Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 16:43

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 269 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Subaru Forester XT 07a Tubaru
PostitusPostitatud: 02.08.2014 22:23 
Kasutaja avatar

Mis krdi 20k te jahute. Mina pole raha numbritest rääkinud.

Lihtsalt - kastist on raske teha odavalt kiiret autot.
20-k euriga võiks ju olemasoleva mootori üldse kaugele visata ja juba osta mootori mis on tehtud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2014 23:15 

Eks see võib pahuraks ajada küll, et mingi nähtamatu kast on suure tõenäosusega kiirem kui v8 salvokelk

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2014 00:50 
Kasutaja avatar

mina sõitsin oma autoga eelmine aasta miilil 273km/h. Kui sul pole paremat tulemust ette näidata...siis kuss. Või mis ? Seda autoga mida ise seadistasin ja ise ehitasin talviti ajaviiteks suva juppidest suht. Viljandis kellegiga eriti rääkida ka pole,peale iseenda... raha kulus koos kõikide tuunimistega ja pidurisadulate värvimistest ja koos hooldustega kokku vist 7600+ eur kanti 5 AASTA peale /tabel olemas/

Ma ei ole pahur. Mõttetu jutt. Eilne natuke negatiivne kommentaar sai tehtud kerges õlleudus,seega sorry. Siiski - mõte jääb samaks. Kui tahad kiiret autot - viska palju raha mootorisse või kasuta kergelt saledat toorikut .

200kw evo/subaru ei ole kiire auto ,vähemalt mitte minu peas. Seega nendega võrdlemine just ei aita.. olen sõitnud nende mõlematega. Toredad autod sellegipoolest.

ja ausalt öeldes, minuarust nähtamatu kasti ehitamine on mõttetu. Kui raha matta,siis matta
kohta kus seda näha on,ka teiste poolt . :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2014 03:06 
Kasutaja avatar

Inferno kirjutas:
mina sõitsin oma autoga eelmine aasta miilil 273km/h. Kui sul pole paremat tulemust ette näidata...siis kuss. Või mis ? Seda autoga mida ise seadistasin ja ise ehitasin talviti ajaviiteks suva juppidest suht. Viljandis kellegiga eriti rääkida ka pole,peale iseenda... raha kulus koos kõikide tuunimistega ja pidurisadulate värvimistest ja koos hooldustega kokku vist 7600+ eur kanti 5 AASTA peale /tabel olemas/

Ma ei ole pahur. Mõttetu jutt. Eilne natuke negatiivne kommentaar sai tehtud kerges õlleudus,seega sorry. Siiski - mõte jääb samaks. Kui tahad kiiret autot - viska palju raha mootorisse või kasuta kergelt saledat toorikut .

200kw evo/subaru ei ole kiire auto ,vähemalt mitte minu peas. Seega nendega võrdlemine just ei aita.. olen sõitnud nende mõlematega. Toredad autod sellegipoolest.

ja ausalt öeldes, minuarust nähtamatu kasti ehitamine on mõttetu. Kui raha matta,siis matta

õlut on omajagu joodud, mkb sõidab juba mmu mööda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2014 03:29 

Inferno kirjutas:

Kahjuks pole ma kunagi miili sõitmas käinud. Ja olen suht kindel et ei mu praegune ega mu tulevane auto ei sõida kunagi miilil 273km/h...
Aga sellegi poolest saaaksin ma isegi oma naise auto eest tekitada umbes 4 sellist camarot.
Kui juba kõvatamiseks läks...

Üks väheseid teemasid mida on huvitav lugeda keeratakse ka persse...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2014 09:46 
Kasutaja avatar

Subaru pole kunagi tippkiiruse aretamiseks mõeldud olnud ja enda omast ka mingit erandit ei tee.
"Kiire auto" on ka väga lai mõiste. Kes on rinkal, kes kruusal, kes jääl, kes otse sajani, kes otse kolmesajani kiire.
Aga ma oleks tänulik, kui tõesti lõpetaks selle "läbustamise," seda pole kellelegi vaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2014 10:43 
Kasutaja avatar

Inferno kirjutas:

Sry, aga mul hoopis vastupidine arvamus, mu masin peabki "ehmatama." On teine mõeldud sleeperina ja ma nii edev pole, et STI vms "kleepse" peale panen. Mõni ei pane paljuks ka oma vabalt hingavale subarule postkastiavaga kapoti ostmist ja täis kleepimist, igaühe oma asi mida ja millest ehitab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2014 11:02 

mõni nii meeleheitel et hakkab krevetti subaruga võrdlema :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2014 14:26 

Ei taha nokkida, kuid stock Corvette peaks juba 300+kmh miili peale välja jooksma, ning kiire otsing ütles, et sul oli veel kompressor ka vahel. Kas kehv tuuning või tihendi viga.

