Mida koomikud siin koos ikka.
Aga Leafil on hetkel 3700km läbisõitu, alates 16. juuni 2014.
Üle Eesti käidud siin-seal, aga eks neid ilma kirjadeta valgeid ole veel linna peale siginenud. Minul hetkel ühtegi tuuningut ei ole, aga üks valge on musta katuse ja siniste (led?) päevasõidu tuledega ja mustaks toonitud esituledega.
Plaanisin ise just need sarnased liigutused teha, aga nüüd kopeerima ka ei hakka...
Üldjoontes Leaf iga päev sõidus, mõned pikemad sõidud vahel teiste autodega.
Tõsi, tihti on tarvis kahe autoga linnas käia ja siis ise kärutan VAG grupi masinatega, kuna naine rabab Leafi endale... ja minu sõidustiilis ning marsruudi juures on sedasi ka mõistlikum. Mul on 110km/h maantee osa omajagu sees ja jala raskust arvestades peaks üle päeviti laadima.
Naine sõidab Tallinnasse tööle ja tagasi lõdvalt 3-4 päeva ühe laadimisega (lühem distants + max kiirus 70km/h).
Kaks korda olen ka koju jõudnud sedasi, et navi näitab koduni veel 20+ km ja aku peaks tühjaks saama ca 15-16km pärast. Siis läheb kõige ökom käik sisse (B-režiim) ja sõidan kenasti kiirusepiiranguga... ekraanil ammu kriipsud ees olen ikka koju ära lohistanud ja 'kilpkonna' režiimi polegi veel õnnestunud kätte saada.

Pull oli, et teisel korral peale sellist sõitu arvas järgmine hommik, et max läbisõit võiks ka 182km korraga olla. Ja ei kukkunudki kohe ära... aga täpset arvet ei pidanud.
Ahjaa, Bose heli on üle prahi ikkagi hea otsus.
Nüüd aga lähen raban naiselt Leafi võtme ja toon väikese ringiga poest paar veini.
Head reedet!