna :D
Sol sa võtad ka viimaselajal igas teemas kõvasti sõna. On sul endal midagi ette näidata peale madalaks lastud sigulli millele oled kilpkonnavaha peale tõmmanud?
Rybliku jutus jääb arusaamatuks ,see et mis ta selle kõigega siin saavutada tahab, kuna asi läks vahepeal juba päris isiklikuks. Fordi kohta suurt midagi öelda ei oska , olen korra sellisega sõitnud , emotsioon puudus , aga kiiremini sai poodi ja tagasi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2013 08:29 

Moose kirjutas:
4.90 liiter täpsemalt :D

Point selles, et niikauaks kui uut pumpa sebin, oleks hea kui mingit võimalikult odavat õli sisse valada.. ei ole mõtet kahe päeva peale viite euri maha kallata.

Moose kirjutas:
Paraku lõpetab latt ka varsti töölepingu kui õli ei vala süsteemi. Lisaks jookseb pump kokku, siis omakorda lendab rihm nahui ja siis ei ole enam veepumpa ja genekat ning lõpuks on mootor koos ja aku ka nii tühi, et teeääres abi oodates ei saa tümmigi kuulata :D

Siis parem maksa see 5€ kahe päeva peale.
Ainult mingi häda ja hala, ei taha maksta,aga kui üldse ei vala siis kõik on tuksis,saa siis inimesest aru!
On üldse mõtet omale auto osta ja veel "öko" kui ei jõua üleval pidada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2013 08:53 
Kasutaja avatar

Millest sa kurat aru ei saa?? MIS HALA?

Kui sulle meeldib raha porilompi loopida siis see ei ole minu probleem ja mina nii ei taha teha. Milleks ma valan igapäev 2.50 maha kui ma võiks ka hoopis 1 euri maha valada. Kokkuhoid ei ole koonerdamine, tead seda ikka?

Ma ausalt ei viitsi mingit hülgemöla lugeda koguaeg oma teemast, tra siiber saab juba, see ei ole naljakas isegi enam. :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 174 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis