stakeman kirjutas:
Ma olen seda teemat üpris kaua jälginud. Isegi korra kommenteerinud, kui mu kommentaar kustutati ära.
Sellest Sierrast peegeldub, isegi et kiirgab rullnokklust. Olgu, las see auto olla nagu ta on, aga mees, võta palun vahtraleht ära, kui sa kusagil ringi paarutad. Teed häbi vahtralehtedega korralikult liikuvatele algajatele juhtidele.
Seleta palun ära, MILLE KURADIMA ALUSEL SA VÄIDAD, ET MA RULLNOKK OLEN??????
kj kirjutas:
See kahe supaka süsteem on küll väga mage
Rikub heli ka ära

Kui sa nii arvad...
pego113 kirjutas:
GTO kirjutas:
autol all ka nõuetekohased pm tutikad talvekad

irw kas ma olen pime ,aga pildipeal on ainult 1 selline rehv teised erinevad kõik ju

Ikka parem, kui slickid suvekad

Pagassist veel niipalju, et esimesel pildil, proovisime, kuidas mängib ja ajutiselt lihtsalt viskasime selle pagassi. Kui mul vahepeal on vaja midagi selle autoga kaasa võtta kuhugi, näiteks puhtad riided vms. siis ma ei lähe seda kellegilt küsima, kas ma võin need ikka pagassi panna. Värvist ma olen rääkinud juba piisavalt, ei ole vaja koguaeg iriseda sellepärast, ma ei jõua kõike korraga ja tõesti, näiteks korraliku värviga halva juhitavusega ja ebatöökindla autoga ei oleks parem sõita
Enne kui mingi tobeda ja mõtetu postituse lisamist võiks natuke mõelda, mitte tühja lahmida
Istmed on tõesti mustad, hommikul valges nägin alles, aga küll sellega ka jõuab tegeleda...