Üks auto on mõeldud ainult otse sõitmiseks (Corvette), teine auto on mõeldud tegema seda maastikul (Forester). Päris ühte patta neid panna ei saa. Mõõtu võib võtta 1/4 miili, kus panustaks Foresterile.
Eks Foresteril sellise jõu juures otstarve tõesti puudub, sama kehtib ka mis iganes 2-kohalise auto kohta.

Kellele ema, kellele tütar. Autohobi on nii või naa raha raiskamine, siinsetest kodanikest ei teeni keegi sellega elatit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2014 15:21 

toomastt kirjutas:
Ei taha nokkida, kuid stock Corvette peaks juba 300+kmh miili peale välja jooksma, ning kiire otsing ütles, et sul oli veel kompressor ka vahel. Kas kehv tuuning või tihendi viga.

Üks auto on mõeldud ainult otse sõitmiseks (Corvette), teine auto on mõeldud tegema seda maastikul (Forester). Päris ühte patta neid panna ei saa. Mõõtu võib võtta 1/4 miili, kus panustaks Foresterile.
Eks Foresteril sellise jõu juures otstarve tõesti puudub, sama kehtib ka mis iganes 2-kohalise auto kohta.

Kellele ema, kellele tütar. Autohobi on nii või naa raha raiskamine, siinsetest kodanikest ei teeni keegi sellega elatit.

Lihtsalt tähelepanu juhtimiseks, et mitte ükski stock corvette ei sõida miiilil 300km/h lähedalegi (välja arvatud C6 ZR1).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2014 15:27 

Sellel foresteril võiks ju olla isegi 700 hp, aga välimuselt on see kole kast ja kedagi ei koti kui kiire see on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2014 15:33 
Kasutaja avatar

Välimusel sellisena pole viga, kiire on ka, aga salong ja selle kvaliteet on küll jube.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2014 15:49 
Kasutaja avatar

allan1 kirjutas:
Sellel foresteril võiks ju olla isegi 700 hp, aga välimuselt on see kole kast ja kedagi ei koti kui kiire see on.

Tänan konstruktiivse kriitika eest.
Mulle jällegi see kere meeldib väga. Samuti meeldib ka selle robustne sisustus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2014 21:49 
Kasutaja avatar

Täna sai paigaldatud kaua oodatud alumiinium-radikas ja Group N mootori- ja amordi padjad.
Samuti sai võetud viiese käigukasti küljest vabakäigu andur ja saab taas kulgeda püsikiirusehoidjaga :D .
Üks originaal mootoripadi oli katki ja teisel prigu sees, see see siis kolksuski kohaltvõtul vahetevahel. Nüüd on aga väga mõnus ja konkreetne käiguvahetuse osa.
Tellitud sai täna veel uus uppipe ja 3bar MAP sensori otsingud jätkuvad.
Sain veel kätte esiõõtshoobade ja tagadiffri polüpuksid. Vaatab, millal neid paigaldada jõuab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2014 00:06 
Kasutaja avatar

Homme saab toru vahetatud ja ette õõtshoobade polüpuksid paigaldatud. Igatsen juba mittehaisvat salongi ja boosti taga.
Eile sai ostetud Ultra Racing strutbar ette:

Pilt

Ning täna käisin trahvikviitungil järgi. Mina vaesem, riik rikkam. Tervelt üheksa euri!!!

Ning lõpuks otsustasin ka kaskokindlustuse peale panna. Salva superkasko 51eu/kuus. 150eu omavastutusega ja 1k lisavarustusega.

3bar MAP sensor on ka olemas, nüüd ootan vaid suuremat coolerit (liigub Eesti poole juba) ja siis saaks seadistama minna. (Saku Jauhiaineniga suhtlemine on päris keerukas, maile loeb liiga harva.)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 269 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